Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
Buraya ilkgirişi yazmak için ne hayallerim vardı ama amerikaya gelişimiz hayallerimizdeki gibi olmadı biletimizi 8 şubata almıştık maalesef depreme yakalandık bir gece dışarda bir gece çadırda bir gecede havaalanında kaldık amerikaya geldik biraz zor oldu ama geldik kedimizle birlikte,kendimize biraz daha gelince ayrıntılı yazacağız ama amerikaya girişde hiç sorun yaşamadık
-
Ülkeye ilk girişimizi yaptık, detaylı bir anlatım yakın zamanda gelecek, deprem yaşamak ve 4 gün sokakta kalmak gibi olaylar yaşadık, bir sürü insanı çaresiz bırakan bu durumda henüz ilk izlenim ve neler olduğunu anlatmak için biraz erken. Hepimiz iyiyiz, kedimizi getirdik, insanlar çok anlayışlı, şimdilik bu kadar.
Umarım depremin ve yaşanan olayların yaraları çabuk sarılır.
-
@Erkan-Gürsoy Çok geçmiş olsun, yeni hayatınızda umarım her şey dilediğiniz gibi olur.
-
@Erkan-Gürsoy Cok cok gecmis olsun . Hersey gonlunuzce olsun yeni hayatinizda
-
@Figen Çok teşekkür ederiz Figan Hanım.
-
@Erkan-Gürsoy Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah yeni hayatınızda sağlık, huzur ve mutluluk hep sizlerle olur.
-
@Erkan-Gürsoy buruk bir havada da olsa Amerikaya Hoşgeldiniz... umarım Buradaki hayatınız size çok iyi davranır. :love-you_gesture_dark_skin_tone:
-
@Erkan-Gürsoy Hayırlara vesile olsun Ya Nasip
-
Sistem bu başlıktan bahsetti
-
@Erkan-Gürsoy Biraz geç oldu ama anca girebildim foruma abi mâlum deprem..
Çok sevindim umarım sorunsuz şekilde hayatiniza devam ediyorsunuzdur. Umarım orada da çok mutlu olursunuz .. @çakıl
-
@Erkand çok teşekkür ederiz sen nasılsın iyi misin
-
@çakıl Bıraktığınız gibiyiz abla iyi olmaya çalışıyoruz..
-
@çakıl Houston yolculugunuz bitti mi? Herşey yolundadır umarim
-
@Emrah-Borazan evet houstona geldik ev tuttuk umarım eşim @Erkan-Gürsoy ilk ayımızı ve ülkeye giriş tecrübemizi yazar biran önce 😁
-
@çakıl hayırlı uğurlu olsun :)
-
@çakıl hem ABD ye hem de Houston a hoşgeldiniz. Bir de Adana dan. 👌😊😉 en sevdiğim. Bir şeye ihtiyacınız olursa haber verin lütfen.
-
@çakıl çok sevindim. Bir gün Houston'da görüşmek dileğiyle :)
-
@denizci10 çok teşekkür ederiz sizinle görüşmeyide çok isteriz tecrübelerinizi okuyorum alışveriş yaptıgınız yerlere felan bakıyoruz 😀 çok faydalı bilgiler gerçekten , biz cypress tarafındayız
-
@Emrah-Borazan🙏 @tolgasatir çok teşekkür ederim
-
@hope123 Teşekkür ederiz.
-
@denizci10 Çok teşekkür ederiz. Yakında tanışmak dileği ile.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum