DV2024 Sohbet Odası
-
@baran-bozdogan Tam Destek https://chng.it/CMFbY2KVbv
-
@debbieLA77 amazonda 2400$ brüt ile çalışıyorlar ilk giriş. Bekar için net 2000 civarına denk geliyor. Evli için 2200 civarı. 12k amazonda ilk giriş için çok zor. O gördüğün 3k ilk giriş içindir. Tecrubeni ve elinden geleni gördüklerinde artacaktır.
-
-
@debbieLA77 bir line cook için bakıyorsanız normal gördüğünüz fiyatlar. Haftasonu kolay kolay izin vermezler zaten line cook olarak çalışacak birine. Ama cdc, sous chef vs olarak o rakamları görüyorsanız saçma
-
@Emre-Kurtulmuş cevabınız için teşekkür ederim siteyi kaydedeyim inanıyorum ki ileride lazım olacak
-
Herkese günaydın arkadaşlar
Sordum mu hatırlamıyorum
60-70 bin dolara teksasta evler gözüküyor
Özellikle dallasta fln görünüyor
Bunlar ne derecede doğru
Houstonda yok internetten baktım
1+1 yada 1-0 -
@Kadir1 Günaydın, her mülkün fiyatı mevkisine göre belirleniyor. Türkiye'de dilimize pelesenk olmuş olan bir cümle var: 'Burası Texas'a döndü'. dediğimiz muhitlerden olması olası :)
-
@ayvalik10 ahahaha düşünürken ellerim titremiş kusura bakmayın :)
-
İyi pazarlar herkese, çok az kaldı :)
-
@hasnotben o iş yaş yani 🙂 paramiz harbi bul
-
@Ranje ohhhh içim açıldı 😌
-
@Kadir1 İyi para kazandıran işler emin olun daha iyi evler aldıracaktır size.. :)
-
Hayırlı pazarlar herkese, depremde her şeyimizi kaybettik ve forum daha bugün ilk kez aklıma geldi o günden beri. Daha yeni yeni toparlandık. Öncelikle Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.
İnanın hiç bir şeyin değeri yokmuş özellikle para ile alınabilen şeylerin. O günden sonra 6 Şubat sabahından sonra hayata karşı bakışım o kadar değişti ki size tavsiyem sadece her şeyin kıymetini bilin. Yediğiniz yemekten tat alın, çiçek görürseniz koklayın,sevdiklerinizle ailenizle vaktinizi dolu geçirin çünkü ben rehberimden insanlar sildim vefat ettiği için. Eğer hayalinizde gitmek varsa sadece bir çekilişe bağlı kalmayın her yolu deneyin. 88 saniyede hayatımız o kadar değişti ki ; yapmam dediğim bir çok şeyi o günden beri mecbur yaptım. Sağlığınızın kıymetini bilin ve hayatta her an herşeye hazırlıklı olun.Hayırlı pazarlar...
-
@abdsimsek Çok geçmiş olsun hem size, hem de etkilenen herkese... Bu deprem, herkese yaşadığı hayatı bir kez daha sorgulattı sanırım. Sahip olduğumuz herşeyi birkaç dakikada kaybedebileceğimizi, ev+araba+para gibi şeylere o kadar fazla anlam yüklememek gerektiğini anladım ben şahsen. Artık risk almak, eskisi kadar korkutmuyor gözümü, en kötü malını, paranı kaybedersin nolcakki, zaten bunları kaybetme riski hep var olası bir depremde, yeter ki canımız, canınız sağolsun.
En kısa sürede toparlanmanız dileğiyle... -
@abdsimsek çok geçmiş olsun kim bilir forumda üye olan kaç kişiyi bu depremde kaybettik haberimiz yok.. etkilenen sayısı cok fazla yaşanan olay cok trajik.. dilerim ki Allahtan bu depremde kimin ihmali varsa aynısını yasamadan ölmez..
-
@waterman @Müberra-Dikici deprem olduğu gün 5 günlük bebeğimizle evden çıktık. Bir de 16 aylık oğlum var. Eşim yeni doğum yapmıştı ve 12. Kattan inene kadar çok zorlandık. Öğlen k depremde zaten bina tamamen pert oldu.
Evet 1 dakikada neredeyse kıyameti yaşadık. Hele ki asıl vahim durumu evden çıktıktan sonra yaşadık. Kıyamet anını 2. Depremde dışarıda gördük.
Parayla alınabilecek hiç bir şeyin sahibi aslında biz değilmişiz. Cebinde paranız var su yok,ekmek yok,mama yok,yakıt yok,yok,yok,yok.
Anlatmak istediğim oradaki yaşadıklarımız değil aslında; parayla alınabilen her şeyimiz orada kaldı ve artık değeri yok.
Geriye aklımızda sadece anılarımız,yaşadığımız güzel şeyler kaldı.
Evet para için çalışıyoruz,kazanmaya da mecburuz ama para kazanırken de hayatımızı bir şeyler için satmayalım demek istiyorum. -
@abdsimsek çok geçmiş olsun ne desek az kalır uzaktayım hissetmedim ama içimden birşeyi kopardı deprem, az da olsa olan ev eşya araba hevesim tamamen gitti sadece mutlu huzurlu ve güvende bol anılı bir hayat diliyorum bize de size de
-
@abdsimsek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hayırlı pazarlar herkese, depremde her şeyimizi kaybettik ve forum daha bugün ilk kez aklıma geldi o günden beri. Daha yeni yeni toparlandık. Öncelikle Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.
İnanın hiç bir şeyin değeri yokmuş özellikle para ile alınabilen şeylerin. O günden sonra 6 Şubat sabahından sonra hayata karşı bakışım o kadar değişti ki size tavsiyem sadece her şeyin kıymetini bilin. Yediğiniz yemekten tat alın, çiçek görürseniz koklayın,sevdiklerinizle ailenizle vaktinizi dolu geçirin çünkü ben rehberimden insanlar sildim vefat ettiği için. Eğer hayalinizde gitmek varsa sadece bir çekilişe bağlı kalmayın her yolu deneyin. 88 saniyede hayatımız o kadar değişti ki ; yapmam dediğim bir çok şeyi o günden beri mecbur yaptım. Sağlığınızın kıymetini bilin ve hayatta her an herşeye hazırlıklı olun.Hayırlı pazarlar...
@abdsimsek öncelikle çok çok geçmiş olsun... Biz depremi şehrimizde yaşamadık ama kalbimizde yaşadık. Sizler kadar olabilmesi mümkün değil ancak her birimiz ayrı ayrı etkilendik derin yaralar açıldı içimizde... Temennim, Allah bir daha yaşatmasın bir an önce yaralar sarılsın...
-
@Emre-Kurtulmuş tabi cnm komi zamanı çoktan geçti ama amerikada cupcake sıvamacısı için veriğlecek fiyatlar bakerlar adı altında veriyor o yüzden saçma :)
-
@Emrah-Borazan ne kadar zaman mesela o zaman 1 sene 2 sene vs:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum