DV2020 bekleme odası
-
@fuat_fenerli DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti 5 Yıldır market işletmeciliği yapıyor
Market eğer kendine ait ise kendini genel müdür olarak gösterebilir bu da aranan iş kritetlerine uyuyor
-
@vr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
merhabalar;
Fotoğraflarla ilgili bir sorunum var 600x600 yaptığım zaman fotoğrafımın idphoto4you.com dan çözünürlüğü çok düşük oluyor high quality seçeneğini seçtiğim zaman 1200x1200 olarak veriyor fotoğrafı.
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-composition-template.html
web adresinde maximum 1200x1200 kabul ediliyor yazıyor.600x600 olması gerektiği söylenmiş.Bilgisi olan var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.brightness ve contrast ayarini attirip bir daha deneyin siteyi, isik miktarindan cozunurlugun dustugunu zannediyorsunuz.
hem 600'u hem de 1200'u kabul ediyor sistem ama buyuk ihtimal fotograf boyutunu kucuk tutmak icin 600'u tercih ediyorlar.
-
@fuat_fenerli DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba.
Bi sorum olacak arkadaşlar.
Eşim Açık lisede okuyor. Lakin Alım satım üzerine kendi adına tescilli bir işletme sahibi. Eşim Yeşil Karta başvuru yapabilir mi ?Forumdan aradım ama bulamadım
diger arkadaslara ek olarak, acik lise diplomalari da yeterli bulunuyor. Dolayisiyla esinize tavsiyem en yakin zamanda lise diplomanizi elde etmesi, mulakata diploma ile gittiginiz surece bir sorun yasamazsiniz bu konuda. Meslek konusunda ise diger arkadaslara aynen katiliyorum.
-
@gözde Teşekkürler gözde hanım
-
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
kadaslara ek olarak, acik lise diplomalari da yeterli bulunuyor. Dolayisiyla esinize tavsiyem en yakin zamanda lise diplomanizi elde etmesi, mulakata diploma ile gittiginiz surece bir so
Açık lisede zaten okuyor da biz bu sene de en azından kendi işinden dolayı şansımızı deneyelim istedik
-
@crazycells geçen sene kaç tane başvuru boşa gidince insan ister istemez tedirgin oluyor adminim 😊
-
-
@crazycells o talihsizlerden biride ben oluyordum az daha, 1 gün kalmıştı bi bakim dedim hala açık olduğunu görünce şaşırmıştım. Gerçi talihsizlik mayısta tescillenmişti has not been selected görünce.
-
Acaba bu sene kaç kişi alır 3 bin kişi falan tahminen alırmı dersiniz ❓
-
Başvurumuz tamam herkes için hayırlısı olsun inşallah
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Acaba bu sene kaç kişi alır 3 bin kişi falan tahminen alırmı dersiniz ❓
Bence bu yila benzer.
-
@crazycells kaç kişi aldı bellimi ❓
-
Merhaba, arkadaşlar bı arkadaşım green card başvurusu yapmis ama fotoda eşi baş örtülü ancak kulaklari gorunmuyor. Ayrıca bikac bilgiyi yanlış girmişler. Başvurudaki bilgileri değiştirme gibi şansları varmı, yada yeniden başvuru yapma gibi bişey
-
@mihmandar yeniden başvuru yaparlarsa sistem otomatik eleme yapar yaptıkları başvuruyuda düzeltme şansları yok ne yazık ki
-
@mihmandar çekilişbaşvurusunda başörtüsü ile kulaklar görünecek ile ilgili bir kural yok https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-examples.html fotoğraf örneklerinde başörtülü bir fotoğraf örneği var.konsolosluk işlemlerindefotoğrafların bazen kulakları açık şekilde istenildiği bazen istenilmediği bilgisi var.
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells kaç kişi aldı bellimi ❓
-
Beklemedeyiz 😊
-
@crazycells teşekkürler her yıl farklı sayı da kazanımlar gerçekleşmiş bakalım bu sene kaç kişi alıcak araların da olmayı çok isterdim :)))
-
Merhabalar. Bugun itibariyle biz de basvurumuzu yaptik. Hepimiz icin hayırlı olmasi dilegiyle.
Artik buralardayim :)
-
2 senedir ilk günden başvuruyordum çıkmadı , 22 ekim doğum günümde başvurcam bu sefer böyle bi totem yapıcam :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum