DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 rusyada -30 larda yaşadıktan sonra vız gelir ama bıhtık soğuktan be kardeşim. Devamlı lahana gibi giyiniyorsun,bebelerle oynayacaksan onlarıda kat kat giydiriyorsun,sıkıntı. Genelde kapalı alanlarda vakit geçiriyorsun.
Sıcak yeri tercih ederim ama houstonda çok sıcak. Bakalım çıksında seçeriz bir yerler. -
@debbieLA77 sorularinizin cevaplari verildi daha onceden. Arastirmanizi oneririm.
-
@charon okudum onları çok net cevap alamadım o yüzden
-
İlk girişte new york girişi ve bir selfie çekinme fikri ?

-
@this-time89, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Florida'ya gitmek isteyenler tekrar düşünsün :D
Ya çok tatlı bakmıyormu bu 😂
-

hayalimdeki selfie ektedir :)
-
@Müberra-Dikici o zaman zaten olacak iş değil ki bu adamlara para vericez sonra bekliycez beklerken turist vizemiz bitecek gelicez gidicez gelicez gidicez... sefillik zaten dediklerine göre de 3 kuruşa çalışacak mışız 100.000 - 150.000 dolar anca yeter bence süreçte rahat olmak için:)
-
şaka gibi kaldı 25 gün... buradan en az 40 kişinin kazandığını görmek ve duymak istiyorum 25 gün sonra anlaştık mı? :)
-
@debbieLA77 ilk sıraya yaz beni 😅
-
@hasnotben 😂😂😂😂
-
@BigbyWolf riske atma bence bir ara yenile ne kadar oldu harç bedelleri 2023 de bilen var mı buarada
-
-
@waterman yazdım sen bu sene aldın gidiyorsun haberin ola :)
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
şaka gibi kaldı 25 gün... buradan en az 40 kişinin kazandığını görmek ve duymak istiyorum 25 gün sonra anlaştık mı? :)
Hep diyorum ilk 100 den bir sıra da ben alayım 😏🗽
-
@natoly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
18 Yaşında veya altındaki kişiler Green Card'a başvuruyor ama kazanırsam lise diploması 1 ay sonra elime geçer anca bir sorun olur mu? başvurayım mı yoksa hedef DV2025 mi olsun?
olmaz dostum ben de öyle başvurdum bu sene numaran 10 filan olacak ki öyle sorun olsun
-
@debbieLA77 Disko topu sayacımız var derken şaka yapmıyordum :)
-
@ilkerkaynar90 Bence de çok şeker gözlerini kapatıyor bir ara bir de severken adam :D
-
geçen sene tutmadı bu sene ben kaçarr
-
@emirgenco cogu kisi tutturamayacagi icin hayatimiza devam etmek mantikli.
-
@hasnotben sen yine Hasnot sın biz doesnt I yaşıyoruz burada 😆
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum