K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@findiklahmacun hayirli olsun
-
Merhaba. Mülakat randevusunun ödemesini kendi banka kartımız ile yapmak gibi bir zorunluluk varmı? Başka birisinin kartından ödesek olurmu? Teşekkürler.
-
@suat-mavi evet sorun yok odeyebilirsiniz
Kart bilgileri kime aitse onu girin sorun olmaz -
Bu ileti silindi! -
Merhaba, yakın zamanda randevu alabilen oldu mu?
-
Noa 2 hala gelmedi nisan 22 tam 16 ay olacak benim gibi sorun yaşayan var mı benim noa 1 22 Aralık 2021
-
@tgy59 yakinda sonuc alirsin insallah
-
@tgy59 benim 18. Ayda gelmisti, gelicektir bekleyin...
-
@tgy59 Malesef 14 ayda alanda var 18 ayda alanda var. Bunu duymayı istemediğini biliyorum ama sabırlı olmalısın. Tünelin sonu her zaman ışıktır. Allah yardımcın olsun.
-
@findiklahmacun cok sevındım
bır sorum ı 134 formu yerıne bız maas bordosunu vs evrak olarak ta ıspatlanabılecegını dusuyoruz zorunlu ı - 134 formu -
@Dilek-Önder i-134 mülakata girmeden önce doldurup götürmeniz gereken zorunlu bir form. Elçiliğin toplamanız gereken evraklar attığı mailde de belirtiliyor bu evrak. Diğer evraklarda dediğiniz gibi destekleyici evraklar. Ama tek başına i-134 olmadan bir anlam ifade etmeyecektir.
-
Herkese merhaba. Vize mülakatına gitmeden 1 hafta önce 1 mail daha geliyormuş farklı belgeler istediklerine dair. O belgeleri iletebilir misiniz ?
-
@Sevil-Kazdal-0 isme özel gönderilen bir mail o , herkeste farklı olabiliyor.
-
@ob16222 i-134 formunu Amerika'daki nişanlı doldurmuyormuydu?
-
@suat-mavi evet
-
@suat-mavi onun bilgilerini girmeniz lazim onun doldurmasi gerekiyor
-
@suat-mavi hocam Amerika’daki nişanlınız dolduruyor evet doğrudur ancak bu evrakı doldurmadan görüşmeye gittiğiniz de eksik evraktan vizeyi geç alabilirsiniz , elçilik tarafından size gönderilen mail de belirtilen bir form doldurulması gereken ben dolduracak kişinin kim olduğunu bilindiği için detaylı söylememiştim ama haklısınız Amerikan vatandaşı nişanlınızın doldurması gerekiyor.
-
@ob16222 peki Amerika'daki nişanlım dolduruyorsa ben nasıl mülakata götüreceğim? Ve bana bir mail gelmedi
-
@suat-mavi hocam tarayıp size email atacak onuda çıktı alırsınız sanırım
, mail gelir bekleyin -
Merhaba, randevu alma sürecindeydim. Randevu almaya çalışırken sistem hesabımı kilitledi.. 3 haftalık bekleme süreciyle cevap verdiler. Bu durumu daha önceden ya da şimdi yaşayan oldu mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum