DV2024 Sohbet Odası
-
@sezgisarikas evet. Tam olarak bunu sormuştum. Tşkler
-
Şimdiden katılan arkadaşlara bol şans diliyorum. Dilerim kazanan/kazanamayan herkesin mutlu bir hayatı olur.
Eylül ayında benim de ilk defa katılmayı düşündüğüm DV2025 sohbet odası konusunda görüşmek üzere.
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sezgisarikas Hayır hocam CN numaranız için 1 kere DS260 doldurma hakkına sahipsiniz Kazanan talihli eş çoçuk bilgileri hepsini 1 defada DS260 formunuza kayıt edeceksiniz ve DS260 formunuz kilitlenmiş olacak , Eğer olurda Pasaport aldınız yada yeni bir çocuğunuz oldu bu süreçte , size mülakat maili gelene kadar bekleyip , Geldikten sonra mail atıp DS260 formumu güncellemek istiyorum diye yazacak yeni bilgiler ekleyecek ve kaydedip kapatacaksınız
Yani Ds260 bir kerede kendi be tüm aile için doldurup “Gönder” diyoruz.
-
@Falcon-0 ben bu yıl başvuruda bulunmadım dolayısıyla bilmiyorum ama sanki bu yıl pasaport bilgisi istemediler. Dolayısıyla gerek var mı ki?
-
@bismail 👍
-
Şöyle daha açıklayıcı yazayım soru işaretiniz kalmasın
- DS-260 formu doldurma işlemi, çekilişi kazanan kişi evli ve çocuklu ise tüm aile bireyleri için ayrı ayrı yapılmalıdır: 21 yaşını geçmemiş ve evlenmemiş olan bütün çocuklar ile eş için müracaat edilmelidir. Bunun tek istisnası daha evvel Green Card'a sahip olan eş veya çocuklardır.
-
@dilmel evet Pasaport şartı bu yıl için yoktu
-
Ben hayatta dair umudumu kaybettim geri kalan oyuncular başarılar diliyorum.
-
@hdemircanusa o zaman pasaport bilgisi yoksa eski pasaportla ilgili bir şeye ihtiyaç da olmaz diye düşünüyorum.
-
Yani Başvuru sayfasında Pasaport bilgisi gerekmediği için bir problem yok , Yanlızca bu süreçte kişi Talihli olursa Mülakata Güncel tarihli pasaportu ile gitmeli
-
@hdemircanusa DS-260'ı gönderirken en son submit ederken pasaport no istiyor yani forumdaki videoda öyle gösteriyor. other travel doc seçenler oraya ne yazacak formu submit ederken?
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şöyle daha açıklayıcı yazayım soru işaretiniz kalmasın
- DS-260 formu doldurma işlemi, çekilişi kazanan kişi evli ve çocuklu ise tüm aile bireyleri için ayrı ayrı yapılmalıdır: 21 yaşını geçmemiş ve evlenmemiş olan bütün çocuklar ile eş için müracaat edilmelidir. Bunun tek istisnası daha evvel Green Card'a sahip olan eş veya çocuklardır.
Tüm aile bireyleri için ayrı ayrı deyince iş karışıyor:)
-
@bismail 😂😂😂 2-3 gün sabredin yeşilkartforum YouTube hesabına yeni video yüklenecek DS260 formu ile alakalı aklınızdaki tüm soruları alacak bir video gelecek
-
@Guenron Pasaportum yok deyip formu göndereceksiniz , Yeni pasaportunuzu elinize aldıktan sonra Mailineze gelecek Mülakat tarihi için pusuya yatacaksınız, o mail geldikten sonra DS260 formumu güncellemek istiyorum diyip Yeni Pasaport numaranızı yazacaksınız
-
@houey hangi vize görüşmesinden bahsediyorsunuz? Greencard mı turist vizesi mi?
-
Bu ileti silindi! -
https://www.youtube.com/watch?v=0vJIXqA2TtI
Şöyle bi arkanıza yaslanın ve kendinizi bi salın bakalım , şurda son günler kalmış biraz Relax olalım
-
@denizci10 Greencard için hocam. Gc çıkmasi düşük bir ihtimal ama yine de insanin kafasina takiliyor sorun çıkar mi diye. :grinning_face_with_sweat:
-
-
var mı heyecanlanan benim gibi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum