DV2024 Sohbet Odası
-
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
çekilişe kalan süre sayacı kayıp mı oldu?
Sayfayi yenile (F5)
-
@semavi kadir bey youtube da videosunda green card kazandığı sene için, o sene değişik bir inanmışlık vardı demişti. hemen not aldım o lafı çünkü, bu seneyi benim için en iyi anlatan ifade oldu. kendimi mi gaza getiriyorum bilmiyorum ama çok değişik bir inanmışlık var bu sene. eve robot süpürge lazımdı, 10 gün salladım almayı, ya gidioruz nası olsa ne gerek var diye :) geleceğe dair tüm planları 7mayıs, 30 eylül, mülakat tarihi vsye göre planlıyorum. bu şekilde misiniz siz de? veya bu şekilde hissedip çıkmayan oldu mu :) çok umutlanmıyayım öyle ise :)
-
-
Bizim sarı oğlanı tutuklamışlar. ABD tarihinde tutuklanan ilk başkan olarak tarihe geçti

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Abi tamam sana cephanelik vereceğim ABD'ye gidelim söz :D
-
https://www.change.org/p/please-help-dv2023-winners-from-turkey-give-us-more-interviews
Arkadaşlar destek lazım süreç çok yavaş ve neredeyse durma noktasına geldi excel listesine bakarsanız nisan ve mayıs ayında Ankarada mülakata girecek Türkiyeden EU kazananı yok. Seneye nasıl olur bilmem ama bu sene durum vahim böyle giderse.
-
@hadi-BE evet 6 nisan günü yolculuğumuz. Valla çok güzel olurda o kayıt işleri, kamera karşısına geçme filan hiç bana göre değil ya fotoğraf çekilmeyi bile çok sevmem hep kasılıyorum böyle işlerde 😄
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Çoğunluk Houston a gidiyor :)
Ben mangal icin gidicem. Forum ailemi goreyim, etimi, tatlimi, icecegimi gomeyim geri doncem.
Bu arada californiadan yola çıkıp sikagodan birilerini alip oyle geleceğim. Kimi alacagimi da unuttum tabi 😂
( Abd'de yaşayıp su yazdiklarimi okuyanlar. Cok dalga gecmeyin 😂 )Arkadaslar duydunuz mu, kaçak var 😂😂 sakın izin vermeyin 😂
-
@sonar bizim için iyi oldu zaten biz göçmenleri sevmiyordu
-
@baran-bozdogan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
https://www.change.org/p/please-help-dv2023-winners-from-turkey-give-us-more-interviews
Arkadaşlar destek lazım süreç çok yavaş ve neredeyse durma noktasına geldi excel listesine bakarsanız nisan ve mayıs ayında Ankarada mülakata girecek Türkiyeden EU kazananı yok. Seneye nasıl olur bilmem ama bu sene durum vahim böyle giderse.
Ne yapmamız lazım?
-
@Lossantosdy Linkdeki kampanyayı imzalamanız yeterli olacakdır.
-
@Lossantosdy twitter kullananlarınız varsa içinizde SaveDiversityVisa hesabının twitlerini beğenerekte destek olabilirsiniz
-
@baran-bozdogan 1 imzada benden bir kaç guruba paylaştım ayriyeten umarım mülakatlara alınırlar
-
@Sabri-FT Aynı şekilde ben ve bir çok arkadaşım imzaladık.
-
-
@baran-bozdogan ben de bir imza attım.
-
@baran-bozdogan imzaladım. umarım imza kampanyaları işe yarıyordur.
-
@diablo_ercan Her yerden çalışma yapmaya çalısıyoruz umarım işe yarar çok saçma bir süreç oluyor su ana kadar bugun en son forumdan 2 kişi girdi mülakata başka yok. Nisanı zaten boş geçtiler EU için, mayısı kaptırmamamız lazım eylül 30 a ne kaldı mayısda giderse..
-
@ayvalik10 Bilgi için teşekkürler.
-
@diablo_ercan İnşallah diyelim. 2,5 aydır mülakat dağıtılmadı. En son mülakat CN6100'e verildi. Ne yazık ki durum iyi gitmediği için her mecradan şanslarını deniyorlar. Umarım Ankara seslerini duyar🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum