@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Herkese günaydınlaaaaar 
@gkn26 confirmation numberınızı kaybetmezseniz sorun yok,kazanırsanızda ds260 doldururken yeni bir mail adresi yazarsınız biter
@ÖZGÜR-BARIŞ-DOĞAN bir şey olmaz sadece diplomanızı ingilizceye tercüme etmeniz gerekir çince diplomayı anlamayacakları için
@Kadir1 en iyisi bütün gündemini bir çekiliş sonucuna bağlamamak, ilk olmayıştan sonra bu heyecan azalıyor genelde zaten. Bazı şeyler hiç beklemediğiniz anda olur
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ÖZGÜR-BARIŞ-DOĞAN bir şey olmaz sadece diplomanızı ingilizceye tercüme etmeniz gerekir çince diplomayı anlamayacakları için
Bizim diplomalarıda mı kabul etmezler? Ayrıca nasıl oluyor bu tercüme ettirme
@Lossantosdy sizin diplomanızı niye kabul etmesinler sizin ki de çince mi?
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Kadir1 en iyisi bütün gündemini bir çekiliş sonucuna bağlamamak, ilk olmayıştan sonra bu heyecan azalıyor genelde zaten. Bazı şeyler hiç beklemediğiniz anda olur
Pardon bu imzanızdaki hbs nedir?? Ayrıca siz şuan Amerikada mısınız?
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy sizin diplomanızı niye kabul etmesinler sizin ki de çince mi?
Yok yahu Türkçe 
@Lossantosdy e o zaman niye tercüme ettiresiniz ki
@onurito umarım hocam hayırlısı olsun
@Lossantosdy “has been selected” , yok henüz amerikada değiliz
@oguzz7831, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese merhabalar. Bu sene ilk kez başvurdum ve burayı da bi arkadaşımdan duydum bir süredir takip ediyorum çok güzel ve faydalı paylaşımlar yapılıyor. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak sonuçlar açıklandığında kazandığımız varsayarsak sonrasında internet üzerinden veya posta yoluyla bir belge doldurma gönderme vs veya bizzat gitmek gerekiyor mu veya bunları yapmadan sadece dijital ortamdan mülakat tarihi mi kovalamamız gerekli? YouTube da ki videolarda çok uzun uzadıya anlatmışlar bunları açıklayabilecek veya sade bir dille uzatmadan anlatan bir YouTube videosu var mıdır? Şimdiden teşekkürler :))
Kazananlar odasının ilk üyesi de geldi. Hayırlı olsun 
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese günaydınlaaaaar
Günaydın. Öğlen bile oldu. Bu yıl çekilişe kadar 1100 sayfayı geçeriz gibi görünüyor.
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yine yataktan sürünerek uyanıp hayatı sorgulama pozisyonuna geçtim. Haklarımızın yendiği ve benden daha az hakeden kişilerle aynı nefesi aldığım, şurda alım var burda alım var neden başvurmadın diyen gereksiz kişilerin laflarına maruz kaldığım iş yerime geldim. Camı açıp Allahım beni kurtar buradan çalışmamın karşılığını istediğim bir dünya istiyorum dedim. Her gün farklı bir çıkmaza uyanıyorum. Her şeyin giderek fiyatının yükselmesine artık dayanacak gücüm kalmadı.
Kendini uygun hissediyorsan seni de tarikate alacağız o zaman 
Günaydınlar efenim. resimlere dalıp gidiyoruz 



günaydınlar herkese bir iki gündür çok giremedim gibi cenaze menaze işlerimiz vardı... anladım ki herşey boş... istiyoruz sadece her zaman hayırlısını istemek gerek olursa bir hayır olmazsa bin hayır arayalım her işte... ama isteyin istemekten vazgeçmek yok:) ama herşey fani işte böyle mezarlık ölüm mölüm başka moda sokuyor insanı benim değil erkek arkadaşımın bir yakınıydı... valla kadını attılar çuval gibi bir çukurun içine geçmiş olsun ruhuna el fatiha allah rahmet eylesin o kadar... allah hepimize sevdikleriyle uzun uzun ömürler nasip etsin... allah ölmeden bize amerikada dilediğimiz gibi yaşamayı nasip etsin saplıkla sıhhatle... sağlığımızın kıymetini bilelim o en kıymetli varlığımız ondan ötesi yok... güzel bir gün olsun bundan sonrası için daha güzel bakalım hayata ve güne:)
@diablo_ercan böyle ölmeyiz ya füze at 
@ibrahimasar Medine’ye giden tarikat mi Şikago’ya giden tarikat mı 
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese günaydınlaaaaar
Günaydın. Öğlen bile oldu. Bu yıl çekilişe kadar 1100 sayfayı geçeriz gibi görünüyor.
@ibrahimasar geçeriz bile ben bize güveniyorum 
@diablo_ercan ama bu nedir ya içim eridiiiiii
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum