@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@waterman doğum günün kutlu olsun kardeşim
-
Green card ciksin esenlerden kadillak armali mangels jinyu kafa basik etiketci isi kahverengi goguslu 91 dogan L alip amerikada 2012 cts v swap yapacam 94 02 camaro arka duz dingil. Ruyamda gordum
-
Benim totemi çalmışlar

Şaka bir yana arkadaşlar ben duamda hep hayırlısıysa bana gelsin yoksa gelmesin derim. Niyeyse bu yıl çıktığına inanıyorum. Ama duam yine belli hayırlısı olsun -
@waterman doğum günün kutlu olsun nice senelern olsun Amerikada

-
@waterman Doğum gününüz kutlu olsun.
Herkesin berat kandili kutlu olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin
-
greencard'a son başvurunuzda ka yaşındasınız.ortalama yaş kaç acaba merak ettim
-
@sadikcagan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bir abimiz 30 yaşında başlayıp 18. Senesinde şansı yakaladı:)) bense 30lu yaslardayim

-
@sadikcagan 33
-
Merhaba, ufak bir sorum var zor bir cevaba sahip olup olmadigi konusunda bir fikrim yok. yardimci olursaniz sevinirim.
ben abd icerisinde j1 to f1 yapmis sekilde f1 statusuyle bulunuyorum ve green card basvurusu yaptigim zaman 21 yas altindaydim (20). sonuclar aciklandigi zaman da 20 yasinda olacagim halen. bu eylulde 21 oluyorum. annem babam ve kendim icin 3 ayri basvuru yaptim olmasi gerektigi gibi dogru bir sekilde.
annem yahut babam bu cekilisi kazandigi zaman ve oldu da her sey sorunsuz gitti vize mulakati alip greencardlarini aldilar.
onlar turkiyede ben buradayim, kurala gore gc isteyen herkes ana talihli ile birlikte giris yapmak durumunda. lakin ben turkiyeye donmek istemiyorsam ve sureci buradan devam ettirmek istiyorsam kazananlardan biri giris yaptiktan sonra veya once surece burada yasal haldeyken dahil olabilir miyim? veya diger opsiyonlar nedir? tesekkur ederim. @crazycells -
@sadikcagan 38
-
Pazartesileri
atlayıp direk Salı'ya geçmenin bir yolu olsa keşke... -
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bugun benim doğum günüm ve Berat kandili cok hayırlı bi güne denk gelmesi benim için çok manidar oldu.. İnsallah en büyük hediye mayısta gelir

23e bastım inşallah 24üme ABD’de girmek nasip olur. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın hayırlı kapılarını sonuna kadar açsın 
Doğum günün kutlu olsun dostum nice mutlu sağlıklı senerelerin olsun inşallah
-
Günaydınlarr herkesee koşar adımlar ile 60 (tokata) gidiyoruz yani tam 2 ay sonra bazılarımız sevinçten bir hafta uyuyamayacak ( inşallah bunlardan oluruz) ahahah
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ErdalK hahahahah ay çok güldüm bir an öyle birini düşündüm yan koltuğumda baya eğlenirdm seninle herhalde abuk subuk konular açardın kesin konuşmak için ikide bir tuvalete gitmeler elini yıkamaya falan hostese bişey sormalar :)))
Muhtemelen bir süre kitap okurum ardından biraz film izlerim ama bir noktada artık ya uyurum ya çevredekilere sarardım
birde bacağımda rahatsızlık olduğu için ortalama 2-3 saatte bir kalkıp uçakta volta atmam gerekebilirdi 
-
@daydreamer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bu ne ya daha atmışbir matmışbir

Öyle deyince uzun gibi görünüyor olabilir ama aslında değil;
1 ay kalmasına 1 ay kaldı sadece

Güzel mantık
askerde olsak bizden çok şafağı olanlara takılır kendimizinkini unuturduk ama hepimizin şafağı aynı olunca bu da mümkün değil 
-
@daydreamer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Pazartesileri
atlayıp direk Salı'ya geçmenin bir yolu olsa keşke...abi mümkünse pazar diyelim mi çünkü dün çok hızlı geçti
-
@bostonlı, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@daydreamer teşekkür ederim bordo pasaporta 26 aralıkta başvurduk ama hala basım öncesi kontrol aşamasında diyor. 199 u aradım Aralık ayındakilerde yoğunluk var diyo ne alakaysa. Aralık ayındakileri bilerek geciktirdiklerini düşünüyorum.
Eşim 21 Aralık'ta başvurdu ben 26 Aralık'ta başvurdum ocağın ortası gibi 199 u aradım 7 Şubat'ta yurtdışı seyahati planlıyorum pasaport işlemlerimi hızlandırmanızı rica ederim dedim 2-3 gün sonra geldi , eşim de inatla aramıyor zaten acelesi yok ne zaman gelirse gelsin diye hala bekliyoruz onun pasaportunu
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İyi pazarlar biran önce şu güne gelip

hepimiz sonuçlar açıklandıktan sonra da
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa program for the fiscal year 2024
şu yazı ile karşılaşıp çok küçük case numberlar ile biran önce sorunsuz şekilde vizelerimizi alıp toplu olarak biran önce Amerika ya giriş yapıp çok güzel bir hayat kurarız umarım

Amin ağzınızdan bal damlıyor resmen

-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bugun benim doğum günüm ve Berat kandili cok hayırlı bi güne denk gelmesi benim için çok manidar oldu.. İnsallah en büyük hediye mayısta gelir

23e bastım inşallah 24üme ABD’de girmek nasip olur. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın hayırlı kapılarını sonuna kadar açsın 
Doğum gününüz kutlu olsun, pastada ki mumları üflerken derinden ve içten bir GC kazanma dileği tutun
-
@sadikcagan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ben de 29 yaşında ilk başvurumu yaptım bakalım , acemi şansı olarak belki çıkar

Benzer Başlıklar
132
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k