Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells crazycells merhaba, henuz basvuru yapmadim. aklima takilan bir konu var. cifte vatandasim hem bulgar hem turk acaba turk kimliginle mi basvuru yapmaliyim yoksa bulgar mi? simdiye kadar hep bulgar kimligim ile basvuru yaptim. acaba fark var midir?


  • Kocaman bir hayat hikayesini geride bırakmaya hazırım. Çıksa da çıkmasada kafaya koydum, idris usta gibi gemiden atlasam da gene gideceğim. Ölmezsem ve 60 yaşında dahi olsam yine gitmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Umutlar, hayaller, para ve rahat bir hayat için değil dostlarım. Ne için? Özgürlük için.


  • @reader koskoaca 1 sene geçmiş vay be :)) bol şans seni hep görürdüm geçen sene umarım bu sene kazanırsın

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gc_dream DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells crazycells merhaba, henuz basvuru yapmadim. aklima takilan bir konu var. cifte vatandasim hem bulgar hem turk acaba turk kimliginle mi basvuru yapmaliyim yoksa bulgar mi? simdiye kadar hep bulgar kimligim ile basvuru yaptim. acaba fark var midir?

    Hangi isminizi ABD'de kullanmak istiyorsaniz onunla basvuru yapabilirsiniz, ikisinden biri farketmez, ama sadece biriyle basvuru yapabilirsiniz.

    Daha once hangi kimliginizle basvuru yaptiginiz onemli degil.


  • Genelde bir bıkkınlık yaşayan insanlar amerikaya gitmek istiyor nedense onu farkettim gerçi bu ülkede bıkkınlık yaşamamak için milyoner olmak gerekiyor 🙂 Her neyse dostlarım ben de buradaki çoğu insan gibi büyük bir umutla bekledim geçen sene,bütün vize türlerini araştırdım aylarca uğraştım ve elime hiçbir şey geçmedi 🙂 Buhrana kapılmayın lütfen amerikada buradakinden kat ve kat zorlu bir hayat sizi bekliyor olacak bunu bilin planınızı yapın 0'dan başlamak her zaman zordur bence,burada gidelim gidelim diye tutturanlar o psikoloji için uygun değiller lütfen kızmayın sadece görüşüm 🙂 Umarım gerçekten başarabilecek kişilere çıkar bol şans 🙂


  • Bizde henüz başvuru yapmadık.Bu yıl bende fotoları evde çekeceğim.Geçen yıl başvuru zamanında yaşadığım heyecan yok içimde.hatta ben bile @tanti ve @gözde 'ye sordum "son başvuru tarihi" ni. o kadar heyecansızım bu yıl.çıkarsa durumlar değişir tabii 🙂


  • @crazycells peki kota olarak dogdugum ulkenin kotasindan yararlaniyorum degil mi?


  • Baylar bayanlar kesin karar veremediğiniz gitmeyi kesin gözle bakamadığınız bi çekilişe başvuru yapmayınız saygılar ... ❗❗😎


  • @ahmet-34 siz neden sürekli bu tarz şeyler söylüyorsunuz acaba bu forumda olan kimsenin kesin karar vermeden başvuru yapacağını düşünmüyorum herhalde kimse istemediği birşey için gününün bir kısmını bu forumda yeni ne öğrenebilirim diye geçirmez.Ayrıca bugün gitmekte kesin kararlı olan insanlarında yarın ne yaşayacağı belli olmadığı için çekilişi kazansalar gideceği kesin değil sizin bile.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gc_dream DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells peki kota olarak dogdugum ulkenin kotasindan yararlaniyorum degil mi?

    evet, daha cok ulkenizin bulundugu bolgeden diyebilirsiniz. EU bolgesi yani.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Baylar bayanlar kesin karar veremediğiniz gitmeyi kesin gözle bakamadığınız bi çekilişe başvuru yapmayınız saygılar ... ❗❗😎

    evet, bence de gozde hanim'in dedigi gibi, bu cumlenin hedef kitlesi bu forumda degil 🙂


  • merhaba herkese bol şanslar benim sorum olacaktı ben kaptanım 2014/16 yıllarında 2.5 yıl amerika bayraklı özel motoryatta çalıştım sigortam yoktu yurdışı giriş cıkış vizelerim var ama lise terkim elimde sadece öğrenim belgesi var okuldan aldığım çalıştığımı nasıl kanıtlayabilirim yada diplomayı açıktan almam gerekiyor mu?


  • @kaptan48 bende lise terkim ama açıktan bitiriyorum 2 ay sonra mezunum inşallah. 6 yıldır bitiremediğim açık liseyi 6 ayda bitirdim sayılır bu green card için 🙂 açık lise kayıtları bugün bitti diğer kayıt dönemi ne zaman bilmiyorum. eğer lise diplomanız yoksa son 2 yıldır kalifiye bir mesleğe sahip olduğunuzu belgelemeniz lazım aksi taktirde elenirsiniz o kadar masraf boşa gider size tavsiyem açık liseye kaydolun garanti olsun zaten lise terkmişsiniz onun kredisini alıyosunuz sağlam çalışırsanız 1 yılda diplomayı elinize alırsınız.


  • @mrfirat teşekür ederim artık yeni kayıtları bekleyeceğiz dediğiniz gibi diploma garanti olsun GC almanın tek yolu sanırım


  • @kaptan48 evet lise mezunu olduğunuz taktirde meslek falan bişey sormuyorlar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kaptan48 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    merhaba herkese bol şanslar benim sorum olacaktı ben kaptanım 2014/16 yıllarında 2.5 yıl amerika bayraklı özel motoryatta çalıştım sigortam yoktu yurdışı giriş cıkış vizelerim var ama lise terkim elimde sadece öğrenim belgesi var okuldan aldığım çalıştığımı nasıl kanıtlayabilirim yada diplomayı açıktan almam gerekiyor mu?

    Sayin @Mrfirat 'in dedigi gibi acik lise diplomasi almaniz sizin icin iyi olur, cunku butun islemleri kolaylastirir. Zaten bastan sona okumuyorsunuz bildigim kadariyla sadece eksik kredilerinizi tamamliyorsunuz.

    Eger meslek sartiyla cekilise katilacaksaniz, sizi ise alan kurumdan ne isleri yaptiginiza dair ayrintili dokuman almanizi istiyorlar.


  • @crazycells teşekür ederim yardımlarınız için


  • İyide şimdi kimsenin yarına kalıcağı belli değil onu allah bilir de benim demek istediğimi bi türlü anlamış değilsiniz şidmi ben orası için planımı yapmış bi çizgi çekmişim kendime mesela orayla ilgili planlar vs bide şöle bi örnek ya işte çıkarsa kısmet işte bakalım gideriz belki kafamıza yada bakalıö bana çıkıyormı deneyelim bunla bu aynımı ben ikinci için diyorum 🙂


  • Bu konu, aynı başlıkta birkaç kez mi yoksa farklı başlıklarda birer kez mi emin olmamakla birlikte defalarca yazıldı konuşuldu, yazmak isteyen fikrini yazdı, katılan oldu katılmayan oldu ama artık bu konu hakikaten en azından bir dahaki başvuru sürecine kadar kapanmalı bence de, dönüp dönüp aynı şeyleri söylemenin/okumanın kimseye bir faydası yok..


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum