DV2024 Sohbet Odası
-
@dogkn-hbo adli sicil belgesinde olmayan bir olayı neden anlatasın ki burada amaç belge ile ds260 aynı olması bu kadar basit.
-
@Fast valla Miami den başka bir şehir eyalet var mı bilmiyorum bu çoraplarda Jack and johnsdan :)
-
@ayvalik10 Emeğine sağlık. Çok teşekkür ettim.
Hoş görürsen bir soru daha soracaktim?
Peki geçmişe dönük olarak çalıştığımız her işi ve işyerini yazmamiz gerekir mi?
Benim iş giriş çıkışım biraz fazla. O sebeple soruyorum. -
@levo aklında ne kadar kaldıysa o kadar hayati önemi yok. İşe giriş çıkış konusunda seninle kapışırım. eskiden cv hazırlarken aynısı hiçbiri olmuyordu :)
-
@Fast, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
7 ve 12 numara <3 der herkese iyi geceler dilerim. Ayrıca Texas eyaletinde Trump'ın daha çok oy almış olması çok şaşırttı beni. Çok fazla göçmenin yaşadığı bir yer olarak biliyorum dolayısıyla Biden daha çok oy alır diye düşünmüştüm :D

Texas'dan cidden bekleyenmeyen bir atılım gibi duruyor :D
Aynı bizim seçim haritası gibi. Deniz kenarı ve okumuş kesim demokrat. İç taraflar ve redneckimsiler karşı taraf.. Texas için göçmenlerin bir kısmı henüz oy kullanma hakkına sahip olmadığı için, oy kullanma hakkına sahip olanların da burada da örneğini gördüğümüz şekilde Trump cı olabildiklerinden, yerel nüfusun sayıca fazla olmasından Trump ve ya başka bir cumhuriyetçi Texasda çok rahat oy alabiliyor. Bende 7-12 hiç olmadı 55 in sol alt köşesiciyim.
-
@hdemircanusa burası neresi acaba?
-
Last 1 week
-
@debbieLA77 Fikrim yok ama akşam bulurum neresi olduğunu
-
@Erkand İmzanı her okuduğumda kalbim sıkışıyor 😂
-
@hdemircanusa @debbieLA77 chrome lens programından resmin yerini buluyorsun
https://www.zillow.com/homedetails/2-Windham-Ln-Laguna-Niguel-CA-92677/25586419_zpid/
-
@ayvalik10 Allah müştakını versin:)))
Valla ssk kayıtlarından ötürü kafam karışıyor benim hep ssk girişli olduğundan ötürü yarın ssk dökümü isteyip sen neden beyan etmedin diyip beni Amerika'dan kovmasınlar. -
@levo resmi kurumlardan hiçbir zaman evrak talep etmezler. Senin sözüne güvenirler.
-
Günaydınlar efenim "Bir umudu olmalı insanın, ilk bahar güneşi gibi"
Mount Baker Washington

-
günaydın umut iyidir. son haftanın tadını çıkarmak istiyorum haftaya tatil le başlamak güzel olacak ayrıca bir galatasaraylı olarak mayısların bizim olması tek tesellim bu noktada :smiling_face_with_sunglasses:
-
@ayvalik10 Bende Farklı bir aracı ile buluyorum , acaba bunu Zillow dan mı indirdim onu düşünüyorum
-
Geri sayım devam ediyor 🇺🇸 :statue_of_liberty:

-
Kenwood, Bethesda, Maryland
Cherry Blossom ( kiraz çiceği / japon kirazı / sakura )

-
@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE sabah fotosu nerede ????? 😱 paylaşmamışsın başına bir şey gelmedi umarım
😂
Biraz halsizlik var. Enerjimi toplarsam dalarım gene. Şimdilik uzaktan uzaktan bakıyorum. -
@hdemircanusa o hissiyati verdiysem soğru yoldayim demek 😂 o sene bu sene
-
@Emre-Kurtulmuş Tamamdır hocam sağolun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum