DV2020 bekleme odası
-
@wwinter ünlü olmuşuz demek :)
-
@gözde saygılar 🙂
-
Bugün itibariyle başvuru yaptım bu benim 4.kez yaptığım başvuru umarım kazanırım bu piyangoyu herkesin istediği gibi olur diye düşünüyorum
-
merhabalar;
Fotoğraf ile ilgili bir sorum daha olacaktı.
Fotoğrafın 600x600 olması gerekiyor yalnız 299dpi oluyor. 300 dpi olduğunda 602x602 oluyor.
dpi mı önemli yoksa 600x600 olması mı önemli yardımcı olursanız sevinirim.
iphoto4u da ve dvlottery bin sayfasındaki photo tools da yaptığım zaman kare kare oluyor.Bu yüzden fotoğrafçım ile beraber ayarladık. -
@vr problem yok her şey normal
-
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos.html
sagda photo tool da fotoğrafınızı croplayabilirsiniz. -
Ne boş muhabbetler dönmüş burda yaaa. Admin insan gibi yazmış işte bu işler için ayrı bir bölüm var diye ama kurala uyan yokki. Böylesine gc çıkar, gider sonrada döner.uyum sağlayamadık der.sağlayamazsın tabii çunku kurallara alışık değiliz.offf neyse yaaa.
-
@sebedey hangisi ile başvurmalıyım ?
-
@vr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sebedey hangisi ile başvurmalıyım ?
600 x 600 piksel olanla basvurun.
-
@crazycells teşekkür ederim. dpi ın önemi var mı 300 veya 299 öğrenmek için soruyorum . Cevabınız için size ve @Sebedey e teşekkür ederim.
Sanırım photo scan durumunda sanırım 300dpi yazmış onun için soruyorum
photoshop programında olmuyor keserken 600x600 299dpi oluyor. -
@vr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells teşekkür ederim. dpi ın önemi var mı 300 veya 299 öğrenmek için soruyorum . Cevabınız için size ve @Sebedey e teşekkür ederim.
Sanırım photo scan durumunda sanırım 300dpi yazmış onun için soruyorum
photoshop programında olmuyor keserken 600x600 299dpi oluyor.sorun cikmamasi lazim, onu degistirebilirsiniz zaten onemli olan piksel boyutu.
-
En son gidenlerden yekta arkadaşımız dün yazı yazmış. Bulutların üzerinde dolaşanlarin okumasını tavsiye ederim.
-
@izmir-tabyaları evet yazmış ve tempo yoğunluğu dışında bir şikayet görmedim ben ki normal bu kıta değiştiriyor giden kişiler. Bu, şans ve dil vs gibi faktörlere bağlı olarak yaklaşık 1 yıl sürer herkes için. Greencard çekilişi konusunda yazdıklarına bakarsak "Gelebilen gelsin" diyor anladığım kadarıyla bu da pek şikayetçi olmadığını gösteriyor aslında ;)
-
@mhepekiz sabah çıkıp gece yarısına doğru eve geliyor.küçük bebeği olsa onun büyüdüğünü bile nerdeyse göremeyecek.Sabah uyuyor olacak akşam eve gelince yine uyuyor olacak.
-
@izmir-tabyaları yazıya nasıl ulaşabilirim?
-
@tufanveasli DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@izmir-tabyaları yazıya nasıl ulaşabilirim?
Aramalara" yekta "yaz.profiline girip bakabilirsiniz.
-
@izmir-tabyaları teşekkürler.
-
@izmir-tabyaları kimi zorla götürüyorlar ki? Bence herkes bunu bilip ona göre gidiyor. Ayrıca diğer baslıkta da belirttim ben Türkiyede de böyle hatta belki daha da fazla çalışıyorum. Kimse bizi zorlamıyor fayda / maliyet analizi yapıyor ve gidiyoruz.
Mesela siz.. Bence samimiyetle böyle düşünuyorsanız gitmeyin zira 5 kat daha zor gelecektir her şey.
-
@heleniki off yaa offf 😀😀
-
@mhepekiz DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@izmir-tabyaları kimi zorla götürüyorlar ki? Bence herkes bunu bilip ona göre gidiyor. Ayrıca diğer baslıkta da belirttim ben Türkiyede de böyle hatta belki daha da fazla çalışıyorum. Kimse bizi zorlamıyor fayda / maliyet analizi yapıyor ve gidiyoruz.
Mesela siz.. Bence samimiyetle böyle düşünuyorsanız gitmeyin zira 5 kat daha zor gelecektir her şey.
Asla kimseye gitmeyin demiyorum.aksine gidin diyorum sadece ayaklar yere sağlam bassın diyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum