DV2024 Sohbet Odası
-
@Simge-Kutlu Teşekkürler , güzel yer ama böcekleri ne yapacağız ? :D
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan aynen orası kesin ama çatal bıçak takımlarının kaliteli olanları biraz pahalı gibi onlar götürülebilir ilk etapta lazım olacak tabak çanak kesin kırılır o yenilenir mesela tefal tava setim var onu da götürücem gibi :D
Kalite mi? O da ne 😂😂😂 ben kendimi bildim bileli pazardan aldığımız çatal kaşık ile yiyoruz yemeğimizi ya boşverinsene ya, çok önemli değil bunlar, Türkiye de 35 yıldır kalitesiz yaşıyorum orada da bi iki sene daha idare ederim yani no problem 😂😂
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu Teşekkürler , güzel yer ama böcekleri ne yapacağız ? :D
@Ranje e gel Chicago'da komşu olalım bak ne böcek var ne sinek 😄
-
Günaydınlar Efenim
-
@Simge-Kutlu Güzel olurdu da Chicago'da hayat pahalı ya ilk giriş için biraz tehlikeli geliyor bana. Tabii pahalılık konusunda bir New York, Los Angeles değil ama pahalı yine de. Sonra "homeless" gibi gezerim maazallah :D
-
@tolgasatir Dollartree de 4 lü çatal-kaşık setleri var, gayet kalitesiz (metal görünümlü ama plastikten hallice 🤣) ilk başlarda onlardan alıp idare edilir.
-
@debbieLA77 kitabına kadar her şeyi taşımış ayıp havayoluna mı arkadaşa mı ben arada kaldım 😄
-
Günaydınlar forum sakinleri.
-
@southern, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydınlar forum sakinleri.
Yeni miyiz??? Yoksa ben mi yeni görüyorum :) günaydınlar
-
Günaydınlarr günaydınlar herkeslere :))
-
Günaydın gönül dostları...
-
ABD'nin enflasyon verilerini inceliyordum ve Eylül 2022 itibarıyla müthiş bir şekilde enflasyonu geri çekmeyi başarmışlar.
%8,2 seviyelerinden Şubat 2023 itibarıyla %6 seviyesine indirmişler 4-5 ay gibi kısa bir sürede ki bu tam olarak %25 gibi çok büyük bir oran yapıyor.Yani adamlar 4-5 ayda enflasyonu %25 düşürmeyi başarmışlar, tebrik etmek lazım.
Bakalım biz ne kadar zamanda yüzde ne kadar düşüreceğiz :)
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu Güzel olurdu da Chicago'da hayat pahalı ya ilk giriş için biraz tehlikeli geliyor bana. Tabii pahalılık konusunda bir New York, Los Angeles değil ama pahalı yine de. Sonra "homeless" gibi gezerim maazallah :D
@Ranje o kadar da olmaz canım 🙈 hayat pahalı evet, zaten galiba ben de Boston'a doğru yönelicem daha pahalısina yani 😄 nasıl olur nasıl yaparız ilk etapta bilmiyorum ama Chicago güvelik açısından çok korkutuyo beni
-
@Lossantosdy Merhabalar, Yeni değilim uzun yıllar forum takipçisiyim. Ailemle GC çekilişi çıkmasını bekleyenlerdeniz.
Hani şu uzaktan izleyen kişiler gibi diyelim, ☺ fazla etkileşimim yoktu.
Artık daha sık forum takipçisi olacağım.
İzlediğim kadarıyla kalbi güzel iyi insanlar var burada. -
@Simge-Kutlu Evet suç oranları yüksek ama gc çıksın da gerekirse yamyam gibi gezeriz artık :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@southern Günaydınlar , hatırlıyorum sizi bayağı eski bir forum üyesisiniz lakin çekilişin başlarında ve sonlarında gözüküp kayboluyordunuz benim gibi :D bu sene biraz daha aktifim.
-
@Ranje Evet , doğru hatırlıyorsunuz. ☺
-
@Lossantosdy yok ondan değil biz sporcuyuz bakliyat ve haşlanmış etler tavuklar önemli bizim için yağsız vs ondan bacım :)
-
@abrakadabra bizimkilere mi yönlendirsek bir acaba:) orası burayı düzelteceğine adamların bir aklını alsın bizimkiler :)
-
@Emre-Kurtulmuş hahahaha tarif kitapları ve özel defterleri recipe taşıyor o yüzden bişey dityemedim yıllardır biriktirdiği şeyler :) anlarsın sen aynı yolun yolcusuyuz bir anlamda :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum