DV2024 Sohbet Odası
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Miami
Bence gözlerimizi kapatıp oraları iyice hayal etmemiz için fotoları bilerek yüklemedin 😂
Eline sağlık.
😊 -
@debbieLA77 Emeğinize sağlık. :grinning_cat_face:

-
Geçen sene kaç bin kişiye kart çıktı bilgisi olan var mı ?
-
Bugün A101 e bavul gelecekti gidip alayım da totem olsun 😄
-
@ayvalik10 sevgili ayvalık, her haftasonu yurtdışına çıkan bir aile olmadığımızdan, çıkma ihtimali %1,5 olan bir çekiliş için 3 kişiye pasaport almayalım diye sordum bunu. anlaşılmayacak bir şey yok.
-
@debbieLA77 eline emeğine sağlık. Fotoğraflara da kendimiz bakıveririz canim nolucak ☺️
-
@hadi-BE yaaa evet çok güzel bir bakış açısı öyle olabilir kısa ve özet bilgi
-
@diablo_ercan ay o araba benim mi?
-
@Simge-Kutlu ay o kadar seçtim yükledim buraya atarken uçmasına üzüldüm yoksa zaten sorun yok hayallerimizde Miami hep var
-
@karaçay ilk sorunuz da ds260 doldururken gerekli mi demişsiniz gerekli eğer yanınızda götüreceğiniz aile bireyleriyse çıktığı zaman eğer çok yüksek case no değilse zaten lazım olacak çocuklar için öğrenci belgesi ile sadece defter parası vererek alabilirsiniz benim oğlum kreşe gidiyor bende öyle aldım
Ertelediğimiz her yıl daha zamlı oluyor 10yillik almakta fayda var
Eğer size çıktı ve pasaport başvurusu yaptınız gelmesi vs süre sizin ds260 doldurmanızı geciktirecek ve geçen yıl ds yi gönderenlere göre bir sıralamayla aldılar -
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu ay o kadar seçtim yükledim buraya atarken uçmasına üzüldüm yoksa zaten sorun yok hayallerimizde Miami hep var
@debbieLA77 bir gün Miami'de tatil yaparken kadeh kaldirmak dileğiyle diyelim o zaman 🥂 şimdi bakmadığımiz fotoğraflarin gerçeğine bakarak muhabbet ederiz ☺️
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@karaçay ilk sorunuz da ds260 doldururken gerekli mi demişsiniz gerekli eğer yanınızda götüreceğiniz aile bireyleriyse çıktığı zaman eğer çok yüksek case no değilse zaten lazım olacak çocuklar için öğrenci belgesi ile sadece defter parası vererek alabilirsiniz benim oğlum kreşe gidiyor bende öyle aldım
Ertelediğimiz her yıl daha zamlı oluyor 10yillik almakta fayda var
Eğer size çıktı ve pasaport başvurusu yaptınız gelmesi vs süre sizin ds260 doldurmanızı geciktirecek ve geçen yıl ds yi gönderenlere göre bir sıralamayla aldılar@Zelene benim oğlum da kreşe gidiyo ama biz alamadık öğrenci belgesi e devlette gözüküyor fakat kreşin isminde kreş ve gündüz bakım evi yazdığı için olmuyomus. yani sadece kreş yazmaliymis gündüz bakım evi ibaresi bozdu işi
-
@ahmet-34 green kart istatistikleri diye forumda sayfa var oradan bakabilirsiniz
-
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 sevgili ayvalık, her haftasonu yurtdışına çıkan bir aile olmadığımızdan, çıkma ihtimali %1,5 olan bir çekiliş için 3 kişiye pasaport almayalım diye sordum bunu. anlaşılmayacak bir şey yok.
Bu cumle daha once 747474747 kuruldugu ve cevaplandigi icin. Neden cikarmiyorsunuz anlamiyorum modu olusmus arkadasta.
Suan pasaport cikarmakta berbat bir hal almis durumda ve gecen seneki DS260 submit etkisi goz onunde bulundurulunca pasaport cikarma islemini son dakikaya birakanlar cok aglar gibi duruyor.
Keske herkes icin 5 kati para verseydim de yine de pasaport lari cekmeceye atsaydim dersiniz.
Biz o 1.5% ihtimal icin 10 yillik pasaport u alip ustune b1/b2 yi alabilmek icin 5.000$ masraf yaptik. Amac cikarsa AOS yapabilmek.
Siz 1.5% ihtimal icin pasaport cikartmasaniz da olur.
Cok umrunuzda gibi durmuyor. -
@Simge-Kutlu ayyy ağzından bal damlıyor inşallah arkadaşım :)
-
@Simge-Kutlu yaa benim ki bu yıl devlet kreşine gidiyor e devletten aldım ama orada okul adını TC yi sordu kendi seçti önce isterseniz oluyormu diye öğrenin direk nüfus dairesinde pasaport bölümden, yazık az para değil inşallah olur
-
@Zelene ds260 doldurmak için pasaportu beklemesine gerek yok
-
çok iyi bir sunum olmadı Florida ile devam edeceğim... şöyle iyi olmadı vaktim çok yoktu... bulduklarımı düzeltip düzeltip attım bir de word dosyam yok notlara attım hep orada da kesip biçmesi düzeltmesi pek kolay oluyor...
-
@Emre-Kurtulmuş Yarın görüşme için heyecan var mı :)
-
@Rüştü-Gürbüz heyecan ve stres, ikisindende biraz biraz var. Yarın olsun hemen diye bekliyoruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
61
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.4k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum