-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@debbieLA77 olabilir uyku yönünden hiçbir zaman sorunum olmadı. Hatta daha büyük sorunum uyuyamamak oluyor genelde
inşallah çıksın gidelim de iş Günaydına kalsın hallederiz :)) -
@debbieLA77 bu yorumunuzdan gördüğüm kadarıyla sadece lotterye odaklısınız, bir tek lotterye bel bağlayarak biz uğraşıyoruz çabalıyoruz diyorsanız kusura bakmayın ama bu konu hakkında söylediğiniz yorumları içtenlikten çok onlar yanlışda olsa bir yol bulup oraya gidebildiği için kıskançlıktan söylemişsiniz gibi bir ifade bırakıyor benim için
YEŞİLKART (GREENCARD) VE GÖÇMENLİK İÇİNDE YAYIMLANDI Emre Kurtulmuş
EMRE KURTULMUŞ
3 ŞUB 2023 14:51
RE: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 sizin o riskleri göze alacak cesaretinizin olmayışıda onları ilgilendirmiyor ne yazık ki. Yaptıkları doğru diyen bir kişi yok zaten gördüğüm kadarıyla burada ama yaptıkları yanlış yüzünden biz uğraşıyoruz onlar uğraşmadan gidiyor demek gerçekçi olmuyor. Uğraşmadan kastınız sadece her sene lotterye başvurmak mı mesela?
bu arada bu arkadaşımızın benim yazdıklarıma karşı iki yorumunda da yaptıkları doğru olmasa da onları savunan bir ifadesi var sanki... çokta nötr gelmedi bana yorumları, yani bana taraf tutmuyormuşum ama onları da anlamam gerekiyormuş gibi konuşmuş ama bu yorumlarda sanki o taraf tutuyor gibi
hatta sinirlenmiş kızmış bile bana sanki
onları anlamıyorum diye... valla cahillik ve sebebi her ne olursa olsun illegal bir şey yapmak uzun vadede başkalarının hakkını yemek çünkü buna bir dur demek için mutlaka önlem alınacak ve bu önlemler arasında masum insanların şansı yanabilir ben bunu söylemeye çalıştım hep hepsi ... ucu kimseye dokunmayacaksa bana ne nasıl giderse gitsin... naparsa yapsın ailesinden ayrı mı kalmış sürünmüş mü ölmüş mü beni ilgilendirmez ama işin ucunda politik değerler ve sonunda alınabilecek sert kararlar varsa hop denilir olaya hepsi bu... herkes gibi savunuyorsa savunsun burası da savaş yeri değil zaten ben düşüncelerimi paylaştım hikayelerle anlattım... ''yok kıskançsın, yok onların da sen umrunda değilsin'' ifadeleri çok hoş olmayan bir hadsizlik ve üslup bilmezlik oluyor bence -
@dytmelek geçmiş olsun
-
@çakıl teşekkür ederim

-
@dytmelek geçmiş olsun canım 🥰
-
@Zelene teşekkür ederim
️ -
@dytmelek bende yeni gözlük aldım kıyamıyorum takmaya Amerika da takarım diyorum
güzel göreyim diye, sizin ki ne güzel sıfırlanmış, çizdirince astigmat da düzeliyor mu -
@dytmelek gidiş Mart olacak ya (çok sevindim) çocukların okul işini nasıl yaptınız turist ile gidince statü değiştirene kadar turist ile okula kayıt sıkıntı yaşatıyor mu
-

-
@çakıl ahahaha harika bir düşünce FullHd görelim değil mi oraları
benim 5miyop, 0,25 astigmat vardı, düşük diye astigmatı sormadım ama bildiğim kadarıyla bu yöntem astigmatı da düzeltiyor, yarın kontrol var orada belli olacak sonuç, umarım sıfırlanmıştır 
-
@Zelene turist olarak da kayıt yaptırabiliyoruz, yaptıran arkadaşlarımız var ama ilerde bize sorun yaratır mı diye avukatımıza sorduk statü değiştirirken sorun olamayabilir ama ilerde geeencard vb durumda sorulabilir onu önlemek için, devletin imkanlarını kullanmadık diyebilmek adına okula bağış gibi bişey yapılabilir dedi, çok detaylı konuşmadık ama ona da çözüm bulmaya çalışacağız. Aslında erken gidelim ki çocuklar bu sene de biraz okula gitsin seneye daha kolay adapte olurlar belki diye düşündük
-
@debbieLA77 turizm veya gastronomi mezunları ve sektör çalışanları için 12 aylık çalışma programı mevcut , onunla gidecektik yazın fakat programı iptal ettik sonradan lottery çıkınca. Bu şekilde gidip sponsor bulmayı denemeyi düşünüyorduk normalde
-
@çakıl bizim hanımda kırılan bardak takımı yerine bile takım almıyor amerikaya gidersek ne yapıcaz diye cola yı bile kupa da içiyoruz
hayır daha komiği bu kadın 2-3 ay öncesine kadar gitmem diyordu 
-
@tolgasatir bizim de tencere ihtiyacımız var. eşim evde çalışıyor ve unutup tencereleri yaka yaka kalmadı desem yeridir
alalım diyoruz sonra mayısı bekleyelim diyoruz ve almıyoruz :))) -
@çakıl ben daha önce araştırdığımda çizdirmede astigmat düzelmiyormuş diye öğrendim.Bana miyopunu düşürsen bile çizdirerek astigmatın kalır demişlerdi. Tabi bilim her gün ilerliyor artık belki onunda çözümünü bulmuş olabilirler
-
@Emrah-Borazan böyle diye diye küçük kıza yatak almadık, yere döşek attık onda yatıyor. Söz verdik gidince güzel bir odası olacak diye. Allah’ım çocuklarımıza yalancı çıkarma bizi

-
@tolgasatir ya bizde tam tersi her Green kart çıkmadığında herşeyi yeniledik sıfırladık {sanırım psikolojimizi böyle düzelttik} eski ve eksik hiç bişeyimiz kalmadığında da kart çıktı

-
@Emre-Kurtulmuş benim olduğum no touch lazer diye bir yöntem tanıtımında, miyop, hipermetrop, astigmat diyor ama aynı işlemde ikisini de birden çözüyor mu bilmiyorum, belki de dediğiniz gibidir
-
@Emrah-Borazan tencereleri götürürsünüz ya ben götürüyorum
-
@Emre-Kurtulmuş benimde derece ziyade astigmatım var o zaman gözlüğe devam
Benzer Başlıklar
144
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k