DV2024 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş Viyana yada diğer ülkelere mülakatı taşımak çok zorlu bir süreç mi?
-
@diablo_ercan ee yaniiii beklediik yildizimizi bile aldik , mangal tayfa o amerikayaaaa gidecek o kadar :D
-
@Hayri-Sozen ülke bazında başvuru sayısı açıklanmaz. Toplam başvuru açıklanır, toplam kazanan açıklanır ve ülkeler bazında kazanan açıklanır
-
@mukavemet Hocam herkes asi oldugu icin siz burada asi insani olduruyor veya zarar veriyor dediginizde onlarda kendileri iyi olduklari icin karsi cikabiliyorlar.
bence asinin zararli oldugunu soyleyen kaynaklar bilimsel degil. eger boyle birsey soz konusu olsaydi bunu cok bariz hissederdik. cunku toplumun buyuk cogunlugu asi oldu.
ilerde hissedilecekse bu zararlar zaten bunu konusmanin manasi yok suan. cunku gelecegi bilemeyiz. madem bilemeyiz o halde bununla ilgili veri olmadan olmus gibi konusmak da bilimsel degil diye dusunuyorum.
-
@Lossantosdy valla son gün yeni yenii kisiler görüyorum bizimkilerr ses verin az :D
-
@Hayri-Sozen bir ülkeden 10bin talihli olamaz
-
Birisi buraya kazandigimizda gorecegimiz ekrani atabilir mi?
merak ediyorum neyle karsilasacagimizi :D
-
@Emre-Kurtulmuş o halde sirasi 25 bin olan birisi genel siralamada 25 bin tr icin degil oyle degil mi?
ama suan gecen yilin talihlilerinin sirasinin 7000 oldugu soyleniyor ve 4 ay kaldi. cok az degil mi tum ulkelerin siralamasiysa eger?
-
@Cemda Mülakat AV listesine giriş sırasına göre dağıtılır. Bir dosyanın AV listesine girebilmesi için dosyanın incelenmiş olması ve bültende aktif olması gerekir. Onun için 25bin numaraya sahip biri erken doldurmuş olsada bültende aktif olması zaman alacağı için hemen AV listesine giremez
-
@James-Sawyer-Ford daha önceki kullandığınız isimler var oraya gireceksiniz
-
@Yıldıray81 bilebiliyoruz, SaveDiversityVisa sitesinden takip edebilirsiniz
-
@Emre-Kurtulmuş hayır tabiki cevabı almış oldum
-
@RaVeNx kktc DV vizesi basmıyor
-
@Hayri-Sozen lütfen yazdıklarımı tekrar okuyun aşı öldürür, zararlıdır diye bir şey yazmadım. aşının faydasız olduğunu düşünüyorum.
-
@Emre-Kurtulmuş O zaman DS260 formundan önce daha düşük numaraya sahip olmak daha avantajlı diyebiliriz ,AV listesine girebilmek ve bültende aktif olabilmek içinde DS260 ı zaman kaybetmeden doldurmamız gerekiyor.
-
Arkadaşlar AV ve Bülten terimleri nedir? İlk kez duydum rica etsem aydınlatır mısınız?
-
@kemallacin elinize, emeginize saglik cok faydali olmus gercekten🙏🏻
-
@mukavemet ben de bunu bilmiyorum. asi ne derece etkili vs. bilime guvenmek zorundayiz.
-
@mukavemet, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Hayri-Sozen şahsen covid aşısına karşıyım birçok bilim insanın karşı tezleri var ki aşı olmuş insanların ölüm oranları göz önünde bulundurulduğunda bahsettiğim veriler kanıtlanmış oluyor. bunun vize sağlık raporu için hala zorunluluk olarak istenmesini de saçma buluyorum. umarım zorunluluk kalkar.
-
@mukavemet binlerce kişiyi kurtaran şey mi faydasız ? Bir hemşire olarak nerdeyse ölüyordum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum