DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy Linkdeki kampanyayı imzalamanız yeterli olacakdır.
-
@Lossantosdy twitter kullananlarınız varsa içinizde SaveDiversityVisa hesabının twitlerini beğenerekte destek olabilirsiniz
-
@baran-bozdogan 1 imzada benden bir kaç guruba paylaştım ayriyeten umarım mülakatlara alınırlar
-
@Sabri-FT Aynı şekilde ben ve bir çok arkadaşım imzaladık.
-
-
@baran-bozdogan ben de bir imza attım.
-
@baran-bozdogan imzaladım. umarım imza kampanyaları işe yarıyordur.
-
@diablo_ercan Her yerden çalışma yapmaya çalısıyoruz umarım işe yarar çok saçma bir süreç oluyor su ana kadar bugun en son forumdan 2 kişi girdi mülakata başka yok. Nisanı zaten boş geçtiler EU için, mayısı kaptırmamamız lazım eylül 30 a ne kaldı mayısda giderse..
-
@ayvalik10 Bilgi için teşekkürler.
-
@diablo_ercan İnşallah diyelim. 2,5 aydır mülakat dağıtılmadı. En son mülakat CN6100'e verildi. Ne yazık ki durum iyi gitmediği için her mecradan şanslarını deniyorlar. Umarım Ankara seslerini duyar🙏
-
@Serap-2 @baran-bozdogan peki şu an durumlar nasıl, kaç kişi green card alabildi ,kaç hayla bekliyor, konsolosluk'tan bir açıklama yok mu?
-
@Sabri-FT Cevabı kısmen bir üstte verdim sanırım :) Vize alan sayısı bizdeki excele göre 199 bunun bir kısmı da yurt dışından aldı. Daha çok bekleyen var :(
-
@Sabri-FT tam sayı sanırım 199 forumdan alan oldu ama Ankara + diğer konsolosluklar dahil 20 civarıda ap vardı excelde özet kısmı var orada daha net görebilirsiniz
-
@Serap-2 benim hatam görmemişim dikkatim dağılmıştı şimdi gördüm
-
@Sabri-FT Estağfurullah... aynı anda yazdık gibi oldu o yüzden :)
-
Bu ileti silindi! -
@Serap-2 her gördüğümde like atıyorum. paylaşıyorum. umarım mülakatlarınız gerçekleşir.
-
@ibrahimasar iyi niyetin için çok teşekkür ederim kardeşim ama genelde şanssız biriyimdir 😅
-
@Serap-2 sayı çok az ya eski den 30 bin altı oldu mu garanti gözüyle bakardık şimdi 7 bin sinir olmuş 😟
-
@Sabri-FT Henüz bunu söylemek için erken. Ankara güzel bir performans sergilemiyor bunda hemfikiriz fakat halen süreç devam ediyor ve eylül sonuna kadar vakit var. İlk kazandığınız andan itibaren vizeniz garanti değildir diyor zaten sistem size.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum