DV2020 bekleme odası
-
@izmir-tabyaları Türkiye'de uzun zamandır yaşamadığı belli. "Sürekli koşturmaca" denmesi bana şikayet algısı oluşturdu "Ne güzel len sürekli koşturma buralar" gibi gelmedi de..
-
@izmir-tabyaları DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
site ile ilgili problem için nereye mail atabiliriz , [email protected] - burası ne işe bakıyor acaba?
Suradan ulasabilirsiniz:
https://travel.state.gov/content/travel/en/about-us.html -
@niyans DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
2 saattir deniyorum ve siteye girdiğimde onay kodunu yazamadan ana sayfaya ulaşılamıyor diyor, bu sorun yoğunluktan dolayı olabilir umarım düzelir.
tekrar tekrar deneyin.
-
@meraklıkedi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Eşimle beraber başvurduk. İnşallah has been selected yazısını görürüz ekranda. 😊
secilirseniz soyle bir mektup cikiyor: https://yesilkartforum.com/wp-content/uploads/2018/05/yesilkartforum-winner.jpg
-
Son gün ne zaman başvuru için ❓
-
-
@crazycells başvurabildim sonunda.
-
Dün konsolosluğun twitter hesabında "Hatırlatma: Çeşitlilik Göçmen Vize Kurası Programı #DV2020 başvuruları 6 Kasım 2018 tarihinde sona erecek." diye paylaşım vardı. Bu paylaşımı her sene yapıyorlar mıydı hatırlamıyorum. Eğer her sene yapılan rutin bir hatırlatma değil ise belki bu yıl başvuru azdır diye hayal ettim bir an...
-
186 gün kaldı sonuçlara :)
-
@asilcenk her yıl yapılıyormu bilmiyorum ama bu yıl başvuru rekor bir seviyede olacak.
-
@birumut belkide olmucak bilemeyiz ama bildiğim gek şey başvuranların çoğunun daha başvurduğun şeyin onlara ne sağlıcağı ve gitmicek olmaları :))
-
Herkese merhaba,
Başvuru formunda ikinci sayfaya geçmeye çalıştığımda sürekli ''ERR_CONNECTION_RESET'' hatası alıyorum.
Evde , şirkette, farklı bilgisayarlarda , vpn ile denememe rağmen hep aynı hatayı aldım.
Bu sorunla karşılaşan ve çözüm bulabilen var mı ?
Teşekkürler. -
Uzun zaman sonra herkese merhaba. Bu 2019 çekilişindeki hezimetten sonra ilk mesajım olacak. Umutlar 2020'ye kaldı tekrardan başvuruyu yaptık. Mayıs ayında güzel haberlerle görüşmek üzere şansımız bol olsun arkadaşlar.
-
@ahmet-34 verdikleri kart sayısından fazla kazanan oluyor .gitmeyecek olan öylesine katılmış olan 1000 dolar masraf yapıp görüşmeye gitmez.vizeyi alıp gider ve yapamaz bu durum hepimiz için geçerli kimse orada yaşamadan bilemez bunu.nasibinde olan kazanacaktır
-
@birumut ama gitmeyen tc vatandaşının yerine eu bölgesinde o case in içinde başka bir ülke vatandaşıda gidebiliyor dolayısıyla kazananların yarısından azı gidiyor tc içinde malesef böyle şahıslar yüzünden gerçekten gitmek isteyenlerin hakkı yeniyor
-
@mrfirat bunun bir çekiliş olduğunu unutmamak lazım usa gitme işini garanti altına almak isteyenler için bir çok yol var onları denemek lazım .bu çekiliş uzun süreli bir süreci var .forumdaki sorulardan anlaşılıyor vizesi basılıp ailevi sebepler maddiyat iş bir çok sürec gitmeyi ya geciktiriyor yada tamamen ortadan kaldırıyor.1 yıl sonra madden manen ne durumda olacağımızı bilemeyiz.b
-
@birumut kardeşim siz olayı çekmek istedğinix yerden bakıp duruyosunuz habire bende onu anlamıyorum adam daha sağlık raporunu çıkarıcak parası yok diyelim ama adam kakıp başvuru yapıyor bide buraya yazan da var ya işte çıkarsa ben bu parayı nerden bulurum lütfen bana yardım bu nedir yaa komedi bildğin 😀😀 biri çıkar ya işte senin yarına ne olcağın belli değil der bizde biliyoz yarına çıkamıcağımızı ama bildiğin bişeyide değişteremzsin mantıklı olun 😀
-
@ekpr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Uzun zaman sonra herkese merhaba. Bu 2019 çekilişindeki hezimetten sonra ilk mesajım olacak. Umutlar 2020'ye kaldı tekrardan başvuruyu yaptık. Mayıs ayında güzel haberlerle görüşmek üzere şansımız bol olsun arkadaşlar.
Merhaba hocam hoşgeldiniz. Hatırladım sizi:)) Bir de Sayın @vecihi vardı, o da kayıp:)) Hepmize bol şans.
-
Sevgili @ahmet-34 ,
Bir türlü kazanamayan bizler, "parası olmayan ya da ciddi düşünmeyen insanlar" yüzünden değil, "olasılığın çok düşük olması ve bilgisayarda rastgele seçilmediğimiz" için kazanamıyoruz. Öte yandan, seçildiğimizde ise, sıra numaramıza bağlı olarak, "şikayet ettiğimiz insanların varlığı yüzünden seçilmiş olan yedeklerden birisi" oluyoruz. Gerçekten en içten duygularla ve samimi olarak fikrinizi değiştirmek için bunları yazdığımı belirtmek isterim, amacım laf atmak ya da polemik değil. Insanların durumları yerine, çekiliş sisteminin işleyişi ve "olasılığın ne kadar düşük olduğu" hakkında daha detaylı düşünebilirsek, "neden kazanamıyoruz" sorusuna daha rahat cevap bulabiliriz. Olasılık çok düşük, gerçekten çok düşük =) Insanların ne yaptıklarını ya da ne durumda olduklarını dert etmemize gerek olmayacak kadar düşük.
Belki, 50.000 green card için 50.000 kişi seçilseydi ve görüşmede elenenler için herhangi bir yedek sistemi olmasaydı şikayetlerinizde bir nebze haklı olurdunuz. Ama durum böyle de değil.
Bu arada, özellikle ekonomik durumla ilgili o kadar genişler ki, sizleri 1 sene geçindirebilecek kadar paranız yoksa; dilerseniz uygun bir dilekçe ile başkalarından bu parayı temin edebiliyorsunuz, dilerseniz iyi bir business plan ile mesleğiniz üzerinden kendilerini ikna edebiliyorsunuz, dilerseniz bir ABD vatandaşının sizlere bir müddet sponsor olacağını söyleyebiliyorsunuz vs... Ama ne olursa olsun, bizler rastgele seçilmenin çooooook düşük bir ihtimal olması nedeniyle kazanamıyoruz, bunun dışındaki söylemler ve şikayetler yalnızca hayal kırıklıklarımızın dile gelmesi oluyor =)
-
10 dk önce bir arkadaşım için başvuru yaptık sorun olmadan onay kodunu aldık. Eşi ve kendisi için ayrı ayrı başvuru yaptık 2 başvuru da hatasız onaylandı. Sitede bir sorun görmedim bilginiz olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum