DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 WAT ile gidip orada kalmaya çalışmak artık daha mantıklı bir seçenek haline geldi denebilir mi o zaman? Böyle giderse greencard için Türkiye'yi uygun olmayan ülkeler arasına alacaklar diye korkuyorum.
-
@Ekto-Oktan kazandığınızda EU2024xxxxx li bir numara gelir bu numara ne kadar yüksekse eskiden buna göre randevu sırası gelir ve belli dönemlerde current olurdu yani numaranız aktif olur davetiye alma dönemine girerdiniz bazen özelikle 25k ve üzeri rakamlarda konsolosluk yavaş çalışırsa sıra gelmez dönem bitince hakları yanardı. son 2 senedir kazandıktann sonra doldurulan DS260 formunu erken gönderme de ön plana çıktı bu rakam dışında.
-
Arkadaşlar bu 52 gün nasıl geçecek yahu. Sanki çakılı kaldı zaman
-
@yenihayaletadam ben bu ramazan başlar çabuk geçer olayını tam anlamıyorum, yemek yemeyince bana zaman hiç akmıyor nasıl olacak o iş tam çözemedim :D
-
@tolgasatir kafanda gün boyunca iftar sofralarını kurup tekrar olmadı tekrar bozup kurarsın. O zaman vakit de geçer
-
@tolgasatir onda ramazanın bitmesini sayarken zaman geçiyor gibi bir bakmışız bayram
ee ramazana kadar zaman nasıl geçecek peki :face_with_tears_of_joy: -
-
Ramaza a sicaklarda erken geliyor.Iftara kadar Dilimiz dısarda dolasacagız.
-
olmuş? irtica mı ediyoruz... online nasıl ediyoruz... ne diyoruz... kan davası mı? :)
-
@debbieLA77 yok yok yapmıyoruz şuan öyle şeyler :)
-
@Ekto-Oktan Green Card talihlisi iseniz size bir case numarası veriyorlar. Bu case numarası sizi dosya çağrılma sıranız oluyor. Konsolosluk her sene belli tarihler arasında çağırabildiği kadar kişiyi çağırıp mülakat yapar. Case numaranız yüksekse son güne kadar çağrılmama durumu oluşabiliyor. Durum bu.
-
51'e saatler kalmış.
-
@yenihayaletadam yahu geçenlerde 190 günlerden falan bahsediyorduk bak 52 ye düştü sabret geçer :)
-
@Sencerium evet oda doğru abi öyle yada böyle geçecek :)
-
@tolgasatir :) haa tamam haberim olsun da :)
-
Hadi bakalim2 saat 40 dk sonra 51 eyalet geri sayimina hangi eyaletten baslayacaksiniz?Bence en yukarida alaska var .
-
@tolgasatir Tolga bey aldı mı eşiniz vizeyi
-
@Zelene ben daha alamadım ki o alsın :) ikimizin görüşmesi de 11 Nisan da ben ekstra olarak Schengen e başvurdum. Onun bir pasaport sorunsalı vardı 2 günde geldi pasaportu da
-
@tolgasatir evet bir shengen hatırlıyorum onu sordum bende oğlana aldım pasaport cuma başvurdum bugün geldi eşimin teyzesi Almanya da davetiye ile Almanya mı yada hızlıca bir Yunan başvurusu mu yapayım bilemedim
-
@Zelene o davetiye olayı çok ızdıraplı bir iş miş, onlar ordan belediye ye gidiyorlar bir evrak istiyorlarmış o evrağı buraya kargoluyolar ıslak imzalı isteniyormuş ayrıca ödeme yapılıyormuş, sonra siz bunla başvuruyorsunuz vize gelince evragı geri kargolamak gerekiyormuş falan filan bir sürü iş :) birde evinde kalacağınız kişinin evi uygun mu değil mi belediye bu evde 2 misafir ağırlayamazsın falan diyebiliyormuş :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum