DV2024 Sohbet Odası
-
@yenihayaletadam Bu sene enflasyon USA yüksek Seneye başvuracak kardeşimiz Belki Nişan Düğün Yapar Şansını 2 ye KAtlar
Belki Yüksek lisans Felan eder 3. e katlar Çocuk sayısını artırır 4. E Katlar
Bizde varyasyon çok Yokyasyon Yok -
@ytrbilgisayar 🤩 Abi o soz ne guzelmis oyle ya. İzninle totem olarak kullanabilir miyimm?
-
@yenihayaletadam neye inanirsan o olur kötü senaryo üretme :D
-
@Arda-Portakal-0 keske 17 ye dönsem en güzel yas ... ins 18 yasin sana gc getirir de egitimini amerika da alirsin
-
@goyro666 Teşekkür ederim inşallah. Ben aslında 14 yaşımdan beri bu işleri araştırıyordum artık 18e yaklaştık başvuru zamanı geliyor :)
-
@goyro666 hep çıkacak diyoruz bir de böyle deneyelim dedim 😂
-
@yenihayaletadam iste zaten cikacak dedigimiz icin kaybediyoruz cikti dememiz gerekiyormus hahaha ben de valla bu olumlama cart curt ugrasan bir arkadastan ögrendim :D
-
@Arda-Portakal-0 böyle seyleri arastirmaya tenezzül etmedigimiz bir ülke de yasasaydik keske...
-
@ytrbilgisayar evlilik tamamda yüksek lisans ve çocukla şansını nasıl katladığını anlayamadım
-
@goyro666 o zaman ben gidiyorum artık 😂😂
-
@Emre-Kurtulmuş o da bizde Sır Olarak Kalsın
🇺🇸Çocuk Berekettir🇹🇷 -
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@celica alıştım artık ya bu sene açıklanmasına bile 75 gün kaldı geldi neredeyse hele ramazanda falan derken gelecek o gün yine o tatsız günü yaşayacağız ve sayacı 365 gün olarak ayarlayacsğız 🥲
Forum matem yerine dönüyor. Burada aylarca hayallerini paylaşan plan yapan çoğu üyenin hayallerini ertelemek zorunda kaldığını görüyorsun. Kendine üzülmeyi bırakıp forumdakilere üzülüyorsun falan. Çekiliş günü çok enteresan duygular yaşatıyor insana. Kazanan az sayıda şanslı çıkıyor onları tebrik ediyorsun. Bir de forum daha sonuçlar açıklanmadan talepten çökmeye başlıyor erişim zorluğu yaşıyorsun..
-
geçtiğimiz yıl bu siteyi atmıştık tekrar atalım ki kaybetme oranımızı daha iyi kavrayalım. Siteye guvenmıyorum ama yuzdelık olarak mantıklı geldı. 2064 de talihli oluyorum nasipse :thinking_face:
https://www.dvchances.com/ -
@celica Benimde 10 sene gözüküyor 2033 . Fenada tutturmamış 13 seferinde kazandım .
-
Günaydınlar
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
geçtiğimiz yıl bu siteyi atmıştık tekrar atalım ki kaybetme oranımızı daha iyi kavrayalım. Siteye guvenmıyorum ama yuzdelık olarak mantıklı geldı. 2064 de talihli oluyorum nasipse :thinking_face:
https://www.dvchances.com/@celica DV2025 diyor ben okeyim hahaahah
-
@celica
bu siteyi kapatmaları lazım. 2056 felan dedi -
Günaydın 2150 için seçildim. Ula heyaaat
-
@yenihayaletadam hadi hayirlisi :))
-
@hasnotben Sabret abi bi gun seciliyorsun bak iste :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum