Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k
  • ⭐⭐

@tufank Hocam sizde tam anlamıyla emin olduğunuz sorulara cevap verin , arkadan okuyarak gelenler var sizin düzelttiğinizi farketmeye bilir , hata herkes yapabilir ama aktif olacağım diye her konu başlığının altına bi cevap bulunmasına gerek yok , burda bir aileyiz ve bu bozulmasın böyle basit konularla

• ⭐⭐

@hasnotben orda ne fotoğraflar çekeriz , kendini bırakma 2 gün kaldı 😀

• ⭐⭐

@RaVeNx son 2-3 senedir koronadan kaynaklı case number yüksekler de olsa bile önce dolduranlara mülakat veriliyor veya verildi deniliyorsa da doğruluk payını ama doğru ama yanlış bilemem.. dv2024 için aynı şey olmayabilir. önce doldurayım hızlıca sıra bana gelsin düşüncesi dv2024 için çalışmayabilir. tedbir almak isteyen çok anlıyorum herkesin aklında kazanma ihtimalinde hızlı davranmak var ancak önce sonuç ekranın da you have been randomly selected'ı görmek lazım. ardından 2-3 gün sonra ds260 form açılıyor.

• @hdemircanusa istiyorum Ya IMG_6137.jpeg

• ⭐⭐

@hasnotben heh işte bu 🤩 şimdi gözüm açıldı

• @tufank, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Ping-PONG kelime kelime hata kovalamak için mi bekliyorsunuz? Green card sahibi olarak müthiş bir seyahat özgürlüğüne mi kavuşuyoruz? 38 ülke var dedim ama zaten bunların neredeyse tamamına mevcut Türkiye pasaportu ile girebiliyoruz. Ancak vatandaş olduktan sonra Avrupa birliği ülkelerine vizesiz seyahat edebiliyoruz. Kimi yanıltıyorum burada? Green card sahibi olmaya aday kişilerin duyguları ile mi oynuyorum?

İnsanları eleştirirken istediğiniz sertlikte olabiliyorsunuz ama hata yaptığınızı söylediğim için şimdi neden sertleşmeye başladınız.

• bugünü sildik attık arkadaşlar son 1 gün! hatta artık sayılı saatler kaldı diyip heyecan verelim :P

• @MGE aga yine sen yine bı günü saymıyoruz 😀 acaba yarın ne diyeceksin bakalım 😀1 gün kaldı o günü de sayma bakalım yarın açıklanıyor mu 😀

• @hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@MGE aga yine sen yine bı günü saymıyoruz 😀 acaba yarın ne diyeceksin bakalım 😀1 gün kaldı o günü de sayma bakalım yarın açıklanıyor mu 😀

son 24 saat :P

• ⭐⭐

günaydınlar efenim.... gün doğmadan neler doğar
    343491359_540605654905991_4516721296973849100_n.jpg

• @hasnotben 1/2 gün - 1/4 gün kaldı diye devam eder bence :)

• yarın olsun görücez arkadaşlar ne kaldı ne kalmadı :)

• ⭐⭐

@MGE senin bu silerek gün sayman bana ablamı hatırlatıyor, para biriktirirken sayma uğursuzluk derdi bakardım hiç çoğalmazdı arada götürürmüş benim paralardan gerçi hala itiraf etmedi 30 yıldan fazladır açıklama bekliyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
    belki de bilinçaltıma işledi ilk yıllarda sayıyordum, HNBS olunca sayma uğursuzluğu diyordum :beaming_face_with_smiling_eyes: acaba öyle miydi ki?

• ⭐⭐⭐⭐

@hdemircanusa @Ping-PONG arkadaşlar sıkıntınız nedir? Cevapta büyük bir hata eksik yok, üstüne üstlük düzelttim, altına da not düştüm. Cevabı verdiğim kişi bunu "beğenmiş". Siz daha ne anlatıyorsuz?

@hdemircanusa bununla birlikte toplam 112 iletim oldu. Sadece "aktif" olmaya çalışsam sanırım bu kadar yavaş kalmazdım. Siz sadece dün attığınız ileti sayısına bakın eğer bir karşılaştırma yapacaksanız. Kimsenin attığı ileti sayısı birbirini ilgilendirmez. Ben faydalı olmak için cevap veriyorum, faydasını görmüş ki cevap verdiğim arkadaş "beğen"miş. Bu yazdığım cevaptan olumsuz etkilenen biri olmuş mu? O zaman nedir buradaki eleştirin ? Varsa bir düzeltmeniz konuyla ilgili ekleyin yorumlara. Benim yorumum aynen geçerli: "green card tek başına seyahat özgürlüğü tanımıyor". Vatandaş olmadan ziyaret edebileceğiniz ülkeler yok denecek kadar az ( kanada ve meksika). Diğer ülkelere zaten Türkiye pasaportu ile giriş yapabiliyoruz. Varsa bu konu üzerine ekleme yapın, yoksa boş eleştireye gerek yok.

• @karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@tufank çok umursama dostum pin pon mudur nedir o da yavru ayvalık. Nasıl öğretmenlere denk geldilerse ellerindeki 2 bilgiyi asabiyet göstermeden paylaşamıyorlar. Olmuyor. Engelle gitsin. Forum onlarsız daha güzel

Peki siz neden engellemek yerine aşağılama girişiminde bulunuyorsunuz?

Çok komiksiniz.

Eskisi kadar aktif yorumlarım olmasa da forumu tüm gün boyunca takip edenlerdenim. İyi niyetli serzenişlerle ukalalığı birbirinden ayırt edebilecek kadar olgun insanlarız. Tutumlarınızdan dolayı aldığınız tepkileri içselleştirip nefrete dönüştürerek zaman kollayıp kin kusmanın bir anlamı yok.

Zaten hepsini birbirinden ayırt edebiliyoruz. Birilerini destekleyerek yanına yancı aramakta sevdaya dahil onu da burada çok fazla gördük zaten.

sevgili @tufank arkadaşımıza yaptığım yorum sadece kendisine insanlar hata yapabiliri göstermek aslında ve o kadar güzel yumuşattı ki göğsünde tebrik ediyorum.
    Sizin amacınız ve duygularınız bambaşka.

Sizin gibiler tarafından ilk defa kötü çocuk ilan edilişim de değil hakarete uğrayışımda. O yüzden gülüp geçiyorum. 😂

• ⭐⭐

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Tutumlarınızdan dolayı aldığınız tepkileri içselleştirip nefrete dönüştürerek zaman kollayıp kin kusmanın bir anlamı yok.

nasıl bir cümle çerçeveleyip duvara asmak lazım

• @gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@MGE senin bu silerek gün sayman bana ablamı hatırlatıyor, para biriktirirken sayma uğursuzluk derdi bakardım hiç çoğalmazdı arada götürürmüş benim paralardan gerçi hala itiraf etmedi 30 yıldan fazladır açıklama bekliyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
    belki de bilinçaltıma işledi ilk yıllarda sayıyordum, HNBS olunca sayma uğursuzluğu diyordum :beaming_face_with_smiling_eyes: acaba öyle miydi ki?

hahahahahahahahaha ablaya bak düşman başına :D

• Günaydın arkadaşlar. Birkaç gündür sohbet odasında sürekli gerginlikler yaşanıyor. İki gün kalmış şurada lütfen sakin olalım forumun tadını çıkaralım, heyecanımızı paylaşalım

• @karaçay Lütfen söylediklerinizin doğruluk payı olsun. Benim her sorumda, forumda daha önce sorulmuş olsa bile anlayabileceğim şekilde anlatmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar. Bu insanlar bu foruma emek vermiş kişiler. Ki şöyle bir durum da var, memnun değilseniz bu kişilerden yeni bir tane bu forumdan her şeyi çalmaya endeksli forum açılmış. Aynı cevapları buradan araştırıp size orada cevap verirler.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    202k Bakış
    T.C. Kubilay DikiciT
    Ramazan bayramında LA gitmeti düşünüyorum uzun zamandır biletleri takip ediyorum bugün birşey fark ettim 01.03.2027 IST - LAX 13.03.2027 BİLETİMİ ALIRSAM GİDİŞ: 19.597TL DÖNÜŞ 19.812TL TOPLAM MALYETİ VERGİLER DAHİL 78.820TL [image: 1784042275465-ed1e3791-4c91-4c3c-abdd-b403ea9ba510-image-resized.jpeg] [image: 1784042404273-009e9918-1370-4803-9b5b-74dbd34d88f9-image-resized.jpeg] Biletimi 28.02.2027-13.03.2027 arasında alırsam dönüş tarihim aynı gidişimi 1 gün önce çekince GİDİŞ: 21.239TL DÖNÜŞ 14.419TL TOPLAM MALİYET:71.318TL [image: 1784042664586-884756bd-aeae-4461-b562-e06d49558cf0-image-resized.jpeg] [image: 1784042726817-3bab9bca-a114-4fda-a223-4212ae0d718b-image-resized.jpeg] Dönüş uçağı aynı olmasına rağmen ciddi bir düşüş oluyor toplam fiyatı güzel etkiliyor.
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k