Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
873 213 134.7k 217

• Bu ileti silindi!

• @MySea Ben Georgia'da yapıyorum. Bölgeye göre çok değişiyor kazançlar.
    Ben full time yapmıyorum fakat schedule oluşturup çalışıyorum. Çok şükür elime geçiyor birşeyler ama sıkıntı var tabi.
    Yani işin yoğun olduğu saatlerde ard arda siparişler geliyor iyi güzel de....

1. Yüksek tutarlı işleri yakın mesafede yakalarsanız iyi ama uzak mesafede yakalarsanız zaman kaybı oluyor ve saatlik kazanç düşüyor.

2. Yada 2 tane 3-4 dolarlık işi işi birleştirip yakın mesafede teslimatı yapmanızı istiyor, uğrayacağınız kapı sayısından dolayı zaman kaybınız olabiliyor.

Benzer handikaplar var fakat dediğim gibi bölgeye bağlı değişkenlik gösterse de benim bulunduğum eyaletde iyi kötü kazanıyoruz .

• @caglaror istatistik icin tesekkurler. Uber Eats soforu olmak icinde araci inspection yaptirtmak sart mi?

• Merhaba arkadaşlar, şu an doordash hesabı açmak istediğimiz zaman bekleme listesine alıyor. Fakat hesabı olan biri davet kodu gönderdiği zaman bekleme listesine alınmadan hesaba giriş yapılıyormuş. Bilgisi olan var mı ve doğru ise davet linki atabilir misiniz?

• Merhabalar, bir sorum olacak konuyla alakali, Ben J1 internship vizesi ile geldim ve 1 yillik internshipi bitirdim, bitirmeden 1 ay once de evlendim. Ama evlilik uzerinden green card basvurusu yapmadim henuz. Ssn numaram var ve bununla Uber yapabilir miyim? Ilerde green card surecinde sorun yasar miyim?

• ⭐⭐⭐

@sezerrenderr gerçekten çok yasal konusunu bilmiyorum @denizci10 @gucarslan @crazycells daha net cevap verir ama bence bir an önce süreci başlatıp çalışmaya da süreciniz işleme alınınca başlayın derim en azından sürecim başladı dersiniz aksi taktirde kaçak çalışma gibi gözükebilir.

• @sezerrenderr SSN olması yasal olarak çalışabilmeniz anlamına gelmiyor maalesef. Yasal statünüzün de olması lazım. Greencard veya çalışma Labor Certificate olmadan SSN ininizi kullanıp çalışırsanız ileride sıkıntı yaşamanız muhtemel.

• @denizci10 Çok teşekkür ederim. Bir süre daha beklemeye devam.

• @sezerrenderr bence de. riske atmayın kendinizi

• @azimzade bende böyle bir secenek cıkmadı hocam, bende 1 ay önce üye oldum ve calısmaya basladım.

• ilerde düzelir mi bilmem ama şu an net ki Uber eats NYC'de çöp oldu resmen..

• @darkside, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

ilerde düzelir mi bilmem ama şu an net ki Uber eats NYC'de çöp oldu resmen..

Aynen kardesim.Chicago icin konusursam eger;Bildigin öldü artik,sadece delivery icin degil.amazon flex,lyft,uber ride inanilmaz dustu kazanclar.Hatta soyle bir ornek vereyim:Ben mart 2022 de geldigimde ubereats 1 yillik Ehliyet istiyordu,gecen baktimda bu sarti kaldirmislar,ehliyette adin yazsin yeter diyor yani adamlarin elinde delivery yapan kalmamis (kazanclar nasil dustuyse artik anlayin)

• @nadogus Bence elinde driver kalmamasından ziyade böyle her hesabı kolayca açıp ortalığı driver doldurdukları için iş düştü.. Her 10 kişiden 8i uber kullanıyor burada. Pasta aynı pasta ama pay isteyenler çoğaldı.

• ⭐⭐⭐

@nadogus bence burda ters mantık kurmuşsun , delivery yapan insan azalsa kazançlar artar çünkü tüketim çılgınlığı bir şekilde devam ediyor. sanırım dediğin gibi 1 yıllık ehliyet şartını kaldırmalarından dolayı aşırı bir delivery yapan sayısı oluştu ve işler bu kişilere de dağıldığı için azalma var.

• @darkside, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@nadogus Bence elinde driver kalmamasından ziyade böyle her hesabı kolayca açıp ortalığı driver doldurdukları için iş düştü.. Her 10 kişiden 8i uber kullanıyor burada. Pasta aynı pasta ama pay isteyenler çoğaldı.

Bence pasta ayni pasta degil.insanlar artik yemeklerini kendileri gidip aliyor.Driver sayisinda ciddi artis oldugunu bende kabul ediyorum.Bunlarin hepsini bir araya getirdiginde kazanclarin neden dustugunu anliyorsunuz

• @nadogus

corona yüzünden kimse çıkmıyordu artık dediğin gibi insanlar kendileri çıkıp alıyor ayrıca herkes corona zamanı kazanılan paraları duydukça vay be ne kadar kazanç var delivery işinde deyip giriyorlar. Ancak delivery işinde olanlar çok daha iyi biliyorlar rating ne kadar yüksek ise o kadar iyi siparişler sana geliyor. 5 yıldızlı bir kişi ile görüşüyorsun nasıl delivery işler diye harika şahane diyor. Fakat sen ilk defa başlayacaksın bu konuşmadan sonra beklenti içine giriyorsun. EEEE hani bu paralar kazanıyorduk diye moral sıfır. Konuştuğun kişi söylese 5 yıldız olmadan bu paraları kazanamazsın diye. Bilmiyorum yoğunluktan izliyor musun hiçbir youtuber artık delivery yapmıyor. Hepsi bıraktı ama hepsi. Çekilen videolara bak en az 1-2 yıl öncesi videoları var. Ondan dolayı artık delivery yapıcam diye gitmeyin Türkiye de gitmeden bir iş hakkında bilgi sahibi olun diye sohbet odalarında sürekli söylüyoruz.

• @ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@nadogus

corona yüzünden kimse çıkmıyordu artık dediğin gibi insanlar kendileri çıkıp alıyor ayrıca herkes corona zamanı kazanılan paraları duydukça vay be ne kadar kazanç var delivery işinde deyip giriyorlar. Ancak delivery işinde olanlar çok daha iyi biliyorlar rating ne kadar yüksek ise o kadar iyi siparişler sana geliyor. 5 yıldızlı bir kişi ile görüşüyorsun nasıl delivery işler diye harika şahane diyor. Fakat sen ilk defa başlayacaksın bu konuşmadan sonra beklenti içine giriyorsun. EEEE hani bu paralar kazanıyorduk diye moral sıfır. Konuştuğun kişi söylese 5 yıldız olmadan bu paraları kazanamazsın diye. Bilmiyorum yoğunluktan izliyor musun hiçbir youtuber artık delivery yapmıyor. Hepsi bıraktı ama hepsi. Çekilen videolara bak en az 1-2 yıl öncesi videoları var. Ondan dolayı artık delivery yapıcam diye gitmeyin Türkiye de gitmeden bir iş hakkında bilgi sahibi olun diye sohbet odalarında sürekli söylüyoruz.

5 yildiz,topdasher falan bunlarin hepsi hikaye.keske gelen orderlarin screenshot alsaydim daha net anlardin.Resmen hayrina calismanizi istiyorlar.Ahh o youtuberlar ahhh.Bende zaten Cdl imi aldim,haftaya tirda trainingime basliyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nadogus zaten sorun burada gerçeklerle videolar arası siyah - beyaz gibi farklar var. Hayırlı olsun bu arada cdl ehliyetin.

• @ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@nadogus zaten sorun burada gerçeklerle videolar arası siyah - beyaz gibi farklar var. Hayırlı olsun bu arada cdl ehliyetin.

Cok tesekkur ederim

• @nadogus Uber driver nasıl peki oda mı rezalet durumda ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k