Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Lossantosdy aayyy bende götürmiycem tencerelerimi ...evet bir süre yemek yapmakta istemiyorum...iyi ki dedin haa... yaşasın fikir alış verişi kardeşliği:) ama sen bilgisayarını götür :) bende dysonımı götürcem ama saçlarım için Dyson wrap ilk başta alamam malamam gerçi gitmişim miamiye deniz tuz güneş bakım yağları alırım saçlarım buranın keçe sularından daha iyi olur eminim :) buradaki sulardan saçlarım dağ keçilerinin tüyleri gibi oluyor... bakım yapmasam daha da kötü :)))

Valla bizde bir fissler düdüklüsü var birde tefal 3xl set onları kesin götüürcem 😂

• ⭐⭐

@Ranje Ba-yıl-dım ama yinede Houston :)))) ellerine sağlık

• @sinandogan Konsoloslukla iletisime gecip dosyami tasimak istedigimi belirtmistim. Cevap olarak bilgilerimi istediler ve ardindan tasima islemini yaptilar. Orada oturum iznim bulunmuyordu ve adres belirtmedim.

• ⭐⭐⭐

@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Bankadan kredi alıp o krediyi patlatma ve sonrasındaki yasal süreçler konusunda tek bir tavsiye vereceğim. Beğenmediğiniz bir zihniyetin ürünüdür bu. Şark kurnazlığıdır. Banka o parayı zarar yazdığında geride bıraktığınız fakir halkın vergileriyle o zarar örtülür. Gitmeyi planladığınız yerdeki en makul insan olma düşüncesini şimdiden özümseyin. O bakış açısına bürünün. Ben kötü değilim burası kötü düşüncesinden arının. Elde edeceğiniz her şeyi alın teriyle elde etme huzuruna erişin. Aksi takdirde korumasız bir işletmeye girip para çalmak da yakalanmadıktan sonra mubah olur. Banka, kuyumcu soymak da.

Bir örnekle şöyle izah edeyim. Avrupadaki trafikte insanlar ne kadar saygılı, harika, bizim ülkede trafikte herkes felaket diye düşündüm. Sonra kendime sordum, sen nasılsın trafikte... Cevabım memnun etmedi beni.

Mali durumu el vermeyip kredi çekmek zorunda kalan arkadaşlar, elbette çeksinler. bir miktarını döviz olarak buradaki hesaplarında bırakıp kredi taksiti geldikçe bozdurup ödeme yapabilirler, ta ki orada ellerine güzel para geçip krediyi kapatana kadar ve ya taksit taksit yine o hesaba havale yapıp internet bankacılığıyla ödemelerini taksitle de tamamlayabilirler.

Neticede orası gurbet, yapamayabilirsin, bir hastalık olabilir. Beğenmezsin, geri dönemeye karar verirsin.. Amerikada belki 2 ayda kazanabileceğin bir paranın borcunu burada batağa dönüştürüp de sonra içinden çıkılmaz bir hale getirmek mantıksız.

Esnaf sanatkar konusuna gelince, mümkün. Yakın aileden olup da bu tür destek olabilecek biri varsa değerlendirilebilir ama bir bankacı arkadaş anlattı galiba az evvel. Uzun bir süreç. Size böyle güvenip para verecek biri bulursanız zorlayın, nakit de vardır onda :)

Buna imzamı atarım iyi biri olmak demek insaflı olmak arkasında kim var kim yok düşünmek demek. Borç yiğidin kamçısıdır orda 1-2 ayda kazanacağın para için burda kimse ailesini zora düşürmesin unutmayın bu ülke bizim ülkemiz her ne kadar memnun olsakta olmasakta bu ülkeye bi vefa borcumuz her daim vardır ve olacaktır 👍

• @Emrah-Borazan Bizim için tek yol TEXAS :D . Teşekkürler.

• @hadi-BE Ne güzel sahiller var ya gördük gitmek de nasip olur hayırlısıyla. Teşekkürler.

• Mrb arkadaşlar, yaşım 32 bende başvuru yaptım
    Bakalım sonuç ne olacak bekliyoruz
    Çıkacak gibi hissediyorum
    İlk başvurum bu

• @diablo_ercan 😂😂😂

• @hadi-BE Selamlar, florida tampa bekar biri için sizce uygun mu? Uber vs ile başlanıp dijital iş yapılacak.Diğer klasik göçmen eyaletlerine göre çok mu pahalı? Teşekkürler.

• ⭐⭐

@waterman tamam borç falan yaparsak (Allah korusun en son düşüneceğim şey bankaya borçlanmak 😂) ödeyelim paşa paşa borcumuzu ama benim bu ülkeye hiç bi borcum yok abi. Aksine bu ülkenin bana bi gençlik borcu var

• ⭐⭐

@tolgasatir ay düdüklümü götürsem mi acaba? içime bir kurt düştü yine :)

• ⭐⭐

@diablo_ercan ya bugün şahit oldum ek bagaj ağırlığı için neredeyse uçak biletine yakın para ödedik dedi arkadaşım inşallah öyle birşey yoktur:)

• Konsolos sen nazlanır mısın? 🥁🥁🥁🥁

Vize verir misin? 🥁🥁🥁🥁

Bir mani desem sana, 🥁🥁🥁🥁

Hepimize Greencard atar mısın? 🥁🥁🥁🥁

Sahurda yaptığımız dualar, bize hem dünya hem de ahiret mutluluğu getirsin. Bu mübarek gecede dualarınız kabul olsun, hayırlı sahurlar.

WASHINGTON Gecesi !

alt metni

alt metni

• Arkadaslar merhaba. Uzun zamandır forum'a uğramıyordum bayağı sayfa birikmiş, son 39 gün inşallah. Eyalet araştırması yapıyorum (gc çıkacağından değil ☺️) youtube da eyaletlerle ilgili hemen hemen her eyaletin videoları var insanlar geziyor falan ama kuzey dakota ile ilgili pek birşey bulamadım yaşayan yada yaşamak isteyip araştıran varsa benimle paylaşabilir mi? Florida aşığıyım ilk günden beri aklımda hep florida var ama börtü böcek hiç sevmem sivrisinekler dünyada en nefret ettiğim hayvanlardır.😂 Bu yüzden kuzey dakota güzel gözüktü gözüme sessiz sakin evden çıkmadan bilgisayar başında işlerimi yapabileceğim biryere benziyor. Kuzey dakota ile ilgili düşüncelerinizi bekliyorumm.

• Günaydın sevgili arkadaşlar evet mart ayı da bitti nisan ayı ola hayrola inşallah, nisan ayı içi GC çıkmış gibi tüm planlar bir kez daha gözden geçirilmesi gerekiyor. hep aklımda bir sahne var valizler ve havalimanındayım.. az kaldı az..

• @debbieLA77 düdüklü dediğin şeyler orda da az çok pahalı gibi kalitelisi

• herkese topluca günaydın kaldı 39 heyecan tavanda. GC çıksada çıkmasada boş duruyormuyuz hayır dün 5 iş başvurusu yaptım bugunde iş başvurularına devam bakarsınız sponsorlu gc alırız :)

• ⭐⭐

@tolgasatir tencerede çok pahalı da dur bakkim bi ne kadar pahalı aklıma düştü...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k