DV2024 Sohbet Odası
-
@baran-bozdogan dediğiniz gibi ds-260 form yapısı gerçekten çok eski, ds-160 formu da aşağı yukarı aynıydı ona göre değerlendiriyorum. Safari desteği yok mesala, koşullu seçimlerde takılıyordu. destek verilen browserlar arasında firefox, chrome ve edge var sadece. Üstüne bir de yetersiz server kaynakları ve anlık trafik yoğunluğu olunca oturum düşüyordur sürekli.
-
O kadar heyecanlıyım ki düşünmekten uyuyamadım..
İnşallah yüzümüze güler.
-
Evet uzunca süredir beklediğimiz çekiliş sonuçlarına son geri sayımlar başladı.Ben genelde pek fazla giremiyorum foruma ama girdiğimde de o kadar samimi duygular ve güzel insanlar görüyorum ki buda beni çok mutlu ediyor.Bizi birleştiren ortak nokta sanırım kabuğumuza sığamamak değil,bu kadar zengin bir ülkede yaşadığımız halde bize sunulan hayat standartları,gönül isterdi ki bu forum farklı bir platform olsaydı.Bizde vatanımızda mutluluğumuzu paylaşsaydık.Sanırım toplamda 4 veya 5 kez başvurdum ama ilk kez bu yıl inandım.Hadi bakalım rastgele.Umutlarınız ve hayalleriniz kadar şansınız bol olsun.
-
@Chromium 8. denemeniz olacak sanirim hic yil sektirmeden basvurmussunuz. Amerika bu çabayi görmeli artik :)
-
Bu ileti silindi! -
Yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydın, güzel günler iyi çalışmalar diliyorum herkese ❤️

-
GÜ-NAY-DINNN-LARR :)
-
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tufank çok umursama dostum pin pon mudur nedir o da yavru ayvalık. Nasıl öğretmenlere denk geldilerse ellerindeki 2 bilgiyi asabiyet göstermeden paylaşamıyorlar. Olmuyor. Engelle gitsin. Forum onlarsız daha güzel
Uzatmasanız mı artık? Adam gerekli açıklamayı yaptı hâlâ üzerine gitmenin anlamı ne? Aynen rahatsız olan engellesin, yeter da kapatın artık şu mevzuyu, şurada kalmış kaç gün.. Neyse
-
@karaçay Günaydın lütfen insanları kışkırtmayın rica ediyorum sadece bu resimlere bakıpta biraz daha saygılı olabilirsin

-
@hadi-BE üzümlü kekim chicago :D
-
@hdemircanusa New York falan sandım çok güzel görüntü. Gitmesek mi başka yere 😀
-
@tufank Hocam sizde tam anlamıyla emin olduğunuz sorulara cevap verin , arkadan okuyarak gelenler var sizin düzelttiğinizi farketmeye bilir , hata herkes yapabilir ama aktif olacağım diye her konu başlığının altına bi cevap bulunmasına gerek yok , burda bir aileyiz ve bu bozulmasın böyle basit konularla
-
@hasnotben orda ne fotoğraflar çekeriz , kendini bırakma 2 gün kaldı 😀
-
@RaVeNx son 2-3 senedir koronadan kaynaklı case number yüksekler de olsa bile önce dolduranlara mülakat veriliyor veya verildi deniliyorsa da doğruluk payını ama doğru ama yanlış bilemem.. dv2024 için aynı şey olmayabilir. önce doldurayım hızlıca sıra bana gelsin düşüncesi dv2024 için çalışmayabilir. tedbir almak isteyen çok anlıyorum herkesin aklında kazanma ihtimalinde hızlı davranmak var ancak önce sonuç ekranın da you have been randomly selected'ı görmek lazım. ardından 2-3 gün sonra ds260 form açılıyor.
-
@hdemircanusa istiyorum Ya

-
@hasnotben heh işte bu 🤩 şimdi gözüm açıldı
-
-
@tufank, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG kelime kelime hata kovalamak için mi bekliyorsunuz? Green card sahibi olarak müthiş bir seyahat özgürlüğüne mi kavuşuyoruz? 38 ülke var dedim ama zaten bunların neredeyse tamamına mevcut Türkiye pasaportu ile girebiliyoruz. Ancak vatandaş olduktan sonra Avrupa birliği ülkelerine vizesiz seyahat edebiliyoruz. Kimi yanıltıyorum burada? Green card sahibi olmaya aday kişilerin duyguları ile mi oynuyorum?
İnsanları eleştirirken istediğiniz sertlikte olabiliyorsunuz ama hata yaptığınızı söylediğim için şimdi neden sertleşmeye başladınız.
-
bugünü sildik attık arkadaşlar son 1 gün! hatta artık sayılı saatler kaldı diyip heyecan verelim :P
-
@MGE aga yine sen yine bı günü saymıyoruz 😀 acaba yarın ne diyeceksin bakalım 😀1 gün kaldı o günü de sayma bakalım yarın açıklanıyor mu 😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum