@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
Kafama takildi confirmation number girirek green card kazandigimizi ogrendik diyelim ds 260 formu ne zaman aktif olucak bize mail mi gelicek o konuyu atlamayalim @gucarslan @ayvalik10
-
@onurito çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra ds260 formu 2-3 gün sonra açılıyor. tahmini salı-çarşamba gibi.
-
Bu ileti silindi! -
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Haftaya buralara yolum düşecek. Var midir musait olan? Bir şeyler içer, eski gunleri anariz

Ocean Drive
Miami Beach, Florida
FL de mi yaşıyosun
İstanbul Yenibosna

-
İlk başvurumu yaptım, herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun sevgili dostlar.
-
@Cemda Evet uyardılar zaten arkadaşlar. Olur da talihlilerden biri olursam ilk buraya geleceğim

-
@diablo_ercan tesekkurler hocam o sene bu sene olsun
-
-
1 gün kaldı sevgili arkadaşlar, herkese sabır ve şans diliyorum, umarım dilediğimiz hayallerimize yaklasiriz. Belki hepimize çıkmaz ama buradan güzel ve umut dolu kazananları görmek için de sabırsızlanıyorum. Kazanlar kadar mutlu olacağımızı biliyorum. Böyle bir bağ oluştu forumda. Eşim ve ben başvurduk. 2 ayrı şans kodunu girip bu heyecanı yaşamakta çok güzel olacak eminim. Kafamda kazandıktan sonra planlar tamamlandı. Eğer kazanamazsak Eylül bizi bekler mayıs'a gün sayarız tekrar. Ama nedense kazanacağız gibi bir derin his var içimde:)) sevgiyle kalın
-
İlk başvuran arkadaşlar kazanamadıkları durumda yaşayacakları hüzünü az çok kendimden biliyorum

-
@Özgür-Can, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra Başvuru değil de başvuruyu kazanırsa red verirler direk, çünkü zaten göçmenlik şansı var, şu videoda avukat anlatıyor. Süre 14:40
Sonuçlar daha açıklanmamıştı, başvuru yaptığı gerekçesiyle red almıştı.
@hayallerabd idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam. -
Merhaba arkadaslar. Bisey sormak istiyordum. Ben dv basvurusu yaparken bir hata yapmis olabilirim şoyle ki 5 yildir ayni yerde ikamet ediyorum fakat ikametgahimi aldirmamistim ailemin evinde gorunuyordu fakat ben basvuru yaparken simdi ki adresimi yazdim ve subatta ikametgahimi aldirdim. Olurda kazanirsam ve ds260 doldurdugumda tarihler ortusmedigi icin sizce sorun yasar miyim?
-
kazanma ihtimali %2, kazanmama ihtimali % 98 olunca otamatik olarak beyin mayıs gecsede bi an önce ekim gelsine kodlaniyor. ilk seferki heyecan umut yok sonucta istatistik bilimi konusuyor bilime ne kadar inansamda bu cekilis yokmuş gibi yaşasam da şu son günler geldiğinde o %2 lik ihtimale daha çok tutunuyor insan . ya çıkarsa ya o sene bu seneyse . insallah bu senedir .
-
@byn_dogan bence ihtimal 2% daha da düşük ve çıktıktan sonra tonla işlem var fakat bu ihtimalin gerçekleşmesi ve yeni bir sayfa açma fikri insanı pozitif etkiliyor. umarım hak eden herkes hayallerine ulaşır.
-
@mervesngl ds260 formu bu ve buna benzer bilgilerin son halini yazdığınız form. Dolayısıyla adres ilgili bir sorun yaşamazsınız başvuru kaynaklı. Kritik bir hata olmadığı sürece mülakatta eleme olmaz.
-
Ulan Pasaport çıkarttım 10 yıllık, geçen sene pasaport yok diye başvuramamıştım. Bu sefer pasaport şartını kaldıracakları tuttu.
Eyyyy Amerika ne yapmayı amaçlamaktasın !!!! -
Pasaport şartının kalkmasından dolayı bu yıl belkide hiç olmadığı kadar şansımız düşük ancak şans işte adı üstünde.. 1.5 gün kaldı.. Mayıslar güzeldir.. Bir Galatasaraylı olarak mayısları hep bizimdir diye sevmişizdir.. Bu yıl kutsal 3 leme bekliyorum Galatasaray Şampiyonluğu
Kemal dedenin şampiyonluğu
Green card


3. Sıradaki özellikle isteyen herkese nasip olsun
sonuçlardan sonra yazmak üzere bir defteri daha kapatıyoruz.. iyisiyle kötüsüyle.. acısıyla tatlısıyla..
Ya gideceğiz Yada gideceğiz. -
selamlar,
Ben freelance olarak çalışıyorum ds260 formunda iş yeri bilgilerine ev adresimi mi yazmalıyım, bilgisi olan var mı?
-
Merhaba arkadaşlar, greencard başvurusunda ikametgah adresim yerine şuan kalmakta olduğum adresi girdim diye hatırlıyorum ama emin de olamıyorum. DS-260 formunda ikametgah adresimi yazarsam ve başvuru formundaki adres ile eşleşmezse sorun olur diye düşündüm. Bu konuda ne yapabilirim?
-
@ilkerkaynar90 1. Madde hariç diğerlerinin altına ben de imzamı atıyorum
1. Maddeye de “Şampiyon Beşiktaş” diyorum ama bu green card kazanmaktan bile daha düşük ihtimal 
Benzer Başlıklar
157
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
: [
