(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
13 şubatta Ankara’da olan randevum içim bu sabah hatırlatma maili aldım. Saat ve günde herhangi bir değişiklik yapılmamış ve hava durumu ile alakalı not düşülmemiş. Sorun yok şimdilik.
-
Arkadaşlar Merhaba Bugün Ankara’dan Turist Vizesine başvurdum ve onay aldım. Adam your visa approved 1 hafta içinde pasaportunuzu alabilirsiniz dedi ama onay kağıdı vermedi. Şimdi pasaport takip sürecimi nereden yapıyorum? Bana ptt’den daha sonra bir takip numarası mı gelecek? Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler. @crazycells
-
@mertsongultekin vizeniz hayırlı olsun https://ais.usvisa-info.com/ sitesinden eposta ve kullanıcı adınızı girerek durumunuzu görebilirsiniz.
-
@nofearbrk hızlı cevabınız için çok teşekkürler 🙏🏻🙌🏼
-
@mertsongultekin ayrıca ptt den size issued olduğunda konsolosluk hem mail atıcak hemde pttye verildiğinde size mesaj gelicek.
-
@nofearbrk Tahminen ne kadar zaman alıyor issued olması?
-
@mertsongultekin bizim 11 ocaktı akşamına approved oldu ertesi gün issued oldu ama şöyleki hep akşam üzeri 6 dan sonra sisteme girişi oluo eğer siz girip baktığınızda approved yazıyorsa sıkıntı yok yoğunluğa göre de değişebilir sanırım
-
@mertsongultekin konsolosluk 2 günde ptt kargoya verio ama 3-4 günde anca elinize ulaşıyor totalde 5-6 gün gibi hafta sonu girerse pazartesi salı günü gibi pasaportlarınız elinizde olur.
-
@mertsongultekin ben perşembe günü onay almıştım, cumartesi elimdeydi. Şehir istanbul.
Hatta konsolosluk pazartesiye anca gelir demişti sordugumda. -
@nofearbrk şimdi baktım hala Randevu olarak gözüküyor (ais.us üzerinden) Elime vize onay kağıdı vermeden vizeniz onaylandı 1 haftaya gelir dedi. Bakalım onaylandı yazısı gelsinde rahatlayalım:)
-
-
@mertsongultekin zaten sizin pasaportu aldıysa sıkıntı yoktu diye düşünüyorum.
-
@mertsongultekin kutuya attıysa sıkıntı yok. bazen kagıt vermeyi unutuyorlar.
-
@mertsongultekin
https://ceac.state.gov/ceac/
Bu sayfada Nonimmigrant bölümünde "Check My Visa Application Status" e tıklayıp gerekli bilgileri girerek vize başvuru durumunuzu kontrol edebilirsiniz -
Merhabalar ailem hatayda deprem anında canlarını zor kurtardılar suan izmire gectiler güvendeler ama evleri yok oldu ve pasaportlarini alamadılar amerika turist vizeleri de var 2032 e kadar nasıl bir yol izlememiz gerekiyor suan tekrar pasaport cıkarsak büyükelcilik bir kolaylık saglar mi depremzede olduklari için ve hali hazirda vizeleri oldugu için?
-
@lbsryts size ailenize ve ülkemize çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
-
@nofearbrk sagolun amin 🙏🏻
-
Selamlar arkadaşlar 11 nisan da görüşmem var, banka hesap dökümü götüreyim yanımda diyorum hesapta yeteri kadar para var ancak bir bilgiye ihtiyacım var, borsa hisseleri kabul görüyor mu acaba hisselerde duruyor para Garanti Bankasında
-
-
Destek verirmisiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum