Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

  • ⭐⭐

    @mertsongultekin kutuya attıysa sıkıntı yok. bazen kagıt vermeyi unutuyorlar.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @mertsongultekin
    https://ceac.state.gov/ceac/
    Bu sayfada Nonimmigrant bölümünde "Check My Visa Application Status" e tıklayıp gerekli bilgileri girerek vize başvuru durumunuzu kontrol edebilirsiniz


  • Merhabalar ailem hatayda deprem anında canlarını zor kurtardılar suan izmire gectiler güvendeler ama evleri yok oldu ve pasaportlarini alamadılar amerika turist vizeleri de var 2032 e kadar nasıl bir yol izlememiz gerekiyor suan tekrar pasaport cıkarsak büyükelcilik bir kolaylık saglar mi depremzede olduklari için ve hali hazirda vizeleri oldugu için?


  • @lbsryts size ailenize ve ülkemize çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.


  • @nofearbrk sagolun amin 🙏🏻

  • ⭐⭐⭐

    Selamlar arkadaşlar 11 nisan da görüşmem var, banka hesap dökümü götüreyim yanımda diyorum hesapta yeteri kadar para var ancak bir bilgiye ihtiyacım var, borsa hisseleri kabul görüyor mu acaba hisselerde duruyor para Garanti Bankasında



  • Destek verirmisiniz

  • ⭐⭐⭐

    @nfs741 Retweet yapıldı bununla ilgili bir konu da olacaktı.


  • @tolgasatir Merhaba, istediğiniz belgeyi yanınızda götürebilirseniz. Genellikle finansal evraklar ve çoğu schengen vize evrakları gibi belgeler hiç sorulmadan vize onayı veriliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    WhatsApp Image 2023-02-10 at 10.58.36.jpeg

    Arkadaşlar haftaya randevusu olan bazı danışanlarıma yukarıdaki gibi mail gelmiştir. Eğer sizin veya tanıdığınız kişilerin haftaya randevusu varsa lütfen emaillerini kontrol etmelerini tavsiye ederim. Eğer böyle mail alan kişiler varsa da buradan bilgi versin. Saygılarımla.


  • @denizci10 bu Ankara konsolosluğu benimki şahsen İstanbul konsolosluğu ve henüz bu tür bir bildirim almadım geçen gün hava durumundan dolayı 6 şubattan 22 şubata alındı hepsi bu 👍


  • @Gökhan-A biliyorum zaten mailde de Ankara diye yazıyor. Sadece insanların bilgisi olması açısından paylaştım.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Screenshot_20230211-031832_Twitter.jpg

    Şöyle bir bilgi daha geldi.

  • ⭐⭐⭐

    @denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Screenshot_20230211-031832_Twitter.jpg

    Şöyle bir bilgi daha geldi.

    Sanıyorum bu vizeler sadece göçmen olmayan kategorisi için geçerli netlik kazanması açısından yazıyorum


  • Merhaba herkese. ABD'de yaşıyorum, Green Card'ım var. Maalesef ailem Türkiye'de yaşanan depremden en çok etkilenen ilde Hatay'da ikamet ediyorlardı. Evimiz, işyerimiz her şeyimiz mahvoldu. Hayatta oldukları için şükrediyorum. En büyük tesellim budur.

    Babamla annem DV2022 çekilişini kazanmışlardı ve sıralama da 12 binlerdeydi, oldukça iyiydi. Ancak DS260 formunu ağustos ayının başında yani nispeten geç göndermiştik ve maalesef mülakat verilmedi. Onlara bu depremde bir şey olsaydı neler hissederdim, formu geç gönderdik diye kendime ne kadar kızardım tahmin bile edemiyorum.

    Şu an annem, babam ve kız kardeşim şehir dışında geçici olarak bir otelde misafir ediliyor. Onları ABD'ye yanıma en azından 6 aylık bir süreyle turist vizeyle getirebilir miyim veya başka bir vize türü var mıdır? Bu konuda lütfen beni bilgilendirin. Onlara kilometrelerce uzakta olmak ve hiçbir yardımda bulunamamak çok zor bir durum.


  • @computerengineer geri döneceklerine inanırlarsa vizeyi alırlar depremzedelere pozitif bi ayrımcılık gösterilir bence direk başvurup hızlandırma talep edin direk mülakat verirler şansınızı deneyin.


  • @computerengineer ben de greencard holderim burda ailem hataylı orada evleri yıkıldı ve pasaportlarini alamadilar içeriden 2032 e kadar vizeleri vardi. Suan napmamiz gerekiyor pasaport çıkartsalar Ankara tekrar vize basar mi tekrar basvuru yapmadan? Bir defa giriş yaptılar 20 gün kalıp göndüler


  • merhaba

    herkese iyi günler diliyorum. 2 sorum olacaktı :)
    1 - mesleğin bi önemi var mı turist vizesi almak için ? doktorum ben mesela bunun bi artısı veya eksisi olur mu ?
    2- daha önce hiç yurtdışına çıkmadım. başka yerleri gezip öyle başvurmam mı gerekiyor kesinlikle ?


  • @general-ıroh doktorlara karşı bence pozitif bir ayrımcılık var. Benim hiçbir doktor danışanım sorun yaşamadı ondan söylüyorum. Yurtdışı çıkışı zorunlu değil ama şansınızı ve ihtimalinizi çok artırır. Şahsen çıkmanızı tavsiye ederim.


Benzer Başlıklar

  • Üniversite Öğrencisi B1/B2 Mülakat Bilgisi

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    126 Bakış
    EyelashE
    Merhabalar herkese, ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bu sene 4. Sınıfa geçiyorum ve seneye okulum bitecek diye umuyorum. Yaklaşık 1 ay önce DS-160’ı doldurup başvuru yaptım turist vizesi için, orda tekrar okuma gibi bir planım veya isteğim yok o yüzden turist vizesini seçtim. Az çok her şeyi öğrendim araştırmalarımla, izlediğim videolarla ama benzer tecrübesi veya tanıdığının geçirdiği bir tecrübesi olanlar varsa diye danışmak istedim. Benim mülakatım 26 Eylül’de şu an, yaklaşık 5 gün gibi bir süre kaldı. Türkiyede öğrenci olarak turist vizesi almaya çalışanlara yaklaşımları nasıl? Neler soruluyor? Klasikleşmiş sorulardan farkı ne oluyor acaba? Resmi olarak bir işte çalışmıyorum daha ama online freelance iş yapıyorum yazılım odaklı, aylık 2500$ kazancım var şu an ve bunun bir artı olacağını düşünüyorum ama bunu mülakatta nasıl sunabilirim belge sormadıkları için genel olarak? Herhangi bir tavsiyesi veya önerisi olan varsa çok güzel olur.
  • B2 turist vizesini F1 öğrenci vizesine cevirmek

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    38
    0 Oy
    38 İleti
    4k Bakış
    E
    Merhaba ben eşim ve çocuğum geçen yaz turist vizesi ile Amerika’ya giriş yaptık , daha sonra turist vizesi (6ay) biterken f1 öğrenci vizesine başvurduk , o evrede sponsorluk teklifi geldi ama pek de ne kadar süreceği belli olmayan bir süreçti , biz de Türkiye’ye donmeye karar verdik. Öğrenci vizesi çıkmıyor askıda kaldık zannediyorduk ki meğer son bir hafta içinde onay almışız.30 temmuzda giriş yaptıysak 25 temmuzda Türkiye’ye dönüş yaptık. Biz artık turist vizemizi yakmış mı oluyoruz? Tekrar giriş yapmak istediğimizde f1 başvurusu mu yapmamız gerekiyor , ve çıkma olasılığı gerçekten dusuk mu ? Green card çekilişi çıktığında herhangi bir sorun yaşanır mı? Uzun oldu biraz ama pek bilgi alamadım bu konularda ..
  • 0 Oy
    10 İleti
    4k Bakış
    melihguneyM
    @mr-bozturk Yani bu işin bir matematiği yok. Genel kanı ülkenle bağlarının kuvvetli olduğunu göstermek. Şirketin Amerika'daki ofisini ziyaret edeceğim dediğinde vize görevlisi farklı bir algıya kapılabilir. Diğer taraftan şirketi ziyaret edeceksin o zaman neden şirket sponsorluğunda gitmiyorsun da diyebilir. Tabii bu söylediklerim tamamıyla farazi. Eşinizle aynı şirkette çalışıp şirketin Amerika'daki ofisini birlikte ziyaret edeceğiz demek biraz şüpheli bir hareket olabilir.:) Yani bilmiyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar farklı yorumlar yapabilir.
  • 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

    Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    56k Bakış
    N
    Merhaba kızım için ds 160 formunu doldurdum. Ancak vize ücretim 1 yılı geçtiği için yanmış olsa da haftaya ankarada randevum var . Tekrar hem kendime hem kızıma vize ücreti yatırmak istiyorum. Ancak ais hesabım aktif görünmüyor. Kızıma yeni hesap açıp mı yatırmalıyım. Ya da kendime nasıl vize ücreti yatıracağım yeni hesap açarsam randevum iptal olur yeni randevu gerekir diye bir yorum okumuştum Acil yardımcı olacak varsa çok sevinirim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum