K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Dilek-Önder benim döviz hesabımda dolar olarak mı durması gerekiyor yoksa TL olarak kartimda dursun nasıl olacak
-
@Dilek-Önder doktor randevusu bulmak kolay yani her an bulunabilir. O zaman mülakat için randevu kovalamak🙂
Randevular hep doluymuş. Ara ara randevu açılıyormu extradan? -
Bu ileti silindi! -
@Dilek-Önder bu soruyu bende anlayamadım açıklayabilir misiniz ?
-
@suat-mavi soyle maille gelen i 129 f formu ustunde kullanim suresi var uzerinde damga orda gecerlilik suresi var arkdaslar
-
U.S Visa and Consular Services k1 K1 Visa Application maillinde gelen onaylandi diye size gonderilen 129 f formu ustunde kullanim suresi var uzerinde damga olan sag ust kose de gecerlilik suresi var arkdaslar orda tarih gecerlilik suresidir. zaten sitede var.
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/family-immigration/nonimmigrant-visa-for-a-fiance-k-1.html#11soyle yazili My Petition Expired – Can It Be Extended?
The I-129F petition is valid for four months from the date of approval by USCIS. A consular officer can extend the validity of the petition if it expires before visa processing is completed.
@pelin-dikmen -
@suat-mavi evet surekli takip etmeniz gerekiyor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Tam 15 ay oldu noa 2 haberi yok yazıktır bu insanlar bu kadar ayrı kaliyor bekliyor 15 ay oldu insanda sabır kalmiyor arkadaş zor bir süreç bu zor bir süreç bu kadar niye bekletiliyorlar ayıp
-
@Yeşer-Kaya dolar hesabınızı verdıysenız dolar tl hesabını verdıysenız tl olarak aynı cıns olması gerekıyor hangı ıbanı verdıgınız onemli
-
@Dilek-Önder hiç bişey yapmanıza gerek yok onlar uzatıyor süresini.
-
Arkadaşlar K1 başvurusu önce Teksas'a gidiyor sonra California'ya transfer edecekleri kesin mi? ve ne kadar sürede onay aldınızz beni aydınlatır mısınız?
-
@MertHRB Nisanlilik dosyalari yalnizca California 'da isleniyor. Siz Texas'a gonderiyorsunuz. Ben Haziran 2021'de basvurdum ve 14.5 ayda Noa2 aldim. 76 gun de Nvc sureci bekledim ( benim surem biraz sira disiydi Ankara konsoloslugunun tasinma evresine denk geldi dosyam) ve yaklasik bi 20 gun de randevu almam surdu. Suan Nvc dosyayi 1 ayda falan yolluyor. Noa2 suresi 13-15 ay arasi suruyor. Sanirim kisaltmaya calisiyorlar surecleri.
-
@Ayse-Cemre-Sertdemir Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Biz de yaklaşık 10 gün önce Teksas'a gönderdik. Nereye transfer edileceğini bekliyoruz. Danışmanımıza sorduk. Genellikle California ama başka yere de verilebilir dedi. Umarım Nebraska olur :)
-
@Ayse-Cemre-Sertdemir Başvurunuzu tamamlayıp Amerika'ya gittiğinizde Green Card başvurunuz ne kadar sürede onaylandı. Ben çalışma izni de çıkaracağım. Sanırım bi 2-3 ay beklerim
-
@MertHRB Bu gittiginiz bolgeye gore degisiyor. I-485 formu doldurum statu degisikligi yapiyorsunuz. Formu bu sefer size en yakin uscis ofisine gonderiyorsunuz.
https://egov.uscis.gov/processing-times/
Bu link uzerinden size en yakin uscis ofisini secerek greencard surecinizin ne kadar surdugunu gorebilirsiniz. I-485 formu ile beraber calisma izni icin formunuzu ucretsiz gonderebilirsiniz. Ilk bir kac ayda calisma izniniz geliyor. Greencard biraz zaman alabiliyor.
-
@Yeşer-Kaya, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@findiklahmacun doktor randevusu ve bu işlemler ne zaman yapılması gerekir daha randevu filan almadık sadece randevu günü açılmasını takip ediyoruz.bu işlemler görüşmeden kaç gün önce yapmalıyız? Teşekkürler
Dr Ungan web sitesinde randevu tarihinizi yazarsanız ona göre şu tarihten önce, şu tarihten sonrasına planlayın gibi bir tarih veriyor. Sanırım ilk gidebileceğiniz tarih bir ay önce veya en son vize randevunuzdan iki gün öncelik zamana kadar olan süreçte gelebilirsiniz diyordu. Ancak bunlar duruma göre farklılık gösterebilir, sonuçta sağlık raporunuzun uzun süre (6ay) geçerlilik tarihi var.
-
sevgili arkadaşlar erkek arkadaşım haziran ayında türkiyeye gelecek ve nişan yapacağız ve kendisi ardından hemen abd e dönüp evrakları verecek.Sorum şu;max ne kadar sürede çıkıyor nişanlı vizesi?bekleyen arkadaşlar en fazla ne kadar bekledi.lütfen cevaplarmısınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum