DV2024 Sohbet Odası
-
Cekilise Az kaldi 37 gun kaldi sanirim Demi ?
-
@emirgenco an itibariyle 36
-
Hadi inşallah hayırlısı ise diye bütün dualarımda ☺️
-
Selam arkadaşlar kafama birşey takıldı green card başvuru confirmation number başvuru yaptığım sayfa ekran görüntüsünü aldım maalesef kayıt olduğum mail adresimi bulamadım mesela Mayıs ayında açıklanacak çekiliş sonucunda mail adresimi hatırlamıyorsam herhangi bir sorun olurmu tahminim kullandığım 2 mail adresinin biriydi ama kafama takıldı sorun olurmu
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bir sorun var. İnternette cevabını bulamadım. O yüzden buradan sorma ihtiyacı duydum. Ben DV2024 greencard a başvurdum. Eğitim kısmına üniversite mezunu yazdım. Yalnız liseyi türkiyede üniversiteyi de çinde okudum ve mezun oldum. Eğer greencard çıksa ben konsolosluğa üniversite diplomamı götürsem sıkıntı olur mu ? Ama diploma Full Çince? Yani başvurum yanar mı ? -
@Ranje son fotoğrafa bayıldım ya
-
@hadi-BE darısı isteyen herkesin başına... hem de en kısa zamanda...
-
@denizci10 amin
-
@Emrah-Borazan tesekkur ederim Hayirlisi olsun
-
Herkese merhabalar. Bu sene ilk kez başvurdum ve burayı da bi arkadaşımdan duydum bir süredir takip ediyorum çok güzel ve faydalı paylaşımlar yapılıyor. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak sonuçlar açıklandığında kazandığımız varsayarsak sonrasında internet üzerinden veya posta yoluyla bir belge doldurma gönderme vs veya bizzat gitmek gerekiyor mu veya bunları yapmadan sadece dijital ortamdan mülakat tarihi mi kovalamamız gerekli? YouTube da ki videolarda çok uzun uzadıya anlatmışlar bunları açıklayabilecek veya sade bir dille uzatmadan anlatan bir YouTube videosu var mıdır? Şimdiden teşekkürler :))
-
Bazı arkadaşlar çok heyecanlı :)
Çıkmazsa üzülmem pek şahsen
Bu yıl değilde seneye çıkarsa daha hazırlıklı giderim
Maddi olarak
O kadar da iç çekmiyorum
Tabi çıkıncada fırsatı kaçırmam -
@oguzz7831 Günaydın hoş geldin, olası çıkma durumunda yapılması gereken her şey aşağıda vereceğim linkin ilk paylaşımında çok detaylı bir şekilde yazıyor.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
-
@gkn26 6 mayısta zaten numarasını unutanlar için şifremi unuttum kısmı açılacak oradan 2 maili de denersin hangisi ise bilirsin ama o maile gözün gibi bak çünkü kazanırsan tüm işlemler o mail üzerinden gidecek
-
@ÖZGÜR-BARIŞ-DOĞAN sadece mahkeme yada yurtdışı alınan evraklar resmi tercüman vasıtası ile çeviri yaptırılacak onay olacak isterse uygurca olsun farketmez İngilizce çevirtmen gerekiyor o kadar basit
-
@gkn26 forumdan edindiğim bilgiye göre, e-mail adresini unuttuğunda, gc kazandığını sorguladığın yerde, mülakat alıp almadığını öğrenebiliyorsun.
-
Herkese günaydın :)
-
- gün ve ABD'nin 36. eyaleti Oklahoma'dan herkese günaydın ve iyi forumlar :)

-
@ozguravc02, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra desktop resmim yaptım sağolasın :D
Afiyet olsun :D
-
Günaydınlar. 36 gün kaldı !
Herkese iyi günler dilerim.
Texas !

-
@Ranje hocam gunaydin sabah sabah beni can evimden vurdun 😊 cekilise az kaldi benim gibi tum planlarini simdiden yapan cekilise katilan hekresin sansi bol olsun 🙏
🦬🇺🇲 " HOUSTON WE HAVE A DREAM " 🇺🇲🦬
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum