DV2024 Sohbet Odası
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly aniden yüksek sesle AMİİİN diye bağırdım.. Annem diyo "olum sen denyo musun?" askdjkdfjsld
:face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth:
-
These Karens making me laugh crazy as fuck. 😂
https://www.instagram.com/reel/CpT2FbmsoI6/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
@Ping-PONG adamin sondaki kacisina 61 gundur guluyorum :face_with_tears_of_joy:
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG adamin sondaki kacisina 61 gundur guluyorum :face_with_tears_of_joy:
Ben canım sıkılınca açıp izliyorum. Keyfim yerine geliyor. 😂
-
Ya bu haftasonları niye bu kadar çabuk geçiyor 😔 ??? 😭
-
Bugun benim doğum günüm ve Berat kandili cok hayırlı bi güne denk gelmesi benim için çok manidar oldu.. İnsallah en büyük hediye mayısta gelir 🙃🎊🎉 23e bastım inşallah 24üme ABD’de girmek nasip olur. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın hayırlı kapılarını sonuna kadar açsın 🙏
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bugun benim doğum günüm ve Berat kandili cok hayırlı bi güne denk gelmesi benim için çok manidar oldu.. İnsallah en büyük hediye mayısta gelir 🙃🎊🎉 23e bastım inşallah 24üme ABD’de girmek nasip olur. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın hayırlı kapılarını sonuna kadar açsın 🙏
Doğum günün kutlu olsun 😊
-
@waterman 🎂🎂🎂
Hayatının daha başı, inşallah sana çıkar, inşallah seneye 🗽 ta kutlarsın 🎉🎉🎉🎁🎁🎁 -
@waterman doğum günün kutlu olsun kardeşim
-
Green card ciksin esenlerden kadillak armali mangels jinyu kafa basik etiketci isi kahverengi goguslu 91 dogan L alip amerikada 2012 cts v swap yapacam 94 02 camaro arka duz dingil. Ruyamda gordum
-
Benim totemi çalmışlar 😂😂 Şaka bir yana arkadaşlar ben duamda hep hayırlısıysa bana gelsin yoksa gelmesin derim. Niyeyse bu yıl çıktığına inanıyorum. Ama duam yine belli hayırlısı olsun
-
@waterman doğum günün kutlu olsun nice senelern olsun Amerikada 😅
-
@waterman Doğum gününüz kutlu olsun.
Herkesin berat kandili kutlu olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin
-
greencard'a son başvurunuzda ka yaşındasınız.ortalama yaş kaç acaba merak ettim
-
@sadikcagan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
greencard'a son başvurunuzda ka yaşındasınız.ortalama yaş kaç acaba merak ettim
Bir abimiz 30 yaşında başlayıp 18. Senesinde şansı yakaladı:)) bense 30lu yaslardayim 😂
-
@sadikcagan 33
-
Merhaba, ufak bir sorum var zor bir cevaba sahip olup olmadigi konusunda bir fikrim yok. yardimci olursaniz sevinirim.
ben abd icerisinde j1 to f1 yapmis sekilde f1 statusuyle bulunuyorum ve green card basvurusu yaptigim zaman 21 yas altindaydim (20). sonuclar aciklandigi zaman da 20 yasinda olacagim halen. bu eylulde 21 oluyorum. annem babam ve kendim icin 3 ayri basvuru yaptim olmasi gerektigi gibi dogru bir sekilde.
annem yahut babam bu cekilisi kazandigi zaman ve oldu da her sey sorunsuz gitti vize mulakati alip greencardlarini aldilar.
onlar turkiyede ben buradayim, kurala gore gc isteyen herkes ana talihli ile birlikte giris yapmak durumunda. lakin ben turkiyeye donmek istemiyorsam ve sureci buradan devam ettirmek istiyorsam kazananlardan biri giris yaptiktan sonra veya once surece burada yasal haldeyken dahil olabilir miyim? veya diger opsiyonlar nedir? tesekkur ederim. @crazycells -
@sadikcagan 38
-
Pazartesileri 🤬 atlayıp direk Salı'ya geçmenin bir yolu olsa keşke...
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Doğum günün kutlu olsun dostum nice mutlu sağlıklı senerelerin olsun inşallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum