DV2020 bekleme odası
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells kaç kişi aldı bellimi ❓
-
Beklemedeyiz 😊
-
@crazycells teşekkürler her yıl farklı sayı da kazanımlar gerçekleşmiş bakalım bu sene kaç kişi alıcak araların da olmayı çok isterdim :)))
-
Merhabalar. Bugun itibariyle biz de basvurumuzu yaptik. Hepimiz icin hayırlı olmasi dilegiyle.
Artik buralardayim :)
-
2 senedir ilk günden başvuruyordum çıkmadı , 22 ekim doğum günümde başvurcam bu sefer böyle bi totem yapıcam :)
-
arkadaslar gecen yil gibi ilk basvurular iptal felan edilmedi degilmi.
-
@bahadır-kaplan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
arkadaslar gecen yil gibi ilk basvurular iptal felan edilmedi degilmi.
2 Sayfa önce aynı soru sorulmuş. Hayır herhangi bir problem yok şuan için...
-
Günaydın arkadaşlar
Biz daha başvuruyu yapmadık ama yakında yaparız, fotoyu bu sefer evde çekicez içimde de hiç istek yok ya sonuçta iki dakkalık bir başvuru artık nasıl koyduysa geçen sene elim gitmiyor😏 -
@reader Bu sene totem yapacağım.Ahhhh GC çekilişi var dı ne oldu acaba deyip aahhh kazanmışım diyeceğim :)))))))
Bir de böyle deneyelim..... -
@reader @ikizbabasi bende bu sene gayet relaxım resimleri evde çekip öyle başvuru yapacağım daha bizde yapmadık bekliyoruz ilk saniyede yapsak son saniyede yapsak çıkacaksa çıkar nasılsa geçen sene hepimiz çok yıpranmıştık :)
-
@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@reader @ikizbabasi bende bu sene gayet relaxım resimleri evde çekip öyle başvuru yapacağım daha bizde yapmadık bekliyoruz ilk saniyede yapsak son saniyede yapsak çıkacaksa çıkar nasılsa geçen sene hepimiz çok yıpranmıştık :)
Fotoğraf :p
-
@tanti ikisi arasındaki farkı biliyorum kısa olsun daha az tuşa basayım nasıl olsa anlaşılır diye düşünmüştüm düzeltmezsen çatlayacağını akıl edemedim 😜
-
başvuruyu yaptım mayıs 7 de görüşmek üzere.
-
Bunlar düşünülen tasarıyı hızlandıracak ekmeğimize kan doğruyorlar
https://www.mynet.com/yeni-goc-dalgasi-7-bin-gocmen-sinira-ulasti-110104479724
-
@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti ikisi arasındaki farkı biliyorum kısa olsun daha az tuşa basayım nasıl olsa anlaşılır diye düşünmüştüm düzeltmezsen çatlayacağını akıl edemedim 😜
:))) buralar baya sakin olunca olay çıkarayım dedim
-
An itibari ile bende başvurumu yaptım. İlk kez başvuruyorum. Hayırlısı neyse o olsun herkes için.
-
@tanti hahaha TDK mısın ?
-
Son üç senedir has not been yazısını görmekten bıkmış biri olarak odada yerimi alıyorum.
Bu da böyle bir anım. -
@crazycells crazycells merhaba, henuz basvuru yapmadim. aklima takilan bir konu var. cifte vatandasim hem bulgar hem turk acaba turk kimliginle mi basvuru yapmaliyim yoksa bulgar mi? simdiye kadar hep bulgar kimligim ile basvuru yaptim. acaba fark var midir?
-
Kocaman bir hayat hikayesini geride bırakmaya hazırım. Çıksa da çıkmasada kafaya koydum, idris usta gibi gemiden atlasam da gene gideceğim. Ölmezsem ve 60 yaşında dahi olsam yine gitmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Umutlar, hayaller, para ve rahat bir hayat için değil dostlarım. Ne için? Özgürlük için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum