DV2024 Sohbet Odası
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bugün çok kalabalığız, forum ne zaman çöker acaba.🙂
Murat abi akşam 5 gibi yoğunluk artar 🙂
-
çok umut bağlayanlar var. çıkma ihtimali çok düşük millet, çok umut bağlamayın ki üzülmeyin
-
@nicely iyi düşünelim iyi olsun, tek seferde kazanacağıma inanıyorum ☺️ Bakalım kimlerle beraber gideceğiz?
-
Bu sene gercekten çok isteyenlere çıkacak.
-
@animehime94 benim yorumum hatalıymış 400k imkansız merak etmeyin çıkar bence inanın
-
Şafak batan güneş 😃
-
2024 kazananlarına selam olsun dostlar. Akşam kutlama yapacağına inananlar burada mı? :)
-
Herkese iyi günler :) sanırım bugün son gün herkese başarılar
-
Benim büyük bir sorunum var. Eğer çıkması halinde DS260 formunda, ABD'de bulunan bir tanıdığım olmadığı için adresi dolduramayacağım. Bu konuda ne yapmam gerektiğini söylerseniz, çok sevineceğim.
-
@kemallacin birbirimize destek olmamız lazım .
burası sıradan bir forum değil yani.
0 bilgiyle girdiğim bu forum 1 sene de tavsiye vermeye başladığım yer olmaya başladı.
bize bu bilgi birikimi aktaran forumdaki üyeler için borç bilirim kendime.
TX Düşünenlerin Oradaki Ayağı Olacağım :) -
@sezgisarikas çekilişe bir sürü ülkeden insan katılıyor. gönül ister ki bir eleme kriteri olsun sizin bahsettiğiniz konular için ancak çekiliş öncesi bunu kontrol etmeleri çok zor. insan gücü gerekiyor tek tek bütün başvuralara belgelere bakmak ve teyid etmek için. Ancak mülakat günü tespit edilebiliyor ve varsa sıkıntılı başvuralar eleniyor. ( önceki senelerde KCC dosya onayı vardı ama o da yine çekilişten sonra oluyor )
-
Hayallere bir adım daha yaklaşmak ümidiyle herkese bol şanslar arkadaşlar.
-
@nicely kazanıp ABD'ye gittiğimizde hayatımız değişecek! Hepimiz hayallerimizi yaşamayı hak ediyoruz 🥰
Mesela benim hayalim ait olabildiğim bir yer bulmak. Arkadaş çevrem olacak, buradaki gibi odamda yaşamak zorunda kalmayacağım. Dolarla gelir elde ettiğimde ve ABD vatandaşı olduğumda Amerikan gezginler gibi çantamı alıp dünyayı gezeceğim. Japonya başta olmak üzere görmek istediğim onlarca ülke var. Hayalime giden yolun ilk adımı GC kazanmak ☺️
-
@Betu eveeeet müzikler benden 🦀🦀🦀🥳🥳🥳
-
Sayılı günler çabuk geçti, tüm forum üyelerine bol şans diliyorum✌🏻
-
dört seneden sonra, aynı heyecan kalmıyor.. ki bu sene başvuran da çok.. çıkacağını düşünmüyorum ama hayırlısı bakalım..
-
@doguStone Ne güzel dilekler. Umarım muvaffak olursunuz.
-
Bakalım bu akşam şampanya mı patlatacağız yoksa soda mı açacağız. 😁
-
@selamibasaran ben parti müziği açacağım 🦀🥳🦀🥳🦀🥳
-
@Evrenos inşallah teşekkürler... ankarada mülakata beraber girme ümidiyle
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum