DV2024 Sohbet Odası
-
@Zelene ben yadırgamıyorum artık ya, saray açılışında da buna benzer görüntüler vardı
-
@yenihayaletadam 30k ya kadar kişi mülakat alabilme ihtimali var mülakat yolu açıldı demek bundan sonra istersen başka konsolosluğa da taşıyabilirsin Ankara'dan da mülakat gelebilir, bu olayın tek olayı artık bir şansın olduğu ama kesin değil. Örnek veriyorum numaran 32k ise dosyanı taşıtamıyorsun bile
-
@tolgasatir baska bir ulkede oturum iznin olduktan sonra yine tasiyabilirsin.
-
@ayvalik10 evet evet abi anladım teşekkürler ederim. Sadece bir umut yani. Evet çekilişi kazanmak zor bu stresi yaşamak da bir o kadar zor anlaşılan.
-
@datanist okuduğum kadarı ile dosyanı taşımak içinde current olmasını beklemen gerekmiyor mu yani ? ilk günden taşımaya başlayabiliyormusun ?
-
@tolgasatir current olmadan tasiyamazsin. Günaydın bu arada
-
@Emrah-Borazan tamam bende öyle biliyorum, arkadaş oturum aldıktan sonra yine de taşıyabilirsin dedi de bildiğimi de şaşırdım :)
-
@tolgasatir @Emrah-Borazan tasimak istediginiz ulkede oturum izniniz oldugunda current olmadan tasiniyordu. Bu durum degismis herhalde, siz benden daha iyi biliyorsunuzdur.
-
@adgercu araştır bak daha neler neler göreceksin... bunlara şaşırmayalı çok oldu bizim buralarda :(
-
@Simge-Kutlu bir minare bir kılıf... onuda uydururlar yolunu bulurlar bir seneye ihtiyacım var falan diyormuş...
-
@Simge-Kutlu maalesef kimseye :( Silivri soğuk esprileri dolanıp duruyor insanlar susuyor ama enkaz daha soğuk... yakınlarımızı çocuklarımızı annemizi babamızı enkazın altına sokunca mı sesimizi çıkartıcaz... yetmedi mi? çok üzülüyorum diyecek şey bulamıyorum kelimeler anlamsız kalıyor bir de bu şarlatanların videoları çıkıyor aklımı kaçırıyorum
-
@debbieLA77 şimdi o öyle bir durum ki, biz gezi parkında sesimizi çıkardık orda bile milyonları bastırdılar ve seneler sonra ben orda bulunmamdan dolayı işimden oldu, he çok mu rahatsız etti hayır daha iyi bir iş bulabildim ben yetkinliklerimden dolayı ama bulamayadabilirdim insanlar bunları duydukça maalesef daha çok korkuyor. Bunlar gider düzen değişirse bir ihtimal insanlar bişeylerin değişebileceğine inanıp seslerini çıkartırlar ancak şuan bence kimse bir şey in bunların istediği dışında değişmeyeceğine inandıklarından seslerini de çıkarmıyorlar.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 şimdi o öyle bir durum ki, biz gezi parkında sesimizi çıkardık orda bile milyonları bastırdılar ve seneler sonra ben orda bulunmamdan dolayı işimden oldu, he çok mu rahatsız etti hayır daha iyi bir iş bulabildim ben yetkinliklerimden dolayı ama bulamayadabilirdim insanlar bunları duydukça maalesef daha çok korkuyor. Bunlar gider düzen değişirse bir ihtimal insanlar bişeylerin değişebileceğine inanıp seslerini çıkartırlar ancak şuan bence kimse bir şey in bunların istediği dışında değişmeyeceğine inandıklarından seslerini de çıkarmıyorlar.
Milleti korkar hale getirdiler. Bir millet devletinden (şu durumda aslında hükümetten) de korkacaksa korkutulacaksa kime güvenebilir ki. Devlet baba diyoruz, baba koruyan kollayan değil midir? Çok büyük bir yozlaşma var çok. Az önce bir video izledim bir depremzede CB'na diyor ki "devletimize yük olduk". Bu millet maalesef hala milletin devlet için değil devletin millet için var olduğunu anlayamadı...
-
@berolika dün bende izledim hala diyorlar ki hayır duanızı bekliyoruz.
-
@berolika hepimiz böyle vicdana sahip oluyoruz o zaman...
https://www.izlesene.com/video/celal-sengor-korkuya-dayali-ahlak/10158382
-
herşeyi düşünüyorum... geceleri uyuyamıyorum bu felaket yüzünden... son bir kaç gündür de düşündüğüm o bölgeden green karta başvuranlar belki de kazanacaklar bu sene ama hiç gidemeyecekler:( hayalleri kayboldu uçtu:( bir avuç moloz yığını içinde...
-
@tolgasatir korkunun ecele hiçbir zaman faydası olmadı...böyle giderse öyle değil, böyle öldürecekler herkesi zaten... bir şeyler olacak bence insanlar birlik olacaklar bence...
-
@tolgasatir haaa bir de ayrı konu... bunlar gitmez :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika dün bende izledim hala diyorlar ki hayır duanızı bekliyoruz.
Evet evet işte bu insanlara bir şey anlatmak çok zor anlatamazsınız yani. Yanlış anlaşılmak da istemem ama akıl tutulması mıdır nedir bu niçin böyle bu insanlar bilmiyorum...
-
@debbieLA77 istanbul için bakkal hesabı var. Naci Görür yapıyor.
‘İstanbul’da 1 milyon 100 bin bina var’ Bunun 59 bin tanesi çok ağır hasarlı. Bu demektir ki ölümlü vakaların büyük bir kısmı bu 59 bin bina içerisinden olacak. Ben şimdi minimize ediyorum. Bu 59 bin binanın 49 bin binasını da alın. Bunda da insanların burnu kanamasın. 10 bin bina verin… 10 bin bina İstanbul’da hiç öyle kalmadı ama her biri beş katlı olsun. 50 bin kat yapar… Her kata iki daire koyun, her daireye 4-5 kişi koyun alın size 500 bin bu minimum. Yani bu işin şakası yok. İstanbul’da beklediğimiz deprem olursa bu yapı stoğuyla, bu gecekondu mantığıyla bu yoğunluğu bu nüfus içerisinde Kahramanmaraş depremlerinin kaybından daha fazla olur. Minumum 500 bin insan ölümle burun buruna” ifadelerini kullandı.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum