DV2024 Sohbet Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG yoldayım işte 😂 uçak kalkıyor şimdi
Gez gez gözü olanın gözü çıksın. 😂
Sezon bitince bende 15 gün Miami, 10 gün Maldivler, 3-5 gün Paris, 3-5 gün Londra yapıcam. Planlıyorum şuan. Ben de sana yazarım wp den selamlar diye 😂😂😂
-
@Ping-PONG o vakte abd den selam söylerim ben 😂
-
Ds 260 sayfasında sormam gerekeni burda soruyorum çünkü burası daha aktif arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın.Sorum ds 260 da okuduğumuz okulları yazarken birine başladım biraktim (üniversite)birine hâlâ devam ediyorum yani durum biraz karışık ben hepsini mı yazacağım oraya?
-
green carda basvuru yapmis olanlara vize vermeme gibi bir konu yok degil mi? (turistik)
-
@Hayri-Sozen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
green carda basvuru yapmis olanlara vize vermeme gibi bir konu yok degil mi? (turistik)
Forumda daha önce bu durumu yaşayan oldu. Green Card'a başvurduğu için turist vizesinden red alan vardı.
-
@Hayri-Sozen sadece çekilişe başvurudan dolayı bir engel yok, ben çekilişe başvurdum ve vize almakta sorun yaşamadım. Ancak çekilişi kazanırsanız ve bir şekilde gidemezseniz ya da işlemleri ABD de devam ettirmek için turistik vizeye başvurursanız bu size mülakatta sorun yaratabilir. Çünkü göçmen olmayan vize mülakatında ds260 formunu doldurduğunuzu görebiliyorlar.
-
Bu ileti silindi! -
Herkese selamlar ve bol şans yeni aranıza katıldım 2.başvurum olacak yine bir umut bekliyorum bakalım herkesin gönlüne göre olsun
-
Kaldı 1 :)
Heyecan yükseldi. Allah herkesin gönlüne göre versin .Umarım hayallerimize ulaşırız -
Kafama takildi confirmation number girirek green card kazandigimizi ogrendik diyelim ds 260 formu ne zaman aktif olucak bize mail mi gelicek o konuyu atlamayalim @gucarslan @ayvalik10
-
@onurito çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra ds260 formu 2-3 gün sonra açılıyor. tahmini salı-çarşamba gibi.
-
Bu ileti silindi! -
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Haftaya buralara yolum düşecek. Var midir musait olan? Bir şeyler içer, eski gunleri anariz 😁
Ocean Drive 🌴 Miami Beach, Florida

FL de mi yaşıyosun
İstanbul Yenibosna 😂
-
İlk başvurumu yaptım, herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun sevgili dostlar.
-
@Cemda Evet uyardılar zaten arkadaşlar. Olur da talihlilerden biri olursam ilk buraya geleceğim :)
-
@diablo_ercan tesekkurler hocam o sene bu sene olsun
-
@onurito 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🇺🇸 🗽🇺🇸🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
1 gün kaldı sevgili arkadaşlar, herkese sabır ve şans diliyorum, umarım dilediğimiz hayallerimize yaklasiriz. Belki hepimize çıkmaz ama buradan güzel ve umut dolu kazananları görmek için de sabırsızlanıyorum. Kazanlar kadar mutlu olacağımızı biliyorum. Böyle bir bağ oluştu forumda. Eşim ve ben başvurduk. 2 ayrı şans kodunu girip bu heyecanı yaşamakta çok güzel olacak eminim. Kafamda kazandıktan sonra planlar tamamlandı. Eğer kazanamazsak Eylül bizi bekler mayıs'a gün sayarız tekrar. Ama nedense kazanacağız gibi bir derin his var içimde:)) sevgiyle kalın
-
İlk başvuran arkadaşlar kazanamadıkları durumda yaşayacakları hüzünü az çok kendimden biliyorum :)
-
@Özgür-Can, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra Başvuru değil de başvuruyu kazanırsa red verirler direk, çünkü zaten göçmenlik şansı var, şu videoda avukat anlatıyor. Süre 14:40 https://youtu.be/d-FJNBzPxKw?t=880
Sonuçlar daha açıklanmamıştı, başvuru yaptığı gerekçesiyle red almıştı.
@hayallerabd idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum