@nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
günaydın forum ailesi @omerozufacik ve @daydreamer kişilerin bahsettikleri sorunları üzerine dün akşam THY yönetimi ile yaptığım toplantı sonucunda olumlu gelişmeler oldu. Bizim gideceğimiz zaman ki uçağı boeing 777 olarak ayarlayıp yeşilkart forum ailesinin tüm fertleri bindikten sonra geriye kalan biletleri satacaklar. Bu yüzden koltuk sırası ve numaralarını bildirirseniz ona göre uçak ayarlanacaktır. Tek bir kişinin koltuğu değişmedi o kişi de @debbieLA77 çünkü kendisi delidir. Yöneticiler ellemeyelim dediler kendisini
@adm @berolika @diablo_ercan @Simge-Kutlu @yenihayaletadam @Ckfamily @goyro666 @tolgasatir @Emrah-Borazan
biz 3 kişi bir de Tarçın Hanım kızımız için de koltuk rica etsek. 38 ABC olabilir mi mesela Tarçın Hanım kız o geniş alanda takılır
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly aynen bernde sana katılıyorum... o yüzden ülkeye illegal yoldan girenlerin paylaşımlarını yapanlar böyle köylü kurnazlığı ile sanki bi halt bulmuşcasına bunları insanlara anlatıp paylaşanlara karşı bir mide bulantısı duyuyorum... beyninlerinin küçük ve kapasitelerinin o olduğunu düşünüyorum... türk işte... buradaki türkler bu aynı İlber ortaylının dediği gibi ( bu tipler yüzünden) çokta göç için istenilen bir toplum değilsiniz diyor...
maalesef öyle. insanları dolandırmanın dolandırıcılık değil akıllılık olduğuna inanan saçma bir düşünce yapısına sahip bir milletiz yüzdelik büyük kısmımız. bunu da göstermekten söylemekten çekinmiyoruz çünkü marifet ya . bende olsam bu tarz insanları istemem ülkemde.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
38 numara senin olacak çünkü özel durumundan dolayı ilk çıkış yapması gereken kişilerdensin.

aa dolmuş 38 ABC peki 38 in diğer cam tarafı kısmını da bize ayrıabilir miyiz satılmadıysa

-
Nike invicible run3 satın almak istedim ve ödemeye kadar ilerledim. Bilin bakalım ne oldu.
3899Tl olduğu için satın alamıyor muşum. Gümrük vergisine takılıyormuş. Vergiyi ödemek istesem bile sipariş veremiyorum.
2900TL veya altında bir ayakkabı beğenmek zorundaymışım.Allah belanızı versin diyorum ve köşeme çekiliyorum.
-
ukraynalı bebeler 4 senede otomotiv krallıgı kurdular amerikada. Ülkeleri çöktü battı adamlar degere bindi merch parasıyla tamirane açtılar. Rusya türkiyeye saldırmış olsaydı biz amerikada olsaydık degere binmek biyana işten kovarlardı sizin ülke alahuekber diyerek ruslara ateş ediyor pis musliman falan derlerdi. Adamlar 4 senede abad oldu ben 4 sene önce 20 liraya aldıgım avrupa parçanın sahte çin malını 200 e alıyorum artık. Secimlerden önce şu vizenizi gideceginiz ülkeleri garantileyin.Ana baba bacı dinlemeyin ölen ölsün burada. Şili mili . Beyaz rusya, st petersburg, Andorra , Sırbistan, Guney afrika nere denk gelirse. Vatandaslık alırsam eger ismimi cismimi degiştirecem. Umrumda olmayacak . içimden bile aglamayacam.
-
-
@Ping-PONG ben anlamadım kafam karıştı ne oldu yani gümrük ne istiyor ayakkabı ne kadardı...
-
@Lossantosdy siyah bir turp alıyorsun yıkıyorsun güzelce için bie kaşıkla oyuyorsun dışarı çıkarıp atıyorsun ( sanki kabak dolması dolduracakmış gibi oy) içine bal koyuyorsun o açtığın oyuk içine 1 tatlı kaşığı kadar,biraz da taze çekilmiş karabiber ek, bunu dik duracak şekilde bir yere bırakıyorsun geceden... (altından bir kesik alabilirsin tabanı düzleştirmek için ama dikkat et çok oyduysan alttan delinebilir) sabah da kalkıp bunu bir güzel içiyorsun öksürükten eser kalmıyor o gıcık mıcık gidiyor...
-
@ErdalK bu da amerikaya giderken uçakta ne yapacağını bilemeyip saçmalayanlardan bence hepimiz böyle olur:)
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG ben anlamadım kafam karıştı ne oldu yani gümrük ne istiyor ayakkabı ne kadardı...
Nike ın kendi sitesinden “tr olan” satın almak istedim. 150€ üzeri sipariş almıyor. Çünkü gümrükten geçmiyormuş. Bireysel internet alışverişlerinde ayda 5 tane 150€ yu geçmeyen mal alma hakkımız varmış.
Sanki ticaret yapıyorum. Ayağıma giymeye ayakkabı alıcam.Saçma sapan bişey işte.
-
@Ping-PONG ben yurtdışından alıyorsun sanmıştır. Türkiye sitesinden alamaman çok saçma
️ -
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG ben yurtdışından alıyorsun sanmıştır. Türkiye sitesinden alamaman çok saçma
️Türkiye sitesinden almaya çalışıyorum zaten.
Anlam veremedim.
Neyse 2699Tl olan başka bir model beğendim aldım.
Ekim’ de tatile gideceğim. O zaman gider mağazadan beğenir 3-4 çift alır öyle gelirim. 🥹 -
Günaydınlar arkadaşlar herkese iyi hafta sonlarıı , şafak neredeyse 61 (trabzon) haftada sadece pazar günü tatilim var ama green card da CN 1XX olacağı için ingilizce çalışmam lazımm çalışanlara da kolay gelsinn
-
Günaydınlar Efenim
-
Gece Cape Cod rüyaları gördüm (hiçbirini hatırlamıyorum sadece uyandığımda fark ettim gördüğümü) sabah bir baktım boğazım ağrıyor. Yutkunamıyorum resmen
-
@Ping-PONG la söyleseydin bir hesap açar verirdim sana ordan alırdın. Ayrıca çok saçma bir kural en dandik ayakkabı bile 1000 lira olmuşken bu markalar bu aralıkta kaç model satabilecekler
-
@yenihayaletadam cambly canmış , özgüvenim geldi resmen

-
Cambly demişken @Simge-Kutlu sanırım sen önermiştin dani hocayı gerçekten çok iyiymiş bundan sonra ki dersleri ondan revize ettim bile direk konu odaklı gidiyor. Beklemedik sorular sorup kelime üretmemi sağlamaya çalışıyor epey iyi. @Rüştü-Gürbüz tavsiye ederm ama boş slot bulmak zor abi de

-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam cambly canmış , özgüvenim geldi resmen

biraz bi geliştireyim kendimi bende düşünüyorum ama çekilişi kazandıktan sonra

-
@tolgasatir Selamlar, tavsiyeyi @dytmelek yapmıştı
Kelime üretmeyi sağlaması çok iyi, bazı hocalar ile sadece bakışanlar da var maalesef. Boş zamanını kovalayacağız artık, teşekkürler
🫠
Benzer Başlıklar
135
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k