DV2024 Sohbet Odası
-
@abdsimsek Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
-
@datanist evet zor iş tabi o event manager yapamaz o işi ama banquetçi arkadaş o managerlık olayını yapabilir sadece 2 parmağı ile banquet deyip geçmeyin:)
-
@abdsimsek gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin
-
@debbieLA77 kendinizi kanıtladıktan sonra siz zam talep etmeden işveren tarafındanda zam haberini bile alabilirsiniz.Ben daha önce J1 ile gittiğimde zaten program kapsamında gidiyoruz baştan sözleşmeli şekilde adamlar zam yapmaz diye kendim istememiştim fakat 7-8 ay sonra şef kendi gelip zam bildiri kağıdını vermişti bana. Hakkınızın karşılığını verirler genelde çok kötü bir işletmeye denk gelmezseniz diye düşünüyorum
-
@Emrah-Borazan 1 sene performans da çok yahu. ABD mutfak sektörü TR gibi değil. Eli yüzü düzgün bir restorana gitmediğin takdirde kuvvetle muhtemel junkienin birisi yapıyor oluyor yemeğini. Sürekli eleman bulmak zaten aşırı zor özellikle commis dcdp cdp gibi görece giriş kategorisi titlelarda ekstra zor çünkü normal bir işte tutunamamış insanlar oluyor o kişiler genelde. Bizdeki gibi mutfak kültürü içerisinde eğitim almış yahut o kültürü benimsemiş disiplinli insanlar keza çok kolay şekilde yükselebiliyor ABD'de. İşin oryantal olma kısmı da var tabii, yabancı bir şef yerliye göre her halükarda çekici geliyor hem müşterilere hem işverenlere. Bu sebeple indeed gibi sitelerin fiyat göstergelerine pek bakmamak gerek diye düşünüyorum birincil çevrelerden iş bulmaya çalışmak bence daha sağlıklı olabilir maaş açısından
-
@Emre-Kurtulmuş ay inşallah buralarda başımıza hiç iyi şeyler gelmediği için böyle şeyler duyunca ufaktan şoklara giriyorum tabiki doğal olarak
-
@sonar gidip görüşmek deneme süreçlerine katılmak daha başarılı sonuçlar alınmasına sebep olabilir mesela bence yani:)
-
sanırım 1 haftadır foruma giremiyorum. çayımı çekirdeğimi aldım geldim. 1020. sayfa
ya kadar okuyabildim :) -
@Selly yetisirsin acele etme :))
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly yetisirsin acele etme :))
hahahahaha niyetim sahura kadar yetiştirmek. neler yapıyorsunuz nasılsınız hepiniz
-
@Selly Hoş geldin, ben de forumun gizli okuyucularındanım. Okuyorum ama yazmıyorum :) Şafak sayıyoruz işte :))
-
https://youtu.be/Qqufhe5p0QY. Dv2024 tum umutsuz tr de bitap harap dusmus
ribeye bbq biyana cubukkraker alirken bile 31 kere dusunup almadan cikip giden yuksekokul mezunu caresiZ redneklere gelsin -
@hasnotben hoşbuldum :slightly_smiling_face: evet buaralar sende pek yoksun ortalıklarda sende hoşgeldin nasılsın. herşey yolunda mı
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
BUGÜN GÜNLERDEN WASHINGTON
ellerine sağlık yine çok güzel bir yazı
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar özelden bari biraz çıtlatsan ibrahim bey :) bu konularda her cümleye gereken saygıyı önemi gösteririm şüpheniz olmasın :) heba olmaz bilgileriniz
Müsait zamanımda çerçeveler halinde yazarım özelden. Aklımda kaldığı ve kendimizin uyguladığı yöntemleri sıralarım. Yaparak bir şey kaybetmezsin. Maliyeti de yok sonuçta :)
bende istesem ayıp etmiş olur muyum. :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Selly Her şey yolunda iyiyim. Gün sayıyorum :) sen nasılsın
-
Ve benim yatma saatim gelir... Hepinize güzel geceler / uykular 😊
Los Angeles, California, USA

-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
BUGÜN GÜNLERDEN MINNESOTA !
ellerine sağlık çok güzel yazıların:clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly Her şey yolunda iyiyim. Gün sayıyorum :) sen nasılsın
iyiyim çok teşekkürler ramazan koşturması günler geçiyor gibi ama sayaçtaki zaman ilerlemiyor :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
33 gün kalması bi beni mi korkutuyor ya? Bomboş sayfayla karşılaşma korkusu kapladı şimdiden :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum