@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@ardaktas kuzenim araştırmıştı kendisi de avukat hatta maliye hukuku konusunda doktorasını da yaptı ama direk denklik olmuyor bazı dersleri yada bazı sertifikaları alınması gerekiyor diye biliyorum.
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bi dakika bi dakika biraz önce 2023 sayfasında bir şey okudum ve beni düzeltin doğru mu anlamışım yanlış mı? green kart adayı olduğun açıklanıyor, mülakat tarihi için bekliyorsun... diğer ülkeler de talihlilerin hepsi hemen hemen mülakat alıyor ama ankara performansında sıkıntı oldukça ( ve genelde oluyor anladığım kadarıyla) yüzde 60 falan dışarda kalabiliyor insanlar bu doğru mu? yani biz burada mülakat alamayanlar ankaranın kurbanı mı oluyoruz? yani bülten açıklandıktan sonra dosyaları ankara'dan başka bir yere göndermek en azından çabalamak beklemekten daha mı mantıklı? Schengen olan bir yerler yada ne bileyim görüşmeleri yapan elçilikler listesi neler? nerelere dosyamızın gönderilmesi için mail atabiliriz... ankaranın adresi nedir oraya ne yazılıyor böyle bir durumda dosyamı şuraya taşımak istiyorum falan mı sonrasında ne oluyor>?
Maalesef okuduklarınızın hepsi doğru.
Türkiye'de mesela 2500-3000 kişi GC talihlisi oluyor ama mülakat alan kişi sayısı Eylül ayından beri bugüne kadar en son 310 kişi idi
Türkiye'ye hoş geldiniz

310 kişiden fazla olması lazım değil mi
bu sayıya nereden ulaştınız. resmi bir yerde yazıyor mu merak ettim. -
Hukuk mezunlarına ABD de yüksek lisans öneriyorlar genelde. Yasalar farklı olduğu için en kısa yoldan denklik böyle oluyormus diye bir yerlerde görmüştüm tam hatırlamıyorum
-
@sinandogan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bi dakika bi dakika biraz önce 2023 sayfasında bir şey okudum ve beni düzeltin doğru mu anlamışım yanlış mı? green kart adayı olduğun açıklanıyor, mülakat tarihi için bekliyorsun... diğer ülkeler de talihlilerin hepsi hemen hemen mülakat alıyor ama ankara performansında sıkıntı oldukça ( ve genelde oluyor anladığım kadarıyla) yüzde 60 falan dışarda kalabiliyor insanlar bu doğru mu? yani biz burada mülakat alamayanlar ankaranın kurbanı mı oluyoruz? yani bülten açıklandıktan sonra dosyaları ankara'dan başka bir yere göndermek en azından çabalamak beklemekten daha mı mantıklı? Schengen olan bir yerler yada ne bileyim görüşmeleri yapan elçilikler listesi neler? nerelere dosyamızın gönderilmesi için mail atabiliriz... ankaranın adresi nedir oraya ne yazılıyor böyle bir durumda dosyamı şuraya taşımak istiyorum falan mı sonrasında ne oluyor>?
Maalesef okuduklarınızın hepsi doğru.
Türkiye'de mesela 2500-3000 kişi GC talihlisi oluyor ama mülakat alan kişi sayısı Eylül ayından beri bugüne kadar en son 310 kişi idi
Türkiye'ye hoş geldiniz

310 kişiden fazla olması lazım değil mi
bu sayıya nereden ulaştınız. resmi bir yerde yazıyor mu merak ettim.Oturduğum apartmanın altındaki çay ocağı işleten abimiz kazandı DV2023'ü.
En son 2 hafta önce görüştüğümde o söylemişti ama resmi olarak bir yerlerde yazıyor mu bilmiyorum tam olarak. -
-
@tolgasatir B1/B2 vize mülakat deneyimlerinde en son Yavuz bey deneyimini paylaşmış, daha önce DS 260 doldurmuş olmasına rağmen çok rahat onay almış..
-
Selamlar,son 50 günü devirdiğimize göre şöyle heycanı katlıyalım

2022'nin 8 mayıs günü forum aktifliğini bırakalım şöyle.
-
@Furkan-Aydın, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Genelde açıklandığı gün forum kitleniyor zaten

Sayfa sayfa birikip birden çıkıyor mesajlar, yoğunluğa dayanamıyor serverlar
-
@Ping-PONG seni beatiful peoples lar kovalar inşallah Amerika’da

-

Senden gaza gelip, geçen sene aynı şeyleri paylaşmıştım. Onları bir bulup paylaşayım

-
7 Mayıs 2022. Saat 18:05

7 Mayıs 2022. Saat 18:44

7 Mayıs 2022. Saat 19:00 ("ben de manyak gibi taktım buna" diye de mesaj yazmışım
)
-
@hadi-BE Hahahha iyimiş.
Bu fotoğraftakiler şuan kuluçka döneminde. Mayısa doğru baş verir hepsi
-
Siteye bir şey olmaz inşallah o gün
ayrıca sayaç bende de çıkmıyor sayfa yenileyince geliyor -
@hadi-BE Hahahha iyimiş.
Bu fotoğraftakiler şuan kuluçka döneminde. Mayısa doğru baş verir hepsi
Bir de buradakiler üye olanlar. Bu sayının belki de bir kaç katı üye olmadan okuyanlar var.
Sevgili üye olmayanlara bir cümlem var. Üye olun, hemen şimdi! Sevincinizde de üzüntünüzde de buradayız!

-
Twitterda "Green Card Başvuru ve Danışmanlık" adlı bir sayfa buldum neyin nesidir bu?
Ne zaman başvuru yapılır? Bilgisi olan varmı? -
@sinandogan 312 kişi Ankaranın ekim-kasım-aralık ve ocak ayında bastığı DV vizesi sayısı bir yanlışlık yok sadece şöyle bir nokta var. Bu ankaranın 312 adet DV bastığı istatistiği bunların kaçı Türk vatandaşı kaçı İran vs vatandaşı onu bilmiyoruz. Onun dışında şubat ve mart ayı verileri dahil değil bu 312 rakamına
-
@Sea, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Twitterda "Green Card Başvuru ve Danışmanlık" adlı bir sayfa buldum neyin nesidir bu?
Ne zaman başvuru yapılır? Bilgisi olan varmı?Başvuru için para verip aracı bir firma ile çalışmana gerek yok. Çoğu para peşinde olan, güvenilmez kurumlar.
2 saat forumdaki konuları oku olayı kavrar, zamanı geldiğinde tek başına başvurunu yaparsın.
Bu konunun en başında şöyle bir resim var,

Aşağı yukarı her sene başvuru zamanı aynı tarihlerde oluyor.
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
hadi-BE
-
Nashville TN den bildiriyorum buralar çoh güsel sizde gelin St Patrick günü kutluyoz şuan

-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Nashville TN den bildiriyorum buralar çoh güsel sizde gelin St Patrick günü kutluyoz şuan

Biz de buralardayız. Kutluyoruz işte bir şeyler.

-
@Rhonster bizde yeni zamları kutluyoruz ne yapalım

Benzer Başlıklar
139
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k