DV2024 Sohbet Odası
-
@Serap-2 anladım o zaman numaramızda önemli oldukça
-
@Serap-2 Sahi o zaman ne önemi kaldı DS260'ı erken doldurmanın?
-
7100'den fazla numarası olan insanın suçu nedir ? Hak kazanamıyor mu 7101 ?
-
Forumda aratarak bulamadım ama kafam karıştı. Bir kesim 2-3 gün içerisinde DS260 formu sitesi açılıyor diyor, bir kesim ise hemen açılıyor diyor. Konu hakkında süreci yaşamış birisi bilgi verebilir mi?
-
Abi zaman önceki çekilişi kazanan birçok kişi mülakata çağırılmayabilir
-
@Cemda Kesinlikle çok önemli. Çekilişi kazanmakla iş bitmiyor. CN numarası küçük olacak, erken submit edilecek vs vs
-
@SUAT-GUNAY bu sene yüzbinlerce Türk olacak muhtemelen çökme daha uzun sürer

-
@Serap-2 Ohhoo ben iptal edeyim başvurumu o zaman

-
@Yıldıray81 Şöyle önemli. Örneğin numaranız 5000 submit tarihiniz Temmuz. 5000 civarı CNler Mayıs ve Haziran başı submit edenler mülakat alır siz alma ihtimaliniz çok zayıf olur.
-
Vay beeeee kaç sene olmuş buraya girmeyeli… 9. Başvurumdan selam yaş oldu 27

-
Yahu 7100 okey de 7101. olan adamın suçu ne bu adama da çıkmadı mı greencard sonuç olarak anlamadığım nokta bu.
-
@Serap-2 hepimizin boş ds260 formu hazır ve anında kopyala yapıştır
belkide bu sefer etkisi olmayacak çok stresli bi süreç başından sonuna kadar -
@Cemda, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
belkide bu sefer etkisi olmayacak çok stresli bi süreç başından sonuna kadarHadi bakalım hayırlısı olsun

-
Şarjım %1 muhabbet bal gibi akıyor
geliyorum 1 saate -
@Serap-2, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Cemda Kesinlikle çok önemli. Çekilişi kazanmakla iş bitmiyor. CN numarası küçük olacak, erken submit edilecek vs vs
Submit etmek neydi ds 260 ı doldurmak mı ?
-
@RaVeNx evet eksiksiz doldurup göndermek
-
belkide bu sefer etkisi olmayacak çok stresli bi süreç başından sonuna kadarNasıl hazırladınız ?

-
@RaVeNx forumda var örneği ve bol olanı onu doldurup , olurda kazanırız diye beklemeye başladık.
-
@Cemda *
boş olanı -
@RaVeNx forumda var örneği ve bol olanı onu doldurup , olurda kazanırız diye beklemeye başladık.
Hangisiymiş ya o ben bi pdf yi biliyorum o da doldurulmuyor yani
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum