DV2024 Sohbet Odası
-
@tufank Rica ederim hata değil de siz 21 yaş altı tüm aile bireyleri için doldurmalısınız deyince yanlış anlaşılabilir o yüzden
"Tüm aile bireyleri, eş ve 21 yaş altı çocuklar" denirse daha anlaşılır olur. -
..::: Şafak 0️⃣3️⃣ :::... AfyonKarahisar
3 Gün 3 üde Birbirinden Güç Güns -
@cannyucell 2116 da gc bende kemiklerimi ABDye kaçıracaklar sanırım!
-
Bu ileti silindi! -
@Zelene ohooo size de ret verdilerse biz hiç bulaşmayalım iptal edeyim randevuyu bunlarda iyice ticarete döktü işi gerçi benim randevu haziranda seçimi bir atlatalım belki seçim öncesi insanlar turist gidip kalıcı olur diye ret vermiştir de belli olmuyor ki
-
Bugün forum çok sakin , banamı öyle geliyor
-
@diablo_ercan teşekkür ederim
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bugün forum çok sakin , banamı öyle geliyor
Bize vakit geçmiyor
-
@dytmelek e2 deneyiminizi süreç ilerledikçe detaylı yazarsanız çok sevinirim, biz de e2 düşünüyoruz, coffe shop da karar kıldık, bu yaştan sonra barista eğitimi alıyorum 🙈😃 Siz nasıl bir girişime karar verdiniz?
-
@Zelene Daha önce Almanya Schengeniniz var mıydı, yoksa ilk başvuru muydu? Ben de Schengen için tekrar Almanya düşünüyorum, son günlerdeki Almanya redleri korkutuyor
-
Merhabalar bir sorum olacak
Kazanmamız durumunda Ds-260 formu hemen açılıyor mu? Yoksa belli zaman bekleme süresi var mı? -
@gariban Vallahi bu son 7 gün harika geçiyordu , bugün durdu biraz :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@Blacksocks 2-3 gün içinde açılıyor
-
DV2024 sohbet odasında sorulan sorular daha çabuk yanıtlanıyor, sanırım deneyimli üyelerin çoğunun sohbet odasında online olmalarından kaynaklanıyor bu durum.
DS-260 doldurulması ile ilgili sorularımı ilgili başlık altında sormaya özen gösteriyorum ama bu nedenle de soruların fark edilmesi ve yanıtlanması gecikiyor, sanki. -
Arkadaşlar ds260 da mülakatın yerini başka bir ülke yapsak mesela kıbrıs gibi sağlık muayenesi nasıl olacak ?
-
@tubytube Kesinlikle haklısın , karmaşa duyguları yaşadığım parçalardan birisidir
-
@dytmelek Favorilerimdendir :ok_hand:
-
@GYATist aa siz neredesiniz :smiling_face:
-
@RaVeNx hangi ülkeye taşıyacaksan oradaki konsolosluk sana bilgi veriyor hangi antlaşması yerin bilgilerini oraya gidip muayene oluyorsun
-
Vay be 4 gün kalmış. O günkü atmosfer heyecanını bekliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum