ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
Merhaba marriage based green card basvurusunda bulunacagim yakinda USCISnin websitesinde I-797 formununda bahseldigini gordum. Bu formu basvuru sirasinda doldurup gondermemiz gerekiyor mu? Yardimci olursaniz sevinirim
-
@eylo Merhaba bu form receipt approval form degil miydi bildigim kadariyla siz doldurmuyorsunuz onlar gonderiyor
-
Merhabalar. 25.02.2023 sıralarında yeşilkart başvurusunda bulunmuştum. Çalışma iznim onaylandı ve 7 Nisan da çalışma kartım bana ulaştı. Çalışma kartının üzerinde USCIS no diye 9 haneli bir sayı var. Bu SSN yerinde de geçiyor mu yoksa ayrıca SSN numarası almalımıyım. Bu arada ben New York da yaşıyorum. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler saygılar
-
@birumutolsun Hayır o SSN değil, SSN ayrıca gelecek.
-
Selamlar, evraklarimi 2 ekim 2022 de gondermistim. bugun medical exam dosyasini gondermedigim icin bir an once iletin diye yazi gondermisler. aciklamada dikkatimi ceken Covid 19 asisi olma zorunlulugu. ben tek doz asi oldum ve bazi yan etkilerinden dolayi ikinci dozu olmadim. Esim (5 kusak amerikali) kesinlikle asi olmami istemiyor ve dini & ahlaki gerekcelerle reddetmemi istiyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
-
@Jasmine bildigim kadariyla amerikan vatandasi olmayanlarin 2 doz covid asisi olmasi zorunlu.
-
ben de oyle biliyorum, tesekkur ederim.
-
@Pelşin-Kardeş Yeni sisteme gore zaten mulakat olmuyormus
-
@emirgenco mülakat olmuyor diye kesin birşey yok benim çarşamba günü mülakatım var . Sadece evrakların tamsa gerektiği kadar evliliğin gercek oldugunun kanıtları varsa mülakatsız onaylanma ihtimali var ama hiçbir zaman kesin diye birşey yok görüşme olmayacak diye .
-
Merhabalar K1 vizesiyle geldim evlilik yaptık ve AOS işlemlerine başvuracağım. Yanımda Türkiye'den almış olduğum vukuatlı nüfus kayıt örneği ve tercümesi mevcut bunu kullanabilir miyim ? Yoksa illa konsolosluktan mi almam gerekiyor?
-
Herkese merhaba amerika evliliği gerçekleştirip belgeleri gönderdikten sonra SSN ne kadar bir süre içerisinde bize teslim ediliyor
-
@aristocrat Dosyaya ve dosyaya bakan office’e göre büyük değişkenlik var. 1 ay da sürebilir, 1 yıldan uzun da sürebilir.
-
Ben kız arkadaşımla amerikada evlenmeyi düşünüyorum bazı arkadaşlar evlendikten sonra 3 ay içerisinde SSN ve oturma izninin geldiğini söylediler o yüzden buradan da teyit etmek istedim. 1 yıl sürebileceğini bilmiyordum şaşırdım açıkcası
-
@aristocrat tamamen uscis ofise göre değişir bu durum. Şuanki ABD içinden süreçler ortalama 8-9 ay sürüyor
-
@waterman maşallah şimdiden amerikada yaşıyor gibi bu denli teknik bilgiye sahipsiniz :D umarım 8-9 ay sürmez
-
Selamlar,
I-693 RFE'si geldikten ve exam'i ilettikten sonra kaç günde ortalama kart onaylanıyor? Yakın zamanda tecrübe etmiş olan var mıdır? Bugün RFE'nin cevabı USCIS'e iletileli 12 gün oldu; ancak herhangi bir feedback olmadı.
-
Merhaba, son zamanlarda surecin 5-6 ay civarlarina dustugu dogru mu? Boston'da yasayan bir arkadasim Aralik ayinda basvurusunu yapmisti ve gectigimiz hafta mulakatina girip onay almis yaklasik 5 ay icinde. Bir istisna mi yoksa gercekten genel olarak bu surelere dustu mu surec? Eyaletten eyalete farkediyor mu surec? Veya basvuru tarihinden vs.
-
@nazmi4343 ever gercekten bu surelere dustu
-
@nazmi4343 Yani 2 yil once boyleydi
-
Merhaba arkadaşlar bugun newark ofiste görüşmem vardı. 10 dakika sürdü görüşmem memur hiç bir evraka bakmadı sadece eşimle beraber ev almıştık onun tapusunu aldı . Sonucu 1 hafta içinde size bildirecegim dedi ve bize 1 tane kagıt verdi . Kâğıtta I 485 formunuz inceleniyor sizden birşey isteyecek olursak size haber edecegiz yazıyor .
Sizce son durum ne olur ?
Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum