DV2024 Sohbet Odası
-
Günaydınlarr herkese bir günü daha gönderdik kaldı 63 ( Şanlıurfa ) güne güne doğru koşar adımlar ile gidiyoruz
-
@yenihayaletadam güzel günler görecek miyiz casper
-
@Simge-Kutlu oldu biraz ya :D
-
@Emrah-Borazan bildiğimiz bir şey ise fikir iletmeyi seviyorum :D birde başka türlü zaman geçmiyor :D iş yerinde çalışırken bir ekran da çalışıyorum diğer ekran da forum açık :)
-
@yenihayaletadam 13 gün sonra mı amerikayı saymaya başlayacağız 50 eyalet :face_with_rolling_eyes:
-
Günaydınlar efenim
https://www.instagram.com/p/CpTcmsns11B/ -
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy eşimle ikiz olabilir misiniz acaba? 🤔😂😂
İkizi bilmem ama çok iyi arkadaş olacağımızdan eminim 😅 bu arada benim ve eşimin neden adı yok koltukta, bak yakarım bu gezegeni 😅😅
-
günaydın forum ailesi @omerozufacik ve @daydreamer kişilerin bahsettikleri sorunları üzerine dün akşam THY yönetimi ile yaptığım toplantı sonucunda olumlu gelişmeler oldu. Bizim gideceğimiz zaman ki uçağı boeing 777 olarak ayarlayıp yeşilkart forum ailesinin tüm fertleri bindikten sonra geriye kalan biletleri satacaklar. Bu yüzden koltuk sırası ve numaralarını bildirirseniz ona göre uçak ayarlanacaktır. Tek bir kişinin koltuğu değişmedi o kişi de @debbieLA77 çünkü kendisi delidir. Yöneticiler ellemeyelim dediler kendisini :) @adm @berolika @diablo_ercan @Simge-Kutlu @yenihayaletadam @Ckfamily @goyro666 @tolgasatir @Emrah-Borazan

-
Günaydınlarr günaydınlarr zaman biraz geçmeye mi başladı yoksa bana mı öyle geliyor :D
-
@AstamRua, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam güzel günler görecek miyiz casper
neden olmasın sadece bir düşün case number a bakar ki benim hedefim ilk 100 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
günaydın forum ailesi @omerozufacik ve @daydreamer kişilerin bahsettikleri sorunları üzerine dün akşam THY yönetimi ile yaptığım toplantı sonucunda olumlu gelişmeler oldu. Bizim gideceğimiz zaman ki uçağı boeing 777 olarak ayarlayıp yeşilkart forum ailesinin tüm fertleri bindikten sonra geriye kalan biletleri satacaklar. Bu yüzden koltuk sırası ve numaralarını bildirirseniz ona göre uçak ayarlanacaktır. Tek bir kişinin koltuğu değişmedi o kişi de @debbieLA77 çünkü kendisi delidir. Yöneticiler ellemeyelim dediler kendisini :) @adm @berolika @diablo_ercan @Simge-Kutlu @yenihayaletadam @Ckfamily @goyro666 @tolgasatir @Emrah-Borazan

🎉🎉🎊🎊🎊✨✨🎆🎆🎇🎇🎇
Sayın @ayvalik10 hakkınız ödenmez, 7 bilet rica edebilir miyim, koltuk numarası hiç önemli değil
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam 13 gün sonra mı amerikayı saymaya başlayacağız 50 eyalet :face_with_rolling_eyes:
evet onun için de şafak 13 gün
hayatımız hep beklemek şafak saymakla geçiyor bee :/
keşke her zaman hemencik olsa ya -
@berolika Günaydınnnn 🖐️ Ara sıra unutmadan zaman geçmiyor ya ☺️
-
Günaydın
-
@Ferhat-Kar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika Günaydınnnn 🖐️ Ara sıra unutmadan zaman geçmiyor ya ☺️
Evet evet kesinlikle arada unutmak lazım :D Ama asla unutamıyorum ofiste boş vaktim oluyor sürekli buralardayım :D :D
-

abi cam kenarı benim için yeterli
@daydreamer abi müsade ederse yan yana da olabilir tecrübelerine ihtiyacım varrrr :smiling_face_with_sunglasses: :star-struck: :nerd_face: -
@Rhonster ben hep pencere kenarı isterdim yurtiçinde ama o kadar uzun saat pencere kenarı insanı sıkar gibi geliyor, dediğin gibi arka taraftaki 4lülerden alalım diyoruz, bir alabilseydik bileti 😅
-

Efenim cam kenarı gördüğüm 34 numaraya talibim :D cam kenarı rezerve etmek istiyorum saygılar :D
-
@Erkand Erkan size de geçmiş olsun inşallah bu son olur, biz Mersin’de bu kadar etkilendik sizi düşünemiyorum😔
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum