DV2024 Sohbet Odası
-
Merhabalar forumun navigasyonu konusunda sıkıntı yaşıyorum da
Acaba çekilişte kazanırsam mülakatta finansal olarak ne kadar para göstermem gerekiyor bununla ilgili bir konu varsa linkini paylaşır mısınız?
Kişiden kişiye değişiyormuş, bekar erkeğim çıkarsa tek gideceğim -
@Emirhan-Yücel Hadi yabancı değilsin sana 5.000 dolar olur... (!)
-
Davulumu çalarım 🥁🥁🥁🥁
Hayallere dalarım 🥁🥁🥁🥁
Boşa gitmez dilekler, 🥁🥁🥁🥁
Bekler bizi GCler 🥁🥁🥁🥁Sahurda birlikte dua ederek, sevgimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirelim. Dualarımızın kabul olması dileğiyle. Florida gecesi !

-
Günaydınlar herkese geldik mi 30 lara :) heyecan dorukta
https://www.southbeachmagazine.com/wp-content/uploads/2014/05/lifeguardstand21030-678x381.jpg

-
Biraz alış veriş iyi gelebilir kendime zırnık almıyorum pandemiden bu yana o da psikolojik bunalım yaratmış olabilir bende… şimdide hiç birşey alınmıyor ki anacım :) herşey uçtu gitti… neyse ben bu mall’a dalarım :)
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgt7rbXtsgcoXx8cE-moGcX4FS1dVP6WFlVQ&usqp=CAU

-
@debbieLA77 Günaydın :)) iki gündür saçma sapan bir alış veriş çılgınlığındayım bir philips airfrey aldık birde dyson air wrap inşallah giderken satabiliriz :D
-
Arkadaşlar bu arada ben dün gece bir rüya gördüm çekilişi kazanmışım ve numaramı gördüm 14745 gibi bi rakam gördüm başında 14 kesin varda gerisi biraz karışık net değilim çok kafayı mı yedim acaba öyle bir formatta numara var mı onu bile bilmiyorum … popom açıkta mı kalmış dersiniz? :) bu bir işaret mi? :)
-
@tolgasatir vur demiş biri öldürmüşsünüz hep pahalı değerli parçalar almışsınız ama onlar evladiyelik valla yangında dysonım ve airfryerımı bi de köpeğimiz rogue u alır kaçarım öyle düşünün yani :) hayırlısı olsun güle güle kullanın allah amerikada daha iyilerini almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
-
@debbieLA77 giderken muhtemelen aldığım paradan da yukarda bir paraya satarım :D robot süpürgeyi 2750 ye alıp 9 ay sonra 3500 e satmıştım :D
-
@tolgasatir bu arada onlar havada satılır artık türkiye aç ikinci eller çok değerli , dolap a bişey koyuyorum millet pirana gibi atlıyor 🤣
-
@tolgasatir aynen öyle üstüne bi de bir dolu dua ederler allah razı olsun diye :)
-
@tolgasatir dostum deme öyle aynı alışverişi dün hanım bana yaptırdı dyson v10 ve karacanın air cook 'unu aldırdı hanıma dedim yapma etme bak abd ye gidebiliriz diye dinlemedi :) ama allahtan dyson abd de çalışıyor :)
-
Günaydınlar olsun güzel insanlar, nasılsınız
-
Günaydınlar Efenim
-
Günaydın @Emrah-Borazan @Lossantosdy 40 Kaldı hadi yine iyiyiz :)
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir dostum deme öyle aynı alışverişi dün hanım bana yaptırdı dyson v10 ve karacanın air cook 'unu aldırdı hanıma dedim yapma etme bak abd ye gidebiliriz diye dinlemedi :) ama allahtan dyson abd de çalışıyor :)
Ay bu hemcinslerimin dyson aşkı nedir ya, hiç dikkatimi bile çekmedi :) bana araba de motosiklet de tm ben iptal 😅😅
-
@Lossantosdy şimdi hakkını yememk lazım adamlar güzel alet yapmış bizde kedi olduğu için koltuktaki tüyleri hiç yorulmadan alıyor. Fakat işte insan 40 gün sonra yanlışlıkla gc çıkarsa ne olcak diyede düşünüyor :)
-
@Sencerium satar bence 😅
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy şimdi hakkını yememk lazım adamlar güzel alet yapmış bizde kedi olduğu için koltuktaki tüyleri hiç yorulmadan alıyor. Fakat işte insan 40 gün sonra yanlışlıkla gc çıkarsa ne olcak diyede düşünüyor :)
😂😂
-
@Emrah-Borazan hiç acımam veya hanıma dedim götürebiliyorsan valize koy götür :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum