Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

• @Emre-Kurtulmuş
    İşte abi sorunda burda talihli kendi case n. ile formu doldurup gönderdikten sonra diğer hak kazananlar için tekrardan yeni bir form açmak için case number mı veya başka bişey mi olacak onu tam bilmiyoruz. Yani nerden girilip açılacak .

• @Sabri-FT isterlerse yaparlar ama kendinizi o gün keyfi yerinde olmayabilecek bir memurun insafına bırakmak ister misiniz?

• @Birgariphayat azda olsa "bedava" sunulan vatandaşlığı bu şekilde tepkiyle karşılamak nankörlükten başka bir şey olmaz. üstelik loto çıkan herkesin gc alamayacağı belirtilmişken. bu tarz tepkileri anlıyorum insanlar bir hayal bir umut olarak görüyorlar bu fırsatı. naçizane tavsiyem çıkan arkadaşlar gerekli prosedürleri takip edip bu hakkı değerlendirmeye çalışsınlar. çıkmayan insanlar ise üzülmemeye çalışıp şansların denemeye devam etsinler. umarım hak eden herkese çıkar.

• @abrakadabra deme deme linçleniyorsun onu diyince burda😄

Ama katılıyorum yanlış başlıkta başladı DS soruları, hangi konsolosluğa taşıyabiliriz acaba vs soruları sohbet odası Aşamaları konu başlığına döndü nerdeyse 😄

• bence ds260 formunun bu kadar da acillik durumu yok. size çıkan cn'a göre mülakat alacaksınız formu oldukça geç doldurmadıkça. ben yanlış biliyor olabilirim. forumun değerli müdavimleri bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir?

• @sezgisarikas bakın tekrar yazmış olayım. Siz CN numaranız ile sisteme giriş yaptınız önünüze sizin ve eşinizin ayrı ayrı formları çıkıcak listede. Gireceksiniz birinizinkini doldurup submit ediceksiniz önce, sonra girip diğerini doldurup onuda submit ediceksiniz bu kadar

• @Emre-Kurtulmuş olay budur teşekkür ederim, şimdi anladık hocam sayende

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@hdemircanusa yanlışınız var konu hakkında. Asıl talihli formunu doldurup submit eder kendi formu kitlenir, eşi formunu doldurur submit eder eşininde formu kitlenir. Sistem kilitlenmez sadece kişi formu kitlenir. Daha sonra add applicant yapıp çocuğunuda ekleyip form doldurabilir sorun yaşamaz. Ancak mülakat aldıktan sonra kendi formlarını açtırıp çocuğu olduğunu belirtmeleri gerekir

Sistemin kilitlendiğini nerede söylemişim merak ettim ?? ''Sistem kilitlenmez sadece kişi formu kitlenir'' demişsiniz. Bende DS260 formunuz kilitlenmiş olacak demişim. Sistem kilitlendi bir daha giremezssiniz mi demişim :relieved_face:

• @Darko Ben sizinle ayni fikirde degilim. Eğer mesleğiniz varsa Amerikada daha iyi paralar kazanabilirisiniz. Ama benim asil gitmek istememin sebebi tamamiyla Almanyanin iklimine alişamamiş olmam

• ⭐⭐⭐⭐

Bu gidişle DS-260 formu doldurma yarışından ceac sitesi çökecek . Tüm Türkiye DS-260 doldurma maratonuna hazır. Ufak bir sıkıntı var, henüz talihli değiliz 😂

• @hdemircanusa kilitlendi dediniz demedim bebeği eklemek için mail atıp açtırmanız gerekir noktasında yanlışınız var

• ⭐⭐⭐

@tufank ahaha aynen ya şuraya bak ülkedeki tek umut bu oldu 😂

• @ayvalik10 Merhaba , paylaşmış olduğunuz taslak bende açılmadı. Desteklemiyor bende Farklı format üzerinden yardım rica edebilir miyim acaba ?

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Nedir yanlışım ? DS260 formunu gönderdikten sonra diyelim ki bebek dünyaya geldi , Mail atıp güncellenmesini istedikten sonra Talihli kişi Kendi DS260 formuna girip Çoçuğunuz varmı kısmına Evet diyip bebeğin bilgilerini girmeyecek mi , Yanlış mı biliyorum

• ⭐⭐

@Calibraturbo abi bu iletiden dolayı uçmuşsun =D

• @hdemircanusa çocuğun formunu ekleyip doldurması gerekecek önce bunun için formunu açtırmasına gerek yok mülakat gelmedende çocuğuna form oluşturabilir. Ben sizin çocuğa form oluşturmak için mail atmanız gerekiyor dediğinizi sandım ilk başta onun için yanlışsınız dedim

• ⭐⭐⭐⭐

@waterman aynen öyle 😄 sınav günü yaklaştıkça son sürat dersine çalışanlar gibi herkes. Ne diyelim, umarım gitmeyi gerçekten isteyen ve buna ihtiyacı olan kişiler en düşük case noya sahip olarak bu çekilişi kazanır..

• ⭐⭐

@tufank Yukarıda bi arkadaş yazmıştı ... Hepimiz burda gerçekten gitmek için birşeyler çizip karalıyorruz Olurda kazanırsak ne kadar erken DS260 formunu hızlı ve doğru bilgilerle gönderirirz onun için uğraşıyoruz ama buna herkes şahit olacak burdan bu kadar uğraşan 3-5 kişi hariç herkes bu foruma ilk defa gelip Beyler DS260 gibi bi form morm varmış bu nasıl dolacak diye yazacak , bari Çok hevesi olmayan yada bu forumdakiler kadar bilgi sahibi olmak istemeyen yada üşenenlerden önce davranalım da gerisi nasip :beaming_face_with_smiling_eyes:

• ⭐⭐⭐⭐

@tufank :) Yalnız Türkiye değil tüm dünyada herkes bu formu doldurmak için siteye giriyor haliyle ilk günlerde sık sık kopmalar oluyor. O nedenle her sayfayı save yapmak şart.

• Arkadaşlar merhabalar. Talihli olduktan sonra DS 260 formunun mümkün olduğunca çabuk doldurulup gönderilmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Ancak şöyle bir durum var; talihli olununca DS 260 formunu doldururken greencard'ın gönderileceği, Amerika da bir adresin formda belirtilmesi gerekiyor bildiğiniz gibi.

Olurda talihli olursam bir adres bulmam uzun sürebilir diye düşünerek DS260 formuna temel bazı bilgileri girer, formu kaydedip çıkar ve bir adres bulunca formu tamamlayıp gönderirim diye düşündüm. Bu şekilde bir strateji ile ilerlemenin mülakat tarihine olumsuz etkisi olur mu acaba?

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k