Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'deki sitelerde ABD kredi kartı ile alışveriş yapma problemi

Bankacılık
13 9 1.7k 6

Benzer Başlıklar

• Kredi Kartı Limiti

Bankacılık
    8
    0 Oy
    8 İleti
    302 Bakış
    MySeaM
    Kredi kartlarinda limitleri belirleyen ve limit artislarina etki eden faktorler kredi skoru, duzenli ve sorunsuz odemeler, duzenli gelir, kredi kartini kullanmadaki miktarlar, ve borc-gelir rasyosudur.
  • Amerika'daki şirketten ACH ile Türkiye'ye ödeme almak

Bankacılık
    1
    0 Oy
    1 İleti
    194 Bakış
    O
    Herkese selamlar, Bir süredir Nevada merkezli bir şirket ile Türkiye'den uzaktan çalışıyorum. Şirket önümüzdeki dönemde ödemeleri ACH (Automated clearing house) ile yapacağını açıkladı fakat Türkiye'de bu konu ile ilgili herhangi bir bilgi bulamıyorum. Amerikalı bir şirketin Türkiye'ye ACH üzerinden ödeme yapması mümkün mü? Bunun için herhangi bir yol var mıdır? Şimdiden teşekkürler!
  • 5 Oy
    6 İleti
    857 Bakış
    DewRMD
    Lufthansa'dan 12.800 TL'lik uçak bileti için Yapı Kredi 13.500 TL çekti. İade talebi yaptım. İlgileneceklerini ve iadenin gerçekleşeceğini söylediler.
  • Türkiye’de bazı bankalar müşterilerine nicin ABD ile iliskisini soruyorlar?

Taşındı Bankacılık
    10
    5 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    MySeaM
    Bir arkadasim ABD vatandasi ve Turkiye'de bir bankadan para transferinde kullanmak amaci ile hesap acmis. ABD'deki adresine o bankadan mektup gondermisler ve hesabindaki miktari IRS'e bildirdiklerine dair.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k