DV2020 bekleme odası
-
@crazycells bizim ulkemizde mahkeme karari ile ayri yasama diye bir kavram yok, cekismeli bosanma davamiz var ve malesef uzun suruyor uc dort yil bile surdugu oluyor. O zaman medeni duruma evli grip kendisinin fotosunu yuklemem bilgilerini girmem gerekiyor. Diyelim ki bana loto
Cikti davam hala devam ediyor bosanamamis ve resmi esim gozukuyor. Ben mulakata gidiyorum, kendisi hak kazaniyor mu ? -
@aslanman01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells bizim ulkemizde mahkeme karari ile ayri yasama diye bir kavram yok, cekismeli bosanma davamiz var ve malesef uzun suruyor uc dort yil bile surdugu oluyor. O zaman medeni duruma evli grip kendisinin fotosunuda yuklemem gerekiyor. Diyelim ki bana loto
Cikti ve davamiz hala devam ediyor ve resmi esim gozukuyor kendisi hak kazaniyor mu ?Evet, resmi esiniz olarak basvurunuza eklemelisiniz.
Cekilisten secilirseniz onun gidip gitmemesi size bagli, normalde hak kazaniyor ama sonucta bu durumdan hic haberdar olmayacak. Eger Green Card almasini istiyorsaniz kendisi de bir DS260 formu doldurup mulakata katilmali. Eger Green Card almasini istemiyorsaniz kendisine haber vermeyebilirsiniz.
-
Bu arada yeri gelmisken belirteyim... Avukat Ozan Bey bana ulasip su bilgiyi verdi, Turkiye'de de yasal olarak ayri yasama kavrami varmis...
Kendisinin bana yazdigi email'den aktariyorum...
"DS-260 formunun açıklamasını yaptığınız PDF dosyasının 6. sayfasında "medeni hal" açıklamalarını yaparken "Yasal olarak ayrı"halinin açıklamasına "Türkiye'de var olan bir durum değil" notu düştüğünüzü gördüm. Yasal olarak ayrılık müessesesi Türk Medeni Kanununca düzenlenmiş olup çok sık olmasa da tarafların bu yöndeki davası yahut hakim kararı ile ülkemizde de tesis edilmektedir.
Bilgilerinizi rica ederim"belgede guncelleme yaptigimda, bu degisikligi de belirtecegim.
-
Tamamdir, bu sekilde bosandigim icin tabiki bana boyle bir piyango vursa onun yararlanmasini istemem. O sekilde kendi yararlanamayacaksa sorun yok ve kafamdaki sorulara yanit buldum cok tsk ederim.
-
@tanti adresim doğru fakat ikametgahımdaki adresi yazmadım daha açık bir adres yazdım. İkametgahımdaki adresi kargo bile bulamıyor. Entry'de de bahsettiğim gibi oturduğum yerin iki tane adresi var
-
@karahan sorun olmaz nasıl yazdığınız zaten evinize bir belge vs gelmiyor
-
@lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells mahkemelerde ki güç dengesinin değiştiği yazılıyor... Bakalım bu sefer ne olacak.
ACLU'dan cevap gelmis bile:
No Mr. President, You Can’t Change the Constitution by Executive OrderBoyle bir karar cikmasi halinde, bunu aninda mahkemeye tasiyacak olan kurum.
-
Yargı var huzur var
-
@karahan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti adresim doğru fakat ikametgahımdaki adresi yazmadım daha açık bir adres yazdım. İkametgahımdaki adresi kargo bile bulamıyor. Entry'de de bahsettiğim gibi oturduğum yerin iki tane adresi var
Kazanirsan greencard görüşmeden sonra evine pasaportunu gönderecekler. Çok tedirgin oluyorsan iş adresini ya da başkasının adresini verebilirsin.
-
Merhabalar arkadaşlar hiç etrafınız da green card kazanan tanıdığınız varmı ama lise mezunu ya da her hangi bi iş deneyimine sahip olupta kazanan bu şekilde varmı ❓
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhabalar arkadaşlar hiç etrafınız da green card kazanan tanıdığınız varmı ama lise mezunu ya da her hangi bi iş deneyimine sahip olupta kazanan bu şekilde varmı ❓
Lise mezunu tanidigim var.meslek lisesi mezunuydu.Marmaris te otelde çalışırken kazandı gc.aramız çok iyiydi ama orya gidince pek aramaz oldu.sürekli "burda hayat çok zor sürekli koşturmak zorundayız "diyor.10 yıl oldu gideli.
-
@izmir-tabyaları illaki öledir ama şöle bişey de var yaşadığı yere çalıştığı işe bide evlimi bekarmı yani faktör çok oynuyor
-
@ahmet-34 giderken 2 yıllık evliydi.bayağı iş değiştirdi.bir ara cips fabrikasında çalıştığını söylüyordu. Şuan bilmiyom ne iş yaptığını.
-
@izmir-tabyaları çalışmaktan başka çaremiz var mı? çalışmaktan şikayet eden insanı anlamıyorum ben. çalışıp karşılığında iyi bir hayat yaşamasa 10 senedir orada yaşar mı?
-
@izmir-tabyaları beyan edeceğin PTT şubesine gönderiliyor.
-
@mhepekiz DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@izmir-tabyaları çalışmaktan başka çaremiz var mı? çalışmaktan şikayet eden insanı anlamıyorum ben. çalışıp karşılığında iyi bir hayat yaşamasa 10 senedir orada yaşar mı?
Şikayet etmiyordu ne şikayeti. Tr de bir kişi çalışsa ailesine bakabilir ama burda eş de çalışmalı yoksa geçim zor.diyordu.
-
@izmir-tabyaları
Pasaport sizin belirttiğiniz PTT şubesine teslim ediliyor eve değil o yüzden adres ile işiniz yok -
@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@izmir-tabyaları
Pasaport sizin belirttiğiniz PTT şubesine teslim ediliyor eve değil o yüzden adres ile işiniz yokBunu bilmiyordum.bilgi için saolun.demek ki siteyi daha çok okumalıyım.
-
@izmir-tabyaları bekar biri için bence eğer gerçekten dğzgün çalışman varsa ve paranı çok savurmazsan 5 yıl dan sonra birşeyleri görürsün zengin olursun demiyorum ama iyi bi durumun olur orda yaşayan tanıdıklarımdan da duyduğum kadarıyla öleymiş
-
@ahmet-34 çok çalışıp 250.000$ dolar biriktirmek lazım. Para parayı çeker.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum