Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

O zaman 30. Gune günaydın 😊

San Diego, California, USA

FB_IMG_1680765720416.jpg

📸: [instagram.com/chasingsocalphotos]

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Emre bey Amerika size ve ailenize uğurlu gelsin inşallah. Gelecek nesillerinizin, Amerikaya ilk gelen dedemiz diye resimlerinize bakıp yad edeceği, kuşaklar boyu adınızın anılacağı, geniş, birlik ve beraberlik içinde yaşayacak ailenizin köklerini salan maceraperest cesur, gözü pek, mücadeleden yılmayan bir aile büyüğü olma namı ile taçlandırsın. Başarılar diliyorum.

• ⭐⭐

@ibrahimasar o ne güzel dua öyle 😁 sayın @Emre-Kurtulmuş için çok uzun soluklu göreceli bir dua olmuş 😃 😃 😃 😃

• ⭐⭐

Herkese günaydınlar.
    şunun şurasında 6 mayısa ne kaldı. hadi be DV2024 yap bir güzellik 🙂
    7102f3c6-47cf-470c-8447-931064e13270.jpg
    339454410_677164514169167_2970157098777617230_n.jpg
    0b7f3b80-117b-42da-b42e-d4114db3ee89.jpg

• @diablo_ercan Senin Şu Attığın Fotoğraflara Bakıp Gözümü Kapatıp Hayal Kurmak Bile Güzel Harbiden Ya 😅

• ⭐⭐

@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Herkese günaydınlar.
    şunun şurasında 6 mayısa ne kaldı. hadi be DV2024 yap bir güzellik 🙂

Kentucy bi güzellik yapsana, bu sene case çıksa ya, ya çıkar ya çıkmazsa

• ⭐⭐

@Ekto-Oktan Hayali başka, orada yaşaması bir başka. canı gönülden gitmek isteyenlere bu sefer olsun artık.

• @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Günaydın arkadaşlar, çok mutlu uyandım bugün, inşallah bana çıktı ya hissediyorum, çoktan yapıldı hazırda bekliyor bence çıkan kişiler, bakmayın işte prosedür gereği bekliyoruz 🙂 Allahım bana ve forum arkadaşlarıma çıkmış olsun inşallah 🙏

@Lossantosdy çok amin çok çok çok 🙏

• @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Emre-Kurtulmuş Emre bey Amerika size ve ailenize uğurlu gelsin inşallah. Gelecek nesillerinizin, Amerikaya ilk gelen dedemiz diye resimlerinize bakıp yad edeceği, kuşaklar boyu adınızın anılacağı, geniş, birlik ve beraberlik içinde yaşayacak ailenizin köklerini salan maceraperest cesur, gözü pek, mücadeleden yılmayan bir aile büyüğü olma namı ile taçlandırsın. Başarılar diliyorum.

@ibrahimasar bu yazının çıktısını alıp çerçeveletip duvara en büyük boy asabiliyor muyuz😅 😅

• @Emre-Kurtulmuş uçağa saatler kalaaa. Şimdi zaman geçmiyodur. Şimdiden iyi yolculuklar yolunuz açık olsun. Şans hep sizinle olsun. Mutluluklarla dolu bı hayat diliyorum. Bı de bizi burda unutma sakın tecrübelerini yazmanı bekliyoruz ☺

• @Simge-Kutlu esas şuan zaman var ya ışık hızında geçiyordur 🙂

• Kaldı 30 gün 🙂
    Herkesin hakkında hayırlısı

• Merhabalar herkese bol şanslar 🙂
    daha önce 2014 yılında başvurum olmuştu çıkmamıştı bu sene eşim ve ben başvuru yaptık. Bizde yerimizi aldık heycan ile beklemedeyiz. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@ibrahimasar normalde mesaj kalabalığı yapmamak için iyi dilek mesajlarını teşekkür anlamında beğeni atıyordum. Ama o kadar uzun ve güzel yazmışsınız ki öyle yaparsam ayıp olur gibi düşündüm. Teşekkürler güzel dilekleriniz için 🙏 diğer arkadaşlar içinde teşekkür ederim güzel dileklerinize, darısı sizlerin başına

• @ilkerkaynar90 Irak, Kuzey kore, Rusya'ya veriyorlar dv lotteryi Türkiye'yi hayatta çıkarmazlar listeden

• @sonar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@ilkerkaynar90 Irak, Kuzey kore, Rusya'ya veriyorlar dv lotteryi Türkiye'yi hayatta çıkarmazlar listeden

Söylediğiniz ülkelerle çokta fark göremiyorum onlara verilen tabiki bizede verilmeli 🙂

• @Emre-Kurtulmuş bilgi için teşekkür ederim.

• @sonar Belirlenen gocmen limitini gecerseniz cikartirlar. Meksika’dan girenler gocmen statusu kazaniyor mu? Bildigim kadariyla hayir.

• ⭐⭐

@datanist iltica edenleri greencard sahibi oluyor hocam

• @Emre-Kurtulmuş iyi yolculuklar, yeni hayatınızda bol şans umarım yine yeniden şans sizden yana olmaya devam eder

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |