Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, yaklaşık 5 aydır bir şirkette çalışıyorum. Beni 1099-nec ile işe aldılar. Hala değiştirmediler. Sürekli oyaliyorlar. Size sorum part time göründüğüm için istediğim zaman ayrılabilir miyim yoksa belirli bir süre önce bildirim yapmam gerekir mi? Teşekkürler.

• Muslu Law Firm

@Fouray, içinde söyledi: İşten ayrılmak (1099-nec)

Merhaba, yaklaşık 5 aydır bir şirkette çalışıyorum. Beni 1099-nec ile işe aldılar. Hala değiştirmediler. Sürekli oyaliyorlar. Size sorum part time göründüğüm için istediğim zaman ayrılabilir miyim yoksa belirli bir süre önce bildirim yapmam gerekir mi? Teşekkürler.

Sayin @Fouray, eger gocmen oldugunuz icin isyerinizde ayrimciliga ugradiginizi dusunuyorsaniz (sizi bundan dolayi full time a gecirmiyorlarsa ornegin) bir takim haklariniz olabilir. Bu konu ile ilgili linkten bilgi alabilirsiniz. https://www.eeoc.gov/laws/guidance/fact-sheet-immigrants-employment-rights-under-federal-anti-discrimination-laws Ayrica eyalet hukuku bu konuda onemli olacaktir. Bu nedenle de eyalet ruhsatina sahip bir avukata da danismaniz gerekecektir.

• Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |