DV2024 Sohbet Odası
-
@Ranje dv23teki arkadaş kimdi bilmiyorum ben paylaşıldığını gördüm.
-
İstanbul’da sahte green card basan varmı ben mexico dan doğru yürüycem😀
-
@Emrah-Borazan Bende yıllardır klavye ve mouseunu kullanıyorum mouse anca bozuldu yıllar sonra :D Bakalım kulaklık konusunda yazarım yorumlarımı :D :)
-
@Ozkan-aksan FBI a Davet var :)
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
902 ci sayfaya geçiş yapıyorum acaba günümüze yetişebilecek miyim :grinning_face_with_smiling_eyes:
Günlük okumazsan hayırrr yetişemezsin 😂😂
evet ya hastaydım gerçi hala tam düzelmedim ama yine de en azından pc yi açıp okuyacak enerjim var bugün biraz:grinning_face_with_smiling_eyes:
@Selly gecmisler olsun önemli bı şey değildir umarım bayadir yoktun
çok teşekkürler süründüren bir nezle/ grip bence covid olduk ama artık covidi umursamadıkları için normal nezle grip muamalesi yapıyorlar :beaming_face_with_smiling_eyes: ben bu yaşıma kadar bu kadar köyü bir grip geçirmedim hala tam olarak düzelemedik ama daha iyiyiz :slightly_smiling_face:
-
sonunda güncele gelebildim. herkese selam :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Zelene bu bölgede 7 milyona yakın insan yaşıyor. Eğer bu şekilde düşünürsen her yerin başka sıkıntısı var. Ondan böyle şeylere takılmayın derim.
-
@Selly Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman :))
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba herkese. Hem masaüstü bilgisayarda oyun için kullanabileceğim hem de telefonda müzik dinleyebileceğim kulaklık önerisi olan var mı acaba
Var sıfır kutusunda ben satıyorum 😅 JBL Tune110bt siyah bluetoothlu, sana 600tl olur :)
850_900arası satılıyor
Sesi de çok güçlü veriyor -
@Emrah-Borazan Haklısın valla giremez olduk işlerin yoğunluğundan, birde bu ara yazılım öğrenmeye çalışıyorum.Bütün boş vaktim ona gidiyor ama yazamasamda ara ara girip okumaya gündemi kaybetmemeye çalışıyorum.
-
@Ckfamily ama aklımızdasınız arada yoklayin bizi iyi olduğunuzu bilelim ;)
-
@Emrah-Borazan yok be kardeş ya işler aşırı yoğun malum Türk işverenler anamızı ağlatmadan ay sonu para vermiyorlar :)
-
@Sencerium çok haklısın kesinlikle katılıyorum. Biz devlette çalıştığımız için o tip sıkıntı yaşamıyoruz. Özel sektörün sıkıntıları. Ben sana özelden cep telefonumu yazayım arada dürterim :))
-
Aldim türk kahvemi sade maden suyumu. Birikmiş bir kac sayfa var okuyayım onlari. Zahmet olacak ama daha cok yazarsanız sevinirim 😁
-
@Lossantosdy O konu halledildi :D
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu bu aralar herkes seyrek girmeye başladı zaten @goyro666 @Sencerium @aemte @Ckfamily @cdzdcd @Lossantosdy @Erkand @Programmer sen bile günde 1 kere post yazıp çıkıyorsun çok bosladilar bizi :)
@Emrah-Borazan o kadar haklısın ki gün içinde zaman su misali geçiveriyo 🤦 saydığın, varsa saymayı unuttuğun bizı ihmal eden tüm ahaliye tek tek tesüflerimi sunuyorum 😄
-
@Emrah-Borazan Pek üstüne düşmüyorum artık çıkarsa çıkar kafasindayim o yuzden pek de heyecan yok
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
902 ci sayfaya geçiş yapıyorum acaba günümüze yetişebilecek miyim :grinning_face_with_smiling_eyes:
Günlük okumazsan hayırrr yetişemezsin 😂😂
evet ya hastaydım gerçi hala tam düzelmedim ama yine de en azından pc yi açıp okuyacak enerjim var bugün biraz:grinning_face_with_smiling_eyes:
@Selly gecmisler olsun önemli bı şey değildir umarım bayadir yoktun
çok teşekkürler süründüren bir nezle/ grip bence covid olduk ama artık covidi umursamadıkları için normal nezle grip muamalesi yapıyorlar :beaming_face_with_smiling_eyes: ben bu yaşıma kadar bu kadar köyü bir grip geçirmedim hala tam olarak düzelemedik ama daha iyiyiz :slightly_smiling_face:
@Selly aynı şeyi bizde yaşadık ben de ayni şeyi söylemiştim böyle bı sürünme yok🤦 tekrar çok geçmiş olsun bol bol c vitamini ☺️
-
@Erkand serzeniş süreçle yada gc heyecanı değil eski sohbeti bol eğlence başka bir sebep yok yani :)
-
@Emrah-Borazan Her Başlığın Bir Derdi var Bu başlığın 2 Derdi Ne Acaba D:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum