Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
Sabah haberlerde yine bir profesörü telefon ile dolandırdıklarının ve 750 bin TL çarptıklaırnın haberi vardı.
Benim anlamadığım bir şey var:
Neden şu ana kadar "Aslında GC başvuruları açıldı, el altından alınıyor"
"KCC'deki emmoğlum işini yapar ama adam başı 2500 USD alır" diyen birileri çıkmadı.Profesör kanıyorsa, buna inanacak en az 50 bin kişi bulurdu 🙂
Selam Gençler...
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@SUAT-GUNAY her sene kazanamadım diye içiyorum bu yıl kazanırsam içecem buradayız merak etme forumsuz tadı olmaz sonuçların

O zaman reisin dediği gibi, ya şampanya patlatanlar sevinecek bu cumartesi ya da rakıya vuranlar...
-
@sezgisarikas Merhaba benzer ikilem bende de vardı. anladığımı kadarıyla tek bir cn nomuz var. bununla başlıyoruz ds260 doldurmaya. önce asıl talihlininkini doldurup submit ediyoruz. sonra aynı cn no ile tekrar girip diğer aile üyeleri için dolduruyoruz formu. dikkat >> submit edilen formlar girişe kapanıyor. yani asıl talihlinin formu submit edildi diye diğer aile üyelerinin formları kapanmıyor girişe. herkesi ayrı ayrı submit ediyoruz tek bir cn ile.
-
@SUAT-GUNAY Ailenize greencard çıkması durumunda aşınızı muayene tarihinden en az 30 gün önce yaptırmanız gerekmekte. Bilginiz olsun.
-
@zazozu Ahahah zor olmasın lütfen sorular

Hoşgeldiniz diyeyim o zaman, daha kanal diyecek kadar büyümedi sayfam kendimce paylaşımlar yapmayı düşünüyorum 
-
Merhaba, bir sorum olacak. Mezun olduğum lise geçici süreliğine başka bir adreste eğitim vermektedir. Henüz okulun eski adresine dönüş tarihi belli değildir. DS260 formunu doldururken benim okuğum zamanki adresi mi vermeliyim? Yoksa şuan eğitim verdiği geçici adresi mi? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Sevgiyle kalın 🫰

-
Cevap: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar arkadaşlar internette bir çekiliş uygulamasına denk geldim. Geçmiş yıllardaki kazanan sayılarını baz alarak tahmini olarak size kazanıp kazanamayacağınız ile ilgili veya deneyerek kazanma ihtimalinizi canlı bir şekilde en azından tahmini olarak görmenizi sağlayan bir program.
Kimisi işin umut verici kimisi için moral bozucu olabilir. Böyle şeylerden çok etkilenen bir insansanız tavsiye etmiyorum.
Ben birkaç kere denedim bazen çıktı bazen seneye çıktı bazen 10-20-30 yıl sonra çıktı bazen hiç çıkmadı. Ama en azından insana bir fikir veriyor ve olasılığı canlı canlı görmüş oluyorsunuz.
-
@ezgiberk merhaba, formda o anki verileri gireceksiniz. Doldurma tarihinize bagli.
-
@emrsvt Siz öyle yazınca merak edip okumaya gittim, gitmez olaydım :)) İçim karardı yahu umutsuzluğa kapıldım morelim bozuldu canım sıkıldı geri çıktım. Herkes bana çıkmadı yazmış çok üzüldüm. Oysaki ne kadar da umutluydum. Şimdi dua etmeye gidiyorum

Rabbim gönülden isteyen ve gerçekten gidebilecek olan herkese nasip etsin.saygılar -
@cannyucell, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar arkadaşlar internette bir çekiliş uygulamasına denk geldim. Geçmiş yıllardaki kazanan sayılarını baz alarak tahmini olarak size kazanıp kazanamayacağınız ile ilgili veya deneyerek kazanma ihtimalinizi canlı bir şekilde en azından tahmini olarak görmenizi sağlayan bir program.
Kimisi işin umut verici kimisi için moral bozucu olabilir. Böyle şeylerden çok etkilenen bir insansanız tavsiye etmiyorum.
Ben birkaç kere denedim bazen çıktı bazen seneye çıktı bazen 10-20-30 yıl sonra çıktı bazen hiç çıkmadı. Ama en azından insana bir fikir veriyor ve olasılığı canlı canlı görmüş oluyorsunuz.
bu yıl paylaşılmamıştı bu chance sitesi iyi oldu sık kullananlara ekler açıklanana kadar oynarız

-
@cannyucell denedım bana cıktı. ben gidiyorum

-
@josh_ua Ellerinden öpülesi örnek anne baba, sımsıkı sarıldım size...
Ungan'lar maalesef işi çok sıkı tutuyor ama bu şart kalkmazsa birçok kişi geri adım atar...
Hastanede çalışırken salgın çıkınca deneysel sıvıyı reddedip istifa eden hatta doktorluğu bırakanlar siz ne aziz varlıklarsınız

-
@lumos yanıtınız için çok teşekkür ederim
-
@alplion 12 yıl sonra kazananlarda var
4. başvuruda kazananlarda. Pozitif bakın ee tabi duayı eksik etmeyin -
@cannyucell çok sağol dostum ya iyi ki paylaştın epey bi moral oldu bana. 2075te kazanıyomuşum. 94 yaşımdan önce ne yapacam zaten abdde.

-
bu yıl paylaşılmamıştı bu chance sitesi iyi oldu sık kullananlara ekler açıklanana kadar oynarız

Yok hocam paylaşıldı aslında hatta baya bir muhabbetini de döndürdük kimimize 100 küsur yaşlarda çıktı skdhfhfd
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Yok hocam paylaşıldı aslında hatta baya bir muhabbetini de döndürdük kimimize 100 küsur yaşlarda çıktı skdhfhfd
yeni farkettim
oyunda bile çıkmıyor, neyse kumarda kaybeden dv2024te kazanır diyelim -
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

yeni farkettim
oyunda bile çıkmıyor, neyse kumarda kaybeden dv2024te kazanır diyelimAynen öyle aldık kabul ettik 777

-
En son askerde zaman böyle durmuştu saatler gün gibi geliyor artık. kalbim bazen öyle çarpıyor ki anlatamam. Umarım bu heyecanın bir karşılığı olur herkese bol şans.
-
@Ersin-Battal Bol şans
Umarım başka baharlara kalmaz hayallerimiz -
@ezgiberk Rica ederim, cok sans.
Benzer Başlıklar
144
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k