Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @Abdullah-1 aynı soruyu 2 kere sorman bir şey değiştirmiyor bu bir, ikincisi ise arkadaşın maddi durumunu uygun bulmamışlardır o yüzden sponsor istemişlerdir ortalama tek kişi bekar için tahmin tabiki bu 10-15k dolar arası bir beklentileri oluyor.


  • İyi rüya yorumlayan biri var mı arkadaşlar bildiğiniz 😃 Özelden link vs atabilirsiniz

  • ⭐⭐⭐

    @Hopes1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    İyi rüya yorumlayan biri var mı arkadaşlar bildiğiniz 😃 Özelden link vs atabilirsiniz

    Bir de kahve falı. Özelden yazabilirsiniz. (resmen araya kaynadım 😁)


  • @hadi-BE Ahaha 😃 Cidden yorumlatmaya ihtiyacım var ama 😃 Normalde hiç sallamam da bu bir önemli geldi bana

  • ⭐⭐⭐

    Bende bir tek rüya tabirlerine internetten bakarım hepsi birbiriyle çelişir aman der kapatırım 😂


  • @tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Bende bir tek rüya tabirlerine internetten bakarım hepsi birbiriyle çelişir aman der kapatırım 😂

    @tolgasatir ben de ben de 😂 işime gelen yorumları inşallah diyip bi güzel kabul ederim gelemeyenlere de amaaaan der kapatırım 🙈

  • ⭐⭐

    @tolgasatir ben hiç hatırlamam :))

  • ⭐⭐⭐

    @Simge-Kutlu baktım para pul oo iyi diyorum bakıyorum batış çöküş aman kim takar 😂😂

  • ⭐⭐⭐

    @Emrah-Borazan bende çok nadir hatırlıyorum hatırladığımda “lan hatırladığıma göre bir bakayım” diyorum ve bakıyorum 😂

  • ⭐⭐⭐

    @Abdullah-1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Merhabalar ben Abdullah 27 yaşındayım yüksek lisans öğrencisiyim geçen yıutubda video gördüm çocuk 19 yaşı dayımıl sponsorluk istemişler green card mülakatında bizden de isterler mi sizce ı bilmem ne formunu doldurması için ap bırakmışler bilgisi olan var mı

    Maddi durum yetersiz gelirse sponsor istenir veya mali belgeleri arttırmanız istenir. Sponsorluk tanıdıgınız yoksa cok zor..


  • Herkese iyi geceler.Aklıma takıldı forumda arastırdım bulamadım. Abd de ARABA ların bizdeki gibi 6 ay veya 1 yıl da ödenen motorlu taşıtlar vergisi gibi bir vergi varmı?Aracı alırken ödenen eyalet vergilerini içinde bu vergive nasıl hesaplanıyor? Bir yerde KDV yüzde 3 ve ÖTV alınmıyor diye yazdığını gördüm. mtv ile bir bilgisi olan ve araç alıken nelere dikkat edilmesi hakkında yazarsa ögrenmiş oluruz.tşk.


  • @Simge-Kutlu ben hala umutluyum. Bir gün bisim den kiralayıp ogrenicem


  • Eveet 57 gün kalmış… deprem bölgesine gönüllü arama kurtarmacı olarak bireysel şekilde gidip binlerce hüzün tadını gözlerimden silme çabaları sonrası uzun zaman sonra tekrar buraya girip karalayıp yazıp çizip birazda kafa dağıtmak istedim…
    Nasıl gidiyor bekleme süreçleri ? Houston tayfa çoğalmıştır mutlaka geri döne döne okuyacağım bu entry girdikten sonra…
    2 haftadır rüyamda yine motor rotalarında tam gaz ilerler oldum eski ve hayatın rutin alışkanlıkları (uzun yol motorculuğu) peşimi bir türlü bırakmıyor… bu yıl green card çıkmazsalı plan yapsakmı diyoruz onu bile yapamıyoruz bir motor alıp moğolistan tarafına şöyle gobi çölünü geçmeli dönüşünde bir nepal yapmalı rotalar oluşturuyorum green card ya çıkarsa ben o parayı mumla ararım moduna hemen düşüyorum… şu 57 gün geçmek bilmez artık 100 den düştükten sonra 1 2 defa bakmıştım sonrası çok farklı geçmiş gibi hissediyorum nedense… ülkenin içinde bulunduğu seçim dönemi bitirdi resmen benim pskolojimi.. yani öyle bir şekle dönüştük ki ya çıkarsa diyoruz planlar iptal.. ya çıkmazsa diyoruz yerine yeni planlar… eşim bu konuda daha normal davranıyor biz çıkmayacak kısmına hazırlanalım piyangodan amorti çıkaramayan insanlarız diyor haklı olarak tabi..
    öyle karışık düşünceler işte.. yaz geliyor eskiden cıvıl cıvıl olurdu ilkbaharlarımız.. sonra yine karışık düşünceler ve hayal-i hüsranlar tabi.. çevremde yeni yeni green card a nasıl başvuruluyor biz gitmek istiyoruz diyen genç dolmuş durumda yabancı dil kursunda tek 30 üstü yaş eşimle ben varız kalanı üniversite öğrencisi hepsinin ortak noktası kaçmak.. çok şanslılarmı demeliyim yada çok şanssızlarmı bilemiyorum ben mesela şanssızım diyorum 20 li yaşlarda deneseydim belki çıkardıda giderdim diye… geçen babamla konuşuyoruz ben günde 16 saat 7 yaşımdan beri çalışıyorum bu emeğimi abd de verseydim nasıl bir hayatım olurdu diye merak ediyorum diyor onu duyunca diyorum ki ben hala şanslıyım…
    Bakalım 2 aydan az kaldı.. martın sonu mayıs derdi eskiler.. 1 nisanda şakayı yapmaya başlarız 23 nisanı ertesi gün kutlarız modunda geçti ilkokulumuz bizim… bundan sonraki süreç belkide bizler için son 20 seneden çok farklı geçecek.. seçim sonrası neler olacak bu süreç nasıl işleyecek biz bu süreçten sonra nasıl ve hangi yöntemlerle yolumuza devam edicez yeni sistem gelecekmi bizi etkileyecekmi tonlarca sorularımız olacak… belkide son kez green card listesindeki ülkelerden birisiyiz… belkide 3 4 sene sonra schengen kapıları bizim gençliğimize açılmış… her plan ve hayaldeki belirsizliğe birde koskoca ülkenin belirsizliği eklenmiş gibi hissediyorum… çıkarda gidemezsek çıkmazda kalırsak düşünceleriyle geçen bir akşamdan herkese bol şans 🙂

  • ⭐⭐

    @Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    2024-2025 yılında Houston Mangal Partisi Görev Dağılımı

    @ibrahimasar baş konuk. Kafalar ondan sorulacak. Yetişkin içecekleri tedarikçisi. Liquor store uzmanı olarak kim ne ile serini hoş etmek isterse masaya hazır edecek (kısaca rakilar ondan :))
    @sencerium Sınırsız Et, En az 3 çeşit tatlı (yengeden) Mangal ve Organizasyon
    @Emrah-Borazan Mangal, Organizasyon, Ege Mezeleri, köfte ve sucuk
    @ckfamily El Yapımı Soslar ve Soğuk Mezeler, Yemek Sonrası Brownieler
    @lossantosdy Maklube, Kuru Fasulye
    @cdzdcd içeceklerin Efendisi 🎉
    @hadi-Be kahvenin yanına sade maden suları
    @goyro666 Yiyici. Nerede Beleş Oraya Yerleşçi. Bekar. Semaverde Çay Yapacak 🙂
    @Simge-Kutlu Tatlılar Ondan Sorulur.
    @adm İnegöl Köfte
    @tolgasatir Mezeler Ondan Sorulur. (Simge Kutlu : Şöyle yoğurtlu sarımsaklısı ayrı zeytinyağlı limonlusu ayrııııı Olacak şekilde Ona Göre :))
    @berolika keyif çayları ve kahveleri
    @debbieLA77 oraya buraya salça :)) sonra envai çeşit ekmek çeşidi (karnimiz doyacak şükür ekmek çıktı :))
    @ytrbilgisayar İtina ile Besmele ile kesilmiş, Kuru Yolum olarak Yolunmuş, Bitkisel beslenmiş vejetaryen, Helal Gıda sertifikası da yanında olan tavuklar :))
    @dytmelek Mersinli limoncu. Ev yapımı limonata (@Lossantosdy hadi iyisin yine kaptın limonatayi :)) ve eski Adanalı enistemiz buzlu muzlu süt (Adana'da çok ünlüdür 🙂
    @paşa kahvenin yanına Adana'dan cezerye
    @Erkand bici bici
    @Programmer Antep fıstıklı katmer lazım mı ? Ya da baklava? (Lazım Olmaz mı? :)) Hepsinden 5 er kilo yazalım :))
    @Mertoidvania buzzz gibi biralar
    @Selly Tarçın Hanım Kızımızın Hatırına Misafir :))
    @aemte LA'den Misafir.Muhlama yapacak. Sonra hep beraber LA'e ona misafir olacağız 🙂
    @hashirama bir hataylı olarak mezeler zeytin salataları babagannuşlar biber közleme ve envai çeşit taratorlar ile sizleri saygıyla selamlıyorum. (Dedi kendileri) künefe ve envai çeşit tatlı da cabası :))
    @daydreamer pizzalar mizzalar 🙂
    @abrakadabra Genel yiyici ve içici 🙂
    @ErdalK Et ve tavuk marinasyonlari onda.
    @caliskanpr Müzikler, eğlendirme. (Animasyon ekibi falanda ekler herhalde :))

    Listede Değişiklik Oldukça Güncelleme Yapacağım..

    Şimdilik Bu Kadar Sağlıcakla 🙂

    @hashirama @Simge-Kutlu eklendi 🙂


  • Eşim için 30 aralıkta pasaport müracaatı Yaptık ama halen basılmadı. 2 ayı geçti. Nasıl olacak böyle. Hızlandırmanın yolu yokmu.

  • ⭐⭐

    @kugutex Aralık ayında başvuranların hepsinde aynı sorun yaşanıyor. Eğer aciliyetiniz varsa 199 u arayıp aciliyet belirtmeniz halinde (kanıt isteyebiliyorlar) hizlandiriyorlar.


  • @kugutex Twitter üzerinden @nvi adresine seyahate çıkacağım pasaporta acil ihtiyacım var vb bir Tweet atarsanız dm üzerinden size geri dönüş yaparak bilgilerinizi alıyorlar ve işlemlerinizi hızlandırıyorlar.


  • Günaydınlar efenim mesaisi başlayanlar kolay gelsin.. 🙏🥰

  • ⭐⭐⭐

    Günaydınlar

  • ⭐⭐

    Günaydınlar Efenim


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

56
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum